lostyazilim

Samsung note 3 mü Asus zenfone 6 mı alınmalı ?

49 Mesajlar 4.704 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3510
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Gucluyazar Zenfone 2 ile falan karşılaştırsanız neyse ama zenfone 5 ve zenfone 6 tamamen hayal kırıklığı. 900 tl civarı note 3 bulabiliyorsanız alın fakat dikkatli alın çünki note 3 de bir kaç model var ve siz 3gb ram ve 4g olduğundan emin olun galiba 9005 modeli olması lazımdı diğerleri 3g ve 2gb ram.
Şuan ben zenfone 2 lazer 6" kullanıyorum 6 aydan fazla oldu alalı şuana kadar bir sıkıntısını görmedim 4g ile türkcellden 42mbit hızına kadar çıkabiliyor. Ses sistemi konusunda piyasada tek zaten kimle kıyaslarsan kıyasla. Fakat kamerası karanlık ortamlarda aydınlık daki kadar iyi görüntü kalitesine sahip değil. Aydınlık çekiyor diğerlerine göre fakat kalite gündüz gibi olmuyor. Birde note 3 den eksiği kalemi yok. :( Ekranı note 4 den büyük fakat telefon serisi olduğu için kalemi yok.
Ama dediğim gibi note 3 ün 4g modelini bulursan note 3 tercih et yoksa zenfone 2 lazer 6" veya zenfone 2 4gb ram olan modelide aklında bulunsun.
Ara model telefonlara hiç bakma zaten.

wmaraci
reklam

Gucluyazar Gucluyazar Proje Adamı :) Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sağlıkçı Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1027
  • Beğeniler 372 / 319
  • Ticaret 15, (%100)

MaximusTR adlı üyeden alıntı

https://yadi.sk/a/D44e6CF5sd2vz
https://yadi.sk/a/lJ2F42O5sd37C
https://yadi.sk/a/F4DkIOwIsd3B6

Fotoğraflar bunlar. Daha istersen atarım.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gündüz çekimleri güzel ek olarak gece de oldukça güzel görünmekte hocam.
Şuan halen kararsızım ne yapsam diye..

private111 adlı üyeden alıntı

zenfon 2 32gb kullandım note 3 satıp almıştım telefon inceleme sitelerinde öyle abartmışlardı ki çok şükür sattım kurtardım samsunga döndüm bana göre samsungun dışında TV ve telefon yok note 4 uygun değilse note 3 te güzel bir telefondu gold rengini almayın kenarları soyulunca kötü görünüyor gümüş kenar pek belli olmuyor

Hocam zenfone 6 düşünüyorum 2 ile arasında fark vardır elbet.
Samsung note 3 inceleme videolarının altında birçok kişi j7 önermiş o nasıl acaba ?

cihaneken adlı üyeden alıntı

Gucluyazar Zenfone 2 ile falan karşılaştırsanız neyse ama zenfone 5 ve zenfone 6 tamamen hayal kırıklığı. 900 tl civarı note 3 bulabiliyorsanız alın fakat dikkatli alın çünki note 3 de bir kaç model var ve siz 3gb ram ve 4g olduğundan emin olun galiba 9005 modeli olması lazımdı diğerleri 3g ve 2gb ram.
Şuan ben zenfone 2 lazer 6" kullanıyorum 6 aydan fazla oldu alalı şuana kadar bir sıkıntısını görmedim 4g ile türkcellden 42mbit hızına kadar çıkabiliyor. Ses sistemi konusunda piyasada tek zaten kimle kıyaslarsan kıyasla. Fakat kamerası karanlık ortamlarda aydınlık daki kadar iyi görüntü kalitesine sahip değil. Aydınlık çekiyor diğerlerine göre fakat kalite gündüz gibi olmuyor. Birde note 3 den eksiği kalemi yok. :( Ekranı note 4 den büyük fakat telefon serisi olduğu için kalemi yok.
Ama dediğim gibi note 3 ün 4g modelini bulursan note 3 tercih et yoksa zenfone 2 lazer 6" veya zenfone 2 4gb ram olan modelide aklında bulunsun.
Ara model telefonlara hiç bakma zaten.

