Zeus
Güç gizden gelir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
42, (%95)
Google darbe üzerine darbe yapıyor..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zeus Sizde de mi durumlar karmaşık.
Benim site pert oldu da.
Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende yazın açmayı planlıyorum iyi bir arşivim var kendi oluşturduğum. Yazı içi linklemesini düzenli yaparak ekleyeceğim 5 kişilik gönüllü arkadaşlarımla beraber. Sağlık çok önemli ve hassas bir mesele ancak bu kadar çöp site olması üzücü. Umarım google bunu halleder.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
drofa dostum her şeyi geçtim. Yazılara yorum şeklinde sorular geliyor. İnsanlar o kadar çaresiz ki birisine bir cevap verirken bin defa düşünüyorum ve bu şekilde dikkatli hareket ediyorum. Kimseye ilaç tavsiye etmiyorum önermiyorum. Çok çok şöyle yıkayın böyle çay için diyebiliyorum. İnsanlar çıldırmış olacak ki onca sağlık sitesi sahibi 3 kuruş para için ilaç reklamı yapıp insanlara nolduğu belirsiz ilaçlar öneriyor.
Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Professional SEO Expert
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Hizmet vermiş olduğum 2 Sitenin birisinde yoğun bir gerileme diğer sitede ise ciddi anlamda türevlerde yükseliş mevcut google dalgalanma araçlarını kontrol ettiğimde de bunları doğruluyor. indexlerin geç alınması vs search console güncellemesi vs alttan alttan sağlam bir değişiklik geliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MuhammedAVCI katılıyorum hocam. Araştırmalarımda yanılmıyorsam sıralama gerçekten büyük bir değişikliğe uğrayacak. Bizim de ayak uydurmaktan başka bir yapacağımız yok anlaşılan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Professional SEO Expert
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Bu süre zarfında günlük rutin işlemleri durdurmayıp sosyal medya ağırlıklı çalışmak gerek eğer sıralama kaybettiniz diye içerik girişini sosyal medya paylaşımlarını durdurur iseniz işte o zaman google ın gözüne batarsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MuhammedAVCI adlı üyeden alıntı
Bu süre zarfında günlük rutin işlemleri durdurmayıp sosyal medya ağırlıklı çalışmak gerek eğer sıralama kaybettiniz diye içerik girişini sosyal medya paylaşımlarını durdurur iseniz işte o zaman google ın gözüne batarsınız.
Ben siteye kaç gündür içerik giremiyorum ya ama sürekli güncelliyorum bişeylerini ne biliyim seo ayarı falan çakıyorum. Organik hitimi kaybetmemeye çalışıyorum. Durumlar şuan da böyle kendim zaten bir sosyaal medya yöneticisiyim. Yapıyoru yani bir şeyler