"alastyr kullanan ve hiti yüksek olan arkadaş var ise konuya yazarsa memnun olurum"
1 yıla yakın süredir alastyr kullanıyorum. Günlük 6k tekil 8k çoğul hitim bulunuyor. Sitem: purtukal . com şuan için hiçbir sıkıntı yok.
Alastyr cpu sorunu hakkında forumda konu açılmaya başladıktan sonra hosting paketlerinin cpu kullanımı ile alakalı bazı değişikler yaptı (mail göndererek duyurdu).
1 yıla yakın süredir alastyr kullanıyorum. Günlük 6k tekil 8k çoğul hitim bulunuyor. Sitem: purtukal . com şuan için hiçbir sıkıntı yok.
Alastyr cpu sorunu hakkında forumda konu açılmaya başladıktan sonra hosting paketlerinin cpu kullanımı ile alakalı bazı değişikler yaptı (mail göndererek duyurdu).
PM attım :).
Performans Hosting ;) tabanpuanlari.com.tr sitemi orda barındırıyorum + kendim de performans hostingin teknik destek elemanıyım. Eğer düşünürsen performans.net 'den paketleri inceleyebilirsin. taşımak istersen siteni taşımayı da ben yapıyorum o konuda sıkıntı olmaz. bu arada hosting paketlerinde ihtiyacına göre esneme de yaparız o konu aklına takılmasın. aklına takılan bişey olur falan yardımcı oluyoruz elimizden geldiğince.
Bu arada alastyr falan filan diye arkadaşlar atmış ama büyük firmalar bizim gibi küçük firmalar kadar müşterisini sahiplenmez. biz yeri geliyo müşterinin scriptlerini kuruyoruz yazılımsal hatalarına bile elimizden geldiği kadar sorunlarını çözüyoruz. çünkü o adamların müşteriye ihtiyacı yok bizim var ve bizim müşterilerimiz her zaman değerlidir ;)
Bu arada alastyr falan filan diye arkadaşlar atmış ama büyük firmalar bizim gibi küçük firmalar kadar müşterisini sahiplenmez. biz yeri geliyo müşterinin scriptlerini kuruyoruz yazılımsal hatalarına bile elimizden geldiği kadar sorunlarını çözüyoruz. çünkü o adamların müşteriye ihtiyacı yok bizim var ve bizim müşterilerimiz her zaman değerlidir ;)
Şuan da inceliyorum bütün firmaları :).
guzel.net.tr öneririm normal hosting paketleri bile işini görür 6k hitli sitem normal yıllık 80tllik hosting paketinde duruyor , arada sırada memory hatası alıyorum o da botnet saldırısı olursa , senin hitler öyle uçukta değilmiş zaten bence denemelisin bende bir müşteri olarak yazıyorum : )
80TL'lik hosting paketi bulamadım, eğer sizde link var ise PM atabilir misiniz?