lostyazilim
tr.link

Bir Makale yazarı nelere dikkat etmelidir

23 Mesajlar 2.604 Okunma
acebozum
tr.link

Sueda Sueda WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 223 / 118
  • Ticaret 25, (%100)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

Siz bayansınız değil mi? İsterseniz arkadaşlar bir başlık versin, aynı başlıkla iki makale yazalım. Dediğinizle hiçbir alakası yok. Araştırmacı insan herşeyi en iyisi ile yapabilir. Bayan konusuyla akalası yok. Ki şuan bir kadın sitesinin sahibiyim. Makalelerimi tamamen kendim yazıyorum. Sanırım sizde bana makale yada referans göndermiştiniz diye hatırlıyorum. Konu ne olursa olsun. Ben şuan başkasına yazdırmıyorum. Beğenmiyorum, beğenemiyorum. Gerçekten iyi yazanlar elbette vardır. Ancak konu ile hiçbir alakası yok. Makale yazdığım için, Kürtaj hakkında kadınların %80'ininden daha çok bilgi sahibiyim. Yada sezaryen doğum konusunda. Örnekleri çoğaltabilirim. :)

Elbette haklısınız. Bayan sitesi sahibiymişsiniz. Bende bir bayan sitesi sahibiyim. Her gün youtube'da makyaj videolarımı, kombinlerimi paylaşıyorum. Çokta iyi tutuluyor diyebilirim. Herşey, iyi güzel. Peki, siz kadın kıyafetli deniyormusunuz? Şunun altına şu iyi gider. Ben hepsini yaşayarak anlatıyorum. Çünkü ilgi alanım bu. Bana kalkıp inşaatla ilgili bir makale yaz deseler yazamam. Hiç bilmiyorum. Bilmediğim konuya da bulaşmak istemem. Bu açıkcası kalite meseledir. Kimisi yazar kimisi yazamaz.

Bu arada size referans göndermemişim.

elektronikssl
reklam

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Sueda adlı üyeden alıntı

Elbette haklısınız. Bayan sitesi sahibiymişsiniz. Bende bir bayan sitesi sahibiyim. Her gün youtube'da makyaj videolarımı, kombinlerimi paylaşıyorum. Çokta iyi tutuluyor diyebilirim. Herşey, iyi güzel. Peki, siz kadın kıyafetli deniyormusunuz? Şunun altına şu iyi gider. Ben hepsini yaşayarak anlatıyorum. Çünkü ilgi alanım bu. Bana kalkıp inşaatla ilgili bir makale yaz deseler yazamam. Hiç bilmiyorum. Bilmediğim konuya da bulaşmak istemem. Bu açıkcası kalite meseledir. Kimisi yazar kimisi yazamaz.

denemekle ne alakası var hanımefendi. Motoru olan birşey mi deniyorsunuz? Bence karşı cinsin görselliğe verdiği önem daha önemlidir. Ben alır giyerim kız arkadaşım yada bayan akrabam beğenmez ama ben çok beğenirim mesela. Neyin altına ne yakışacağını görmek için denemeye gerek yokki. Allah bile insana kendini beğenme duygusu vermiş azda olsa. Yoksa her insan kıskançlıktan çatlarmış. Ne deniyorsunuz? Odalar dolusu elbiseniz mi var? :) Ayrıca makale diyoruz. Gelin istediğiniz kadın konusunda sizinle yarışalım diyorum. Başlıklarıda siz verin buna giyim kuşam makyajda dahil. Ha ben video çekemem ruj yapacak halim yok. Erkek sesiyle anlatsam kimin umrumda olur? Konumuzda zaten makale değil. İyi bir araştırma ile, birçok kadın makale yazarından daha iyisini yazacağımı iddia ediyorum hodri meydan :)

AYRICA.... Burada en önemli olan şey seodur! Seo uyumudur. Edebiyat hocasını getirin, seo uyumlu yazamadıktan sonra hiçbir işe yaramayacaktır. Belki bizden kat ve kat iyi makale yazabilir. Bunu seo uyumlu yapamadıktan sonra hiçbir anlamı zaten kalmaz web siteleri için önemli olan budur. Siz diyorsunuz yazamazsın başkası ben diyorum yazarım. Ve konuyu uzatmayalım hodri meydan diyorum ;) Bunuda sadece araştırmanın gücünü göstermek için diyorum. Sitemde abiye modellerinden, mezuniyet balosu elbiselerinden hit alıyorum ben. Makyajdan hit alıyorum Ben. Taş pudradan, porselen makyajdan. Porselen makyajın en belirgin özelliği nedir mesela?