Anladım hocam, Peki samsung j7 nasıl ? Ara model mi oluyor o ?

private111 private111 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 43 / 23
  • Ticaret 6, (%100)
Gucluyazar zenfone 2 6 nın üstü ordan hesabınızı yapın

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
yanına bile yaklaşma derim açık ve net aldım keşke o zaman 1000 tl daha koyum Ipone yada HTC SAmsung vb alsaydım diyorum

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1027
  • Beğeniler 372 / 319
  • Ticaret 15, (%100)

Gucluyazar zenfone 2 6 nın üstü ordan hesabınızı yapın

Ben 6 daha üst diye biliyordum hocam.
Note 3 mü j7 mi peki ?

ismail03 adlı üyeden alıntı

yanına bile yaklaşma derim açık ve net aldım keşke o zaman 1000 tl daha koyum Ipone yada HTC SAmsung vb alsaydım diyorum

Zenfone 6 önermiyorsunuz, anladım hocam.
Peki samsung note 3 mü yoksa j7 mi ?

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

Gucluyazar adlı üyeden alıntı

Ben 6 daha üst diye biliyordum hocam.
Note 3 mü j7 mi peki ?

Zenfone 6 önermiyorsunuz, anladım hocam.
Peki samsung note 3 mü yoksa j7 mi ?

Ben Asus'u tavsiye etmiyorum Destekçilerinide anlamıyorum.şu uygundur 1ay daha bekleyin Zen 3 gelir onun hakkında bilgi alın ama Asus ZF 2,4,5,6(İntel işlemcili ) almayın önermiyorum
Android M güncellemesi yine sarktı düşünün komedi
imkanın varsa note 4 J7 ara cihaz olması gerekiyor 1 2 güncellemeden sonra fos Nexus seriside olabilir General Mobile hiç yaklaşmayın :D

• Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3510
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Gucluyazar j7 nin özelliklerini şuan inceledim teknik olarak zenfone 2 lazerin kopyasını yapmaya çalışmışlar fakat j7 nin RAM 512Mb daha düşük birde ekran hariç diğer tüm özellikleri aynı.
Samsungun note serisinden başkasına para verme tavsiyem. Alabiliyorsan note serisi al alamıyorsan zenfone 2 serisine göz gezdir fakat zenfone 2 nin her modelinde farklı bir işlemci var her nekadar 8 çekirdek işlemcisi olsada 1.5ghz altı tavsiye etmem.
Varsa başka önerisi olan arkadaşlar paylaşsınlar diğer marka ve modelleri. İyi düşün acele etme, bi anlık bir kararla ne kullanmayacağın özelliklere para ver nede kullanacağın şeylerden feragat et.
Şu zenfone 2 lazer in 3GB ram olsun bide IR sen sensörü olsun piyasadaki 1500tl altı hiç bir telefona değişmem şahsen. Ayrıca Sistem arayüzü konusunda da emin ol hepsinden çok çok iyi neredeyse her 2 ayda fix güncellemesi oluyor, arayüz tamemen senin kontrolünde en ince ayrıntısana kadar özelleştirebiliyorsun, yakında da marshmalow gelicek oda gelirse tadından yenmez.

Ek olarak:

Asus alırken bana çevremden çok tepki geldi, öyledir böyledir alıp başına belamı istiyorsun o telefonu diye fakat değim gibi iyiki de dinlememişim kimseyi.

private111 private111 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 43 / 23
  • Ticaret 6, (%100)
ben sırasıyla s3 s4 note 3 zenfone 2 note edge note 4 kullandım note 5 şuan ki kullandığım telefonum j7 yi hiç kullanmadım görmedim de ama iyidir diye düşünüyorum ben olsam ikisi arasında kalsam note 3 alırdım yine de ama artısı yeni model j7 ikisini yerinde incelemek lazım

