-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisliği Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
adsense vereceklerini dusunmuyorum fakat sisteminiz ilginc geldi ozellikle translate yapisi ingilizce gayet iyi cevrilmis diger dillere yorum yok :D fakat bunlari kim nasil cevirdi o kadar dile ekibiminiz mi yoksa yazilimlarla mi yapiyorsunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bu arada cevabı eklemeyi unuttum,adsense bu aralar cok secici davraniyor.
Büyük ihtimal onaylanmaz,yinede kesin bir cevap verebilmek mümkün degil.
Eger alirsaniz da uzun sureli bir hesap olacagimi zannetmiyorum.
Yakında
Route666
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam adsense siteye genel olarak bakıyor. Siz istediğiniz kadar farklı kategoride yada subdomain de yasal yada adsense politikasına uyan içerik girin yinede fark etmez. Domain bazlı genel bakar olaya.
zhanugur
Hayat güzel be kardeş :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Herkesin kafasında aynı soru bu kadar index nereden geldi :) Önceki yorumlarda yapılan açıklama gayet açıklayıcı sağolun beni aydınlattı en azından :) Neyse diğer konular :)
Sitenizin hitinin 1k civarlarında olduğunu yazmışsınız gayet ilgi çekici bir alan seçmişsiniz üstelik 2 ayda bana göre güzel hatta mükemmel bir hit yakalamışsınız :) Öncelikle bu konuda tebrik ediyorum başarılarınızın devamını dilerim harikasınız.
Diğer konuda emin olmamakla birlikte forumda 4 5 gündür aşırı boş zamandan cirit atıyorum adsense konularıda bir hayalli fazla doğal olarak.Okuduğum kadarıyla biraz zorlu süreç olabilir siteniz için adsense almanız.Alsanızda bir zaman sonra geri çekebilirler bunu.Fakat bunun siteniz için kayıp olacağını düşünmüyorum ilerleyişiniz gayet güzel normal reklamlardan da 1 2 ay sonra sizi tatmin edecek getiriyi alabileceğiniz kanısındayım.
Tekrardan iyi çalışmalar, başarılar.