lostyazilim

Hosting kapatılması

15 Mesajlar 1.950 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

onur33 onur33 https://onurr.org Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)

Gökhan Blog adlı üyeden alıntı

Hocam hosting alırken biraz googleda firmaları araştırın formlarda firmalar hakkında olumlu olumsuz görüşler vardır hemen hemen çoğu belli fiyatta ama şu iyi fiyatı yüksek diğerini alım demeyin en fazla 20 30 tl fark var ki aldığınız hostingde 1 yıllık yane değer yıllık 70 80 tl vermek

hocam 136 tl ye almıstık zaten lımıtsız 5 hostıng hıc sorgulamadan aldık bundan dolayı sıkıntıdayız adamlar anlamıyor hack gırısımı yapıyorsunuz dıyorlar fılm sıtesıyle hack gırısımı yapmaya calısıyoruz evet kafaya bakın hocam hergun gırıyoruz sıtemıze en az 5 fılm yukluyoruz reklam verıyoruz sayfalara falan para verdıgımız hostınge shel koayacaz sankı o kadar emegı parayı cope atacaz

Kişisel Blog: www.onurr.org
wmaraci
reklam

Gokhan01 Gokhan01 Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 93 / 108
  • Ticaret 18, (%100)
Birileri sitenizi shell atıp sunucuyu rootlamaya çalışmış olabilir hocam sizin adamlara cevabınız bizim bu konuda bir bilgimiz yok birileri sitemizde açık bulup shell atıp sisteme girmye çalışmış olabilir log kayıtlarına baksınlar sunucularını tarasınlar benim haberim yok dediğin halde kapatmaya hakları yok bu bildiğin **************lık olur bende hostin g satım 1 ay sonra sattıklarıma shell atmışsınız apatıcaz diyip yollım başka kişilerede satim oh valla güzel iş :D

ErhanCelikk ErhanCelikk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hosting Görevlisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 818
  • Beğeniler 141 / 178
  • Ticaret 3, (%100)
Kullandığınız temadan, eklentilerden, scriptten kaynaklı bir sorun olabilir. Genelde temaların içerisine shell yüklüyorlar normal kullanıcılar da farkına varmadan bunu sitelerine koyuyor.
Siz en iyisi sitenizdeki tüm dosyaları bilgisayarınıza indirin bir virüs taraması yapın daha sonra tekrardan sitenize yükleyin.
Yedekleri vermemek gibi bir hakları yok, kendiniz alamasanız bile onların teslim etmesi lazım. Hiçbir kullanım şekli verilerin size verilmesini engelleyemez(Ücret ödenmemesi vs. muhasebe durumları hariç).

MegaSunucu MegaSunucu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Hosting Yetkilisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 6 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

onur33 adlı üyeden alıntı

İade verceklerını sanmıyorum hocam ama bu yazılarınızı copy paste yaparak korkutabılırız gibi hala siz koymussunuz dıyorlar da shelli

Dava açabilirsiniz.

Sizin yasal hakkınız. Ve kesinlikle kazanırsınız. ticket fotoraflarını atın.

Ve iade isteyin vermezlerse onuda kanıtlayın açın.

Ek Olarak:

Hocam hosting alırken biraz googleda firmaları araştırın formlarda firmalar hakkında olumlu olumsuz görüşler vardır hemen hemen çoğu belli fiyatta ama şu iyi fiyatı yüksek diğerini alım demeyin en fazla 20 30 tl fark var ki aldığınız hostingde 1 yıllık yane değer yıllık 70 80 tl vermek

Mesela hocam dediğiniz yanlış.

Fiyat satan belirler. kaliteyide alıcı.

Yeni açılan firmalara sans tanımalısınız. Mesela suan biz kurumsallaşıyoruz. 1200tane kendimize ait serverimiz var. tüm açıklar kapalı bi server hepsi.

Cpanel olsun , wmware olsun , solusvm olsun hepsi halledildi. maksat almadan önce telefon ile veya canlı destek ile konuşmak. sorularınızı sormaktır.

Ek Olarak:

Erhan ÇELİK adlı üyeden alıntı

Kullandığınız temadan, eklentilerden, scriptten kaynaklı bir sorun olabilir. Genelde temaların içerisine shell yüklüyorlar normal kullanıcılar da farkına varmadan bunu sitelerine koyuyor.
Siz en iyisi sitenizdeki tüm dosyaları bilgisayarınıza indirin bir virüs taraması yapın daha sonra tekrardan sitenize yükleyin.
Yedekleri vermemek gibi bir hakları yok, kendiniz alamasanız bile onların teslim etmesi lazım. Hiçbir kullanım şekli verilerin size verilmesini engelleyemez(Ücret ödenmemesi vs. muhasebe durumları hariç).

Merhabalar dediğiniz doğru. fakat sunucuya anti virus , shell almaması için önlemler yapmalılar . yapmazlarsa shell en ufak açıkta yerler?

wmaraci
wmaraci

onur33 onur33 https://onurr.org Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)

Birileri sitenizi shell atıp sunucuyu rootlamaya çalışmış olabilir hocam sizin adamlara cevabınız bizim bu konuda bir bilgimiz yok birileri sitemizde açık bulup shell atıp sisteme girmye çalışmış olabilir log kayıtlarına baksınlar sunucularını tarasınlar benim haberim yok dediğin halde kapatmaya hakları yok bu bildiğin **************lık olur bende hostin g satım 1 ay sonra sattıklarıma shell atmışsınız apatıcaz diyip yollım başka kişilerede satim oh valla güzel iş :D

Hocam bana teknik bilginiz yok dediler bende evet dedim bılmedıgım bılgıyle nasıl shell yuklememı beklıyorsunuz dedım cevaplayamadılar tekrar hostıngımı aktıf ettıler destegınıze cok tesekkur ederım

Ek Olarak:

Erhan ÇELİK adlı üyeden alıntı

Evet hocam yedek vermeyı teklıf etmıslerdı de hostıngım yoksa yedegınde anlamı olmazdı kı tum ftp hesaplarını da sıldık ne olur ne olmaz bakalım ınsallah bıdaha karsılasmayız

Kişisel Blog: www.onurr.org
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al