• Üyelik 28.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1027
  • Beğeniler 372 / 319
  • Ticaret 15, (%100)

ismail03 adlı üyeden alıntı

Ben Asus'u tavsiye etmiyorum Destekçilerinide anlamıyorum.şu uygundur 1ay daha bekleyin Zen 3 gelir onun hakkında bilgi alın ama Asus ZF 2,4,5,6(İntel işlemcili ) almayın önermiyorum
Android M güncellemesi yine sarktı düşünün komedi
imkanın varsa note 4 J7 ara cihaz olması gerekiyor 1 2 güncellemeden sonra fos Nexus seriside olabilir General Mobile hiç yaklaşmayın :D

Hocam note 4 alamam duruma ek olarak çok da fazla vermek istemiyorum. Telefona vermek istedğim ücret 1k yeterli olacaktır. Ara cihaz olduğu için onuda eledik, elimizde bir note 3 kaldı :) Oda 3 senelik telefon sanırım. Bu eksi etki eder mi acaba ?

cihaneken adlı üyeden alıntı

Gucluyazar j7 nin özelliklerini şuan inceledim teknik olarak zenfone 2 lazerin kopyasını yapmaya çalışmışlar fakat j7 nin RAM 512Mb daha düşük birde ekran hariç diğer tüm özellikleri aynı.
Samsungun note serisinden başkasına para verme tavsiyem. Alabiliyorsan note serisi al alamıyorsan zenfone 2 serisine göz gezdir fakat zenfone 2 nin her modelinde farklı bir işlemci var her nekadar 8 çekirdek işlemcisi olsada 1.5ghz altı tavsiye etmem.
Varsa başka önerisi olan arkadaşlar paylaşsınlar diğer marka ve modelleri. İyi düşün acele etme, bi anlık bir kararla ne kullanmayacağın özelliklere para ver nede kullanacağın şeylerden feragat et.
Şu zenfone 2 lazer in 3GB ram olsun bide IR sen sensörü olsun piyasadaki 1500tl altı hiç bir telefona değişmem şahsen. Ayrıca Sistem arayüzü konusunda da emin ol hepsinden çok çok iyi neredeyse her 2 ayda fix güncellemesi oluyor, arayüz tamemen senin kontrolünde en ince ayrıntısana kadar özelleştirebiliyorsun, yakında da marshmalow gelicek oda gelirse tadından yenmez.

Ek olarak:

Asus alırken bana çevremden çok tepki geldi, öyledir böyledir alıp başına belamı istiyorsun o telefonu diye fakat değim gibi iyiki de dinlememişim kimseyi.

Anladım hocam benim telefonu değiştirme gibi imkanım olmayacağı için aldığım zaman 2-3 sene kullanmak istiyorum. Bu nedenle j7 ara model olarak düşünüyor ve onuda gelen yorumlar ile birlikte eliyorum.. Elimde bir note 3 kalıyor, bir de zenfone 2. Öncelik olarak note 3 düşünüyorum, sizce note 3'ün 2-3 senelik olması bir sorun yaratır mı ?

ben sırasıyla s3 s4 note 3 zenfone 2 note edge note 4 kullandım note 5 şuan ki kullandığım telefonum j7 yi hiç kullanmadım görmedim de ama iyidir diye düşünüyorum ben olsam ikisi arasında kalsam note 3 alırdım yine de ama artısı yeni model j7 ikisini yerinde incelemek lazım

Evet hocam, note 3'ün 2-3 senelik olmasının dezavantajını yaşar mıyım, sorun olur mu kasma vs. gibi ?

• Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3510
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Gucluyazar En başında da söylediğim gibi eğer uygun fiyata note3 ün 4g li olan modelini bulabilirsen zaten başka hiç bir telefona bakmana gerek yok direk al. Model eskide olsa note serisi olduğu için şuan piyasadaki ara modellerin çok çok üzerinde özellik bakımından.

wmaraci
Konuyu toplam 7 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 7 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al