-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar kafama takıldı sizce canlı tv veya radyo sitesi açmak yasal mıdır? değilmidir? İnternette net birşey bulamadım. Herkes kendi düşüncesini yazmış. Kimse net birşey söylememiş. Kanunları okudum çokta bişi anlayamadım. En son bir kaç TV kanalına mail gönderdim dönüş bekliyorum. Varmı aramızda bilgili kişiler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Google'da kanalları canlı izlemek için aramaları yaparsanız bazı sitelerin arama sonuçlarından şikayetler sonucu kaldırıldığını göreceksiniz. Size telif atmazlar ama google'a sizin siteyi kopya olarak gösterip sonuçlardan kaldırtırlar. Pek tavsiye etmiyorum bu işe girmenizi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şöyle birşey var mesela 1. sırada ki kanalda a kanalı çalışıyor 2. sıradaki kanalda a kanalı telif den dolayı kaldırılmış buda biraz şans işimi diyim yoksa para mı veriyorlar adamlara orayı tam anlayamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bildiğim kadarıyla telif ihlali olacağı için izin vermezler. Fakat youtube üzerinde kanal kendi yayınına embed izni vermişse sorun olmaz diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki şuan da ki canlı yayın yapan kanallar nasıl hayatını sürdürüyor bence en büyük sorulardan biri bu
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam ben eskiden yapıyordum bu işi. Benim zamanımda kesintisiz.tv vardı. Ben siteyi açtım 1 ay sonra kesintisiz tv ulaşılmaz oldu dava sonucu falan yazıyordu girildiğinde, aynı adult siteler gibi. Yani size bu örnekle açıkça belirteyim. O siteye karşı dava açılmış ve site kapatılmıştı. Biraz büyüdükten sonra kesinlikle sizde bu gibi bir sorunla karşılaşacaksınız. Şuan ikinci üçüncü sırada olan siteleri 1 ay takip edin, hep değişiyorlar. Hep şikayetten dolayı kaldırılıyor. Üstelik sitede o kanalların logosunuda kullanacaksınız büyük ihtimalle zaten bu yayın yapmadan da telif hakkına sebebiyet veren bir durum. Size tavsiyem hiç bulaşmayın. Blog açın günde 1 kuruş kazandırsın daha iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam mobile uygulamalar var bu canlı tv üzerine bunlar neden kapatılmıyor bakıyorum diğer sitelere who.is çektim 2 senedir 3 senedir açık siteler görüyorum