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 223 / 118
  • Ticaret 25, (%100)

denemekle ne alakası var hanımefendi. Motoru olan birşey mi deniyorsunuz? Bence karşı cinsin görselliğe verdiği önem daha önemlidir. Ben alır giyerim kız arkadaşım yada bayan akrabam beğenmez ama ben çok beğenirim mesela. Neyin altına ne yakışacağını görmek için denemeye gerek yokki. Allah bile insana kendini beğenme duygusu vermiş azda olsa. Yoksa her insan kıskançlıktan çatlarmış. Ne deniyorsunuz? Odalar dolusu elbiseniz mi var? :) Ayrıca makale diyoruz. Gelin istediğiniz kadın konusunda sizinle yarışalım diyorum. Başlıklarıda siz verin buna giyim kuşam makyajda dahil. Ha ben video çekemem ruj yapacak halim yok. Erkek sesiyle anlatsam kimin umrumda olur? Konumuzda zaten makale değil. İyi bir araştırma ile, birçok kadın makale yazarından daha iyisini yazacağımı iddia ediyorum hodri meydan :)

AYRICA.... Burada en önemli olan şey seodur! Seo uyumudur. Edebiyat hocasını getirin, seo uyumlu yazamadıktan sonra hiçbir işe yaramayacaktır. Belki bizden kat ve kat iyi makale yazabilir. Bunu seo uyumlu yapamadıktan sonra hiçbir anlamı zaten kalmaz web siteleri için önemli olan budur. Siz diyorsunuz yazamazsın başkası ben diyorum yazarım. Ve konuyu uzatmayalım hodri meydan diyorum ;) Bunuda sadece araştırmanın gücünü göstermek için diyorum. Sitemde abiye modellerinden, mezuniyet balosu elbiselerinden hit alıyorum ben. Makyajdan hit alıyorum Ben. Taş pudradan, porselen makyajdan. Porselen makyajın en belirgin özelliği nedir mesela?

:p Moda konusunda çok iddalıyım. Hele bir erkeğin bana meydan okuması garip geldi. Ben zaten kendimin iyi olduğunu biliyorum. Bunu kanıtlamaya da gerek görmüyorum. Açıkçası kanıtlamaktan da sıkıldım. ;) Çok iyiyim diyorsunuz elbet bir gün alexada karşı karşıya geliriz deyip kaçarım :rolleyes:

Ek olarak oda dolusu kıyafetim de var. Oda dolusu ayakkabım da var. Giymeyi bunu insanlarla paylaşmayı da seviyorum. Ee galiba insanlarda benim paylaştıklarımı seviyor.

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Sueda adlı üyeden alıntı

:p Moda konusunda çok iddalıyım. Hele bir erkeğin bana meydan okuması garip geldi. Ben zaten kendimin iyi olduğunu biliyorum. Bunu kanıtlamaya da gerek görmüyorum. Açıkçası kanıtlamaktan sıkıldım. ;) Çok iyiyim diyorsunuz elbet bir gün alexada karşı karşıya geliriz deyip kaçarım :rolleyes:

siz bana makale göndermemiş miydiniz? :) benmi yanlış hatırlıyorum yoksa:) Bende sanırım kabul etmemiştim:))

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 223 / 118
  • Ticaret 25, (%100)

siz bana makale göndermemiş miydiniz? :) benmi yanlış hatırlıyorum yoksa:) Bende sanırım kabul etmemiştim:))

Hayır ben size makale göndermedim. Referans gönderdiklerimin listesini tutarım. Olur da referanslarımı kullanırlar diye. Adınız geçmiyor.

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
Neyse garip bulup kaçıyorsanız, uzatmayada gerek yok diyeyim:)

Ek Olarak:

Sueda adlı üyeden alıntı

Hayır ben size makale göndermedim. Referans gönderdiklerimin listesini tutarım. Olur da referanslarımı kullanırlar diye. Adınız geçmiyor.

Valla yanlış hatırlamıyorsam buna benzer bir iletişimimiz olmuştu. Neyse boş verelim. Alexa'da çakışalım bakalım:)

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 223 / 118
  • Ticaret 25, (%100)

Neyse garip bulup kaçıyorsanız, uzatmayada gerek yok diyeyim:)

Niye lafımı başka yerlere çekiyorsunuz? Uzatmaya gerek görmüyorum. Bakın diyorum ki o kadar iyiyseniz elbet bir gün alexada karşı karşıya geliriz. Ayrıca belirtmek isterim ki zamanım çok değerli. :p

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Sueda adlı üyeden alıntı

:p Moda konusunda çok iddalıyım. Hele bir erkeğin bana meydan okuması garip geldi. Ben zaten kendimin iyi olduğunu biliyorum. Bunu kanıtlamaya da gerek görmüyorum. Açıkçası kanıtlamaktan da sıkıldım. ;) Çok iyiyim diyorsunuz elbet bir gün alexada karşı karşıya geliriz deyip kaçarım :rolleyes:

Ek olarak oda dolusu kıyafetim de var. Oda dolusu ayakkabım da var. Giymeyi bunu insanlarla paylaşmayı da seviyorum. Ee galiba insanlarda benim paylaştıklarımı seviyor.

her ne kadar ben site ismi paylaşmasamda merak ettim açıkcası sitenizin içler acısı halini:)) şaka tabiki. Neyse boşverdiniz bende boşveriyorum.

FatihSOGUT FatihSOGUT Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 24 / 28
  • Ticaret 7, (%71)
Konuyu şuan okumaya başladım ya sizin tartışmalarınız bile birer makale niteliğinde :) Sizden bayağı bir şey öğrendim :) @C-Uruc , @Sueda

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 223 / 118
  • Ticaret 25, (%100)

her ne kadar ben site ismi paylaşmasamda merak ettim açıkcası sitenizin içler acısı halini:)) şaka tabiki. Neyse boşverdiniz bende boşveriyorum.

Acaba adınız alimiydi? Birşey merak ettimde.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al