-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Spor Yöneticisi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar;
Bu sektörde öncelikle bazı isimler karşılıklı güveni sarstılar şuanda birçok müşterimize açıklama yapmak durumunda kalıyoruz. Backlinkdestek.net ekibi olarak sizlere yardımcı olmaya çalışabilirim. Satın almanızda önemli değil piyasa hakkında destek olabiliriz.
Teşekkürler.
RDY
Proje
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Proje
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Radoyu kesinlikle öneririm bende.
Hatta ve Hatta gidin paket alın, memnun kalmazsanız ben paranızı cebimden ödeyeceğim o derece :)
İyinetteki yazıları sözde seyocular gelip burda yayınlamış, iyinetin admini radoyu çekemediği için zamanında radoyun reklamını iyinetten kaldırıp adamların hakkını gasp etti. Bunu bilmeyip gelip burda kopyala yapıştır.
Ha radoy bir ara ( sadece küçük bir ara bir sorun yaşadı ) evet, ama şimdi gidin bakalım, şuanki sahibi Semih'e ben eskiden 10 liralık paket aldım madur oldum deyin, adam size 100 liralık paketi bedava verir.
Bizim insanımız yorum yapmayı biliyor, ama ekmek karalayarak Kul hakkına girmenin ne kadar günah olduğunu bilmiyor.
Tekrar ediyorum, radoydan memnun kalmadım, şikayetçiydim zamanında diyen herkese şuanki sahibi Semih ÜCRETSİZ destek oluyor.
ve Radoy'un şuan 4000 i aşkın referansı vardır.
Türkiyede'ki en büyük 2 haber sitesinden, en büyük oyun ve forum sitelerine kadar.
Buraya yorum yazanlar biraz araştırıp yazsınlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
elk.teknisyeni
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şuan Firma olarak geciyor burdaki konuşmalarda benim hizmet aldıgım zamanlar profil backlink yapıyordu sadece ve yaptıgı işlemden dolayı sitem sürekli geriledi ve kendisine bunu belirttigim zaman kendisinin seo cu olmadıgını ve sen bunu istedin bende yaptım.Sitenin gerilemesi beni ilgilendirmez gibi kelimeler kullandı.
Ardından profil backlink oto kasan scritpler var sizlerinde bildigi gibi bir firmadan satın aldım ve kendim profil backlink girmeye başladım ama radoy yaptıgı gibi siteyi bilmeden size 5k uygulayalım ardından bilmem 2k uygularız gibi degil.Hergün 50 profil kaydederek gittim ve faydasını gördüm neden kaydedecegim siteleri kendim secerek yaptım onların yaptıgı gibi al bir liste oto yapsın 1 gün içinde alın size seo çalışması diye sundular.Özellikle benim gibi işi bilmeyen veya yeni başlayan kişiler için kısa süre faydalı gibi gözüksede anında gerilemeye başlayacaktır imza linklerindeki kelimelerde siteleriniz.
Ve bu radoy arkadaşa paramı iade etmesini istedim ve dalga gecti ben aldıgımı bilirim dercesine, yani belirtmek istedigim bırakın bunların firma filan olması yok ortada.Ozamanda söyledim kendisine helal etmiyorum diye burdanda tekrarlıyorum helal etmiyorum verdigim üçreti hepsi msn kayıtlarımda var konuşmalarımın gerekirse burayada atabilirim ama size önerim ortada firma filan yok basit işlemler için boşuna harcama yapmayın derim sizinde oto yapabileceginiz şeyleri seo çalışması diye size satmalarına izin vermeyin biraz araştırın onların yaptıklarını kendinizde yapabilirsiniz.
Güzel forumlar..
RDY
Proje
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Proje
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sohbetclub hocam, illaki olmuştur, dediğim gibi bir dönem eski çalışanları Salih adında birisi birçok kişiyi Radoy'un adını kullanarak dolandırdı. Sonra Semih Radoy'u 60.000 lira gibi bir yatırım yaparak satın aldı ve eskiden madur olan, şikayetçi olan kim varsa gelsin dedi.
Sizde şuanki sahibi ile görüşürseniz eğer 10 lira zararınız varsa dediğim gibi 100 lira karşılar, gerçekten benden önceki yorumları okursanız herkes aynısını yazmış.
Ha bunun dışındaki büyük bir firmayız diyorsanız, geçmişe bakılarak illaki kötü görüşler olacaktır.
Misal isimtescil. Hakkında yüzlerce beki binlerce şikayet var ancak bugün hala hergün 1000 adet domain regleniyor isimtescilden...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi baclinkini kendin yap takas yani :D
TDWeb
SEO Danışmanı - Webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı - Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
143, (%99)
Arkadaş yukarda araştımadan yazmayın demiş. Bizzat kazıklandık diyoruz neyini araştıracağız ki.
Ben kendim uzun zamandır seo ile uğraşıyorum. (Sadece Kendi Sitelerime)
Sadece seo kelimesinde ilk sırada geldiği için merak ettim. arkadaşı aradım biraz konuştum. sonra çalışmasını merak ettim ve raporlarını görmek için arkadaştan bir siteme çalışma yapmasını istedim. hatta yoğun olduğum için bir siteme backlik lazımdı sadece backlink alacaktım. o ositeye ben paket uygalıyom deyince tmm dedik anlaştım. Sonra hiç bir iş yapmadı bir sürü mail attım dönmedi. sonra telefonla aryıyordum tmm halledeceğim dedi 3-5 gün süre istedi tmm dedim. yine gelmedi rapor. siteden teline bakıp tekrar arayım dedim. telefonu kaldırmış cevaplarınaza sadece mail ile cevap veriyoruz demiş. (maillere cevap vermedi). en son ağır bi mesaj attım. akşamına rapo attı bana. atıığı raporu isteyene yollarım. iş demeye şahit lazım. yani ben yaptım işim bu işine geliyorsa dedi resmen.
Bu olaylar 3-4 ay önceydi yeni sahibimi eskisi bilmem ama site radoy.net ben buna bakarım. başka insanlar da madur olmasın. şimdi ki çalışması nasıl bilmem. ama benim zaten ihityacım yok.
Ek Olarak: Hayatım da sadece 1 kere bir seocu ya ihtiyacım oldu yoğunluğumdan dolayı o da bu şekilde sonuçlandı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar,
Eski dönemlerde sorun yaşamış olan herkes satis(@)radoy.com.tr'yi ekleyebilir elimizden geldiğince yardımcı olamaya çalışırız. Merak ettiğiniz bir şey olursa eğer site üzerinde telefon numaramız mevcut istediğiniz zaman arayabilirsiniz.
İyi günler dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Suat
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 /
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Radoy'u kesinlikle öneririm. İşini söz verdiği zamanda bitiriyor ve temiz bir rapor sunuyor. Daha önce 2-3 defa çalıştık. Yeni bir site için çalışma yaptıracak olsam ilk gideceklerimdendir.