lostyazilim

Sizce Böyle Bir Sistem Tutar Mı

61 Mesajlar 6.450 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

bylejyoner bylejyoner Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 5 / 11
  • Ticaret 3, (%67)
Arkadaşlar okuyan herkez en azından düşüncelerini yazarsa sevinirim.

Ek Olarak:

GClup adlı üyeden alıntı

Hocam öylede düşünülür fakat böyle bir şey olsa "Video Yükleyerek Para Kazanmak İster misin ? www.siteadi.com Hemen Ücretsiz Üye Ol, Video Yükle ve Para Kazan!" ben tıklardım yani. :D

ve ariyetten seo şirketi ile anlaşılarak video yükleyerek para kazan kelimesinde 1. sıra çalışması yaptırılabilir.Şuanlık harcıyabilceğim miktar en fazla 13 Milyar

wmaraci
reklam

bloggerim bloggerim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 101 / 62
  • Ticaret 3, (%100)
Hayallerimdeki sistem. Yapamam düşüncesiyle hiç bulaşmamıştım. Bence tutar :)

• Üyelik 27.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 5 / 11
  • Ticaret 3, (%67)

bloggerim adlı üyeden alıntı

Hayallerimdeki sistem. Yapamam düşüncesiyle hiç bulaşmamıştım. Bence tutar :)

hocam zaten böyle bir sistem yapmak ve tutturmak için elimizde bütçe olması gerekiyor şuan bende var sistemi hertürlü yaparım yada yaptırtırım fakat tutma düşüncesinde her site sahibi gibi şüpheliyim.

• Üyelik 10.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 101 / 62
  • Ticaret 3, (%100)

bylejyoner adlı üyeden alıntı

hocam zaten böyle bir sistem yapmak ve tutturmak için elimizde bütçe olması gerekiyor şuan bende var sistemi hertürlü yaparım yada yaptırtırım fakat tutma düşüncesinde her site sahibi gibi şüpheliyim.

Bence tutar kardeş. Türk'ün gururu olursun işte. Videolarımızı youtube yerine senin siteye yükleriz. Reklamı'da iyi yaparsan süper olur.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 5 / 11
  • Ticaret 3, (%67)

Bence tutar kardeş. Türk'ün gururu olursun işte. Videolarımızı youtube yerine senin siteye yükleriz. Reklamı'da iyi yaparsan süper olur.

İyi hoş söylüyorsun fakat böyle bir sistem yaptığımızda destekler misiniz ? Ariyetten sizin desteklemeniz dışında şirketlerin de youtube adwords reklamını bırakıp bizi desteklemesi lazım. Biliyorum böyle birşeyin olması baya zor ama bütçe ile böyle birşeyi yapmak münkünse 13 Bin tl ile başlamam 1 yıll daha beklerim 30-35 Milyar ile başlarım fakat o kadar para harcayıp tutmassa hayattan soğurum açıkçası.

• Üyelik 10.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 101 / 62
  • Ticaret 3, (%100)

İyi hoş söylüyorsun fakat böyle bir sistem yaptığımızda destekler misiniz ? Ariyetten sizin desteklemeniz dışında şirketlerin de youtube adwords reklamını bırakıp bizi desteklemesi lazım. Biliyorum böyle birşeyin olması baya zor ama bütçe ile böyle birşeyi yapmak münkünse 13 Bin tl ile başlamam 1 yıll daha beklerim 30-35 Milyar ile başlarım fakat o kadar para harcayıp tutmassa hayattan soğurum açıkçası.

13 Bin tl bu iş için yeterli kardeş. Sadece sabretmen gerekiyor. Kendi sunucunu al ihtiyacın olacak. En azından bir kaç şirket destekler. Emin olabilirsin yani.

• Üyelik 27.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 5 / 11
  • Ticaret 3, (%67)

13 Bin tl bu iş için yeterli kardeş. Sadece sabretmen gerekiyor. Kendi sunucunu al ihtiyacın olacak. En azından bir kaç şirket destekler. Emin olabilirsin yani.

destekleyecek şirketleri nerden bulabilirim ve bunun karşılığında nasıl birşey isterler ?

• Üyelik 10.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 101 / 62
  • Ticaret 3, (%100)

destekleyecek şirketleri nerden bulabilirim ve bunun karşılığında nasıl birşey isterler ?

Bunun karşılığında bir şey isteyemezler. Sadece reklamlarını yayınlayacaksın. Onlar sana para ödeyecek, sende paranın bir kısmını video yükleyenlere ödeyeceksin geriye kalan sende duracak. Fakat ilk 1 ay şirketler sıcak bakmaz. Bir aydan sonra baktılar video falan yükleniyor. İzlenme var. Senin sitene de reklam verirler. YouTube'ye verirken sizin sitenize de verebilir.

• Üyelik 27.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 5 / 11
  • Ticaret 3, (%67)

Bunun karşılığında bir şey isteyemezler. Sadece reklamlarını yayınlayacaksın. Onlar sana para ödeyecek, sende paranın bir kısmını video yükleyenlere ödeyeceksin geriye kalan sende duracak. Fakat ilk 1 ay şirketler sıcak bakmaz. Bir aydan sonra baktılar video falan yükleniyor. İzlenme var. Senin sitene de reklam verirler. YouTube'ye verirken sizin sitenize de verebilir.

anladım ben bu sistem üzerine iyice yükleniyorum zaten. Sistem için şirket ile konuşulma yapıldı.Belirlenecek kelimeler üzere seo şirketleri ile anlaşma yapacağım. Sponsorluk için şirketlerle konuşma yapacağım. Güzel bir strateji oluşturacağım. Bakalım oturtcam sistemi üstüne yükleneceğim fakat biraz daha düşüncelerinize ve görüşlerinize ihtiyacım var. Diğer okuyanlarda yorum yaparlarsa sevinirim.

• Üyelik 10.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 101 / 62
  • Ticaret 3, (%100)

anladım ben bu sistem üzerine iyice yükleniyorum zaten. Sistem için şirket ile konuşulma yapıldı.Belirlenecek kelimeler üzere seo şirketleri ile anlaşma yapacağım. Sponsorluk için şirketlerle konuşma yapacağım. Güzel bir strateji oluşturacağım. Bakalım oturtcam sistemi üstüne yükleneceğim fakat biraz daha düşüncelerinize ve görüşlerinize ihtiyacım var. Diğer okuyanlarda yorum yaparlarsa sevinirim.

Hocam bir de şey yap. İlk başta bireysel olarak başla. Para kazandıkça şirket falan aç. Daha çok hesaba alınırsın.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al