lostyazilim

Sizce Böyle Bir Sistem Tutar Mı

61 Mesajlar 6.466 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

hasancem hasancem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** C**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 22 / 21
  • Ticaret 2, (%100)
This is Youtube :)

wmaraci
reklam

bylejyoner bylejyoner Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 5 / 11
  • Ticaret 3, (%67)

bloggerim adlı üyeden alıntı

Hocam bir de şey yap. İlk başta bireysel olarak başla. Para kazandıkça şirket falan aç. Daha çok hesaba alınırsın.

Hocam şirket açma felan öyle hemen olcak birşey değil. Fakat tutarsa niye olmasın . Önemli olan ilk başta düzgün reklam yapıp. Hem video yükleyecek hemde reklam verecek adam bulmak.Reklam yükleyecek adam kolay bulunur fakat reklam verecek adam konusunda aklımda soru işareti var.

Ek Olarak:

Böyle birşey yazmak yere açıklayacı bir düşüncenizi yazsaydın daha iyi olurdu :)

bloggerim bloggerim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 101 / 62
  • Ticaret 3, (%100)

Türk yerine gavuru destekleyen zihniyetler mutlaka olacaktır.

• Üyelik 27.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 5 / 11
  • Ticaret 3, (%67)

Hocam başta illaki olcak ama şöyle birşey ki ilk ay reklamı çok iyi yapmalıyız. Ve reklam geri dönüşleri nasıl olur bir fikrim yok.
bloggerim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
http://alkislarlayasiyorum.com/
http://www.izlesene.com/
http://www.mynet.com/video

örnekleri var ama pikniktube batmıştı hatırlarsanız. Öncelikle kısa sürede yatırım bulma hayalden başka bir şey değil. Buna bir çok defa şahit olduk. En az 6 ay - en fazla 1 yıllık güvenceniz kenarda durmalı. Eğer patlarsa satamazsınız. Başka ortak bir veya daha fazla yatırımcı ile bu işe girmeniz riskleri minimuma indirir. Daha fazla kâr nasıl edebilirsiniz? Buna kafa yormanız lazım. Belirttiğim rakiplerin pazar durumu hakkında bir araştırma size yarar getirecektir. Birde ülkemize uygun yani hem dini yönden hem de kültürel yönden içeriklere önem vermek iyi olacaktır. Örneğin yamyamlar yerine (kusura bakmayın, bir kaç ay para kazanırım diye video ekleyenleri ben böyle tarif ediyorum.) kaliteli sitelerden kullanıcılar çekmek için uğraşmalısınız. Daha önce bu işi yapmadıysanız hiç girmeyin. Ayrıca bu konuya sizin gibi (günde 15-16 saat harcayabilirim diyordunuz sanırım) canını verecek çalışan bulmanız şarttır. Son olarak, çağımızın vebası ve herkesin faydalanmaya çalıştığı telif hakları konusunda, konusunda iyi bir avukatı da sürekli yanınızda bulundurmanızda fayda vardır. Biraz ün yaptıktan sonra vergi memurları da sürekli ve internette olduğunuz için kolay şekilde sizi takip edecektir. Bu risk faktörlerini de hesaba katın. Ardından hepsine tamam diyorsanız, gönül rahatlığı ile işe girişin. (Yatırım oranınızı arttırın)

Durgun sular derin akar.

• Üyelik 27.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 5 / 11
  • Ticaret 3, (%67)

bilgive adlı üyeden alıntı

http://alkislarlayasiyorum.com/
http://www.izlesene.com/
http://www.mynet.com/video

örnekleri var ama pikniktube batmıştı hatırlarsanız. Öncelikle kısa sürede yatırım bulma hayalden başka bir şey değil. Buna bir çok defa şahit olduk. En az 6 ay - en fazla 1 yıllık güvenceniz kenarda durmalı. Eğer patlarsa satamazsınız. Başka ortak bir veya daha fazla yatırımcı ile bu işe girmeniz riskleri minimuma indirir. Daha fazla kâr nasıl edebilirsiniz? Buna kafa yormanız lazım. Belirttiğim rakiplerin pazar durumu hakkında bir araştırma size yarar getirecektir. Birde ülkemize uygun yani hem dini yönden hem de kültürel yönden içeriklere önem vermek iyi olacaktır. Örneğin yamyamlar yerine (kusura bakmayın, bir kaç ay para kazanırım diye video ekleyenleri ben böyle tarif ediyorum.) kaliteli sitelerden kullanıcılar çekmek için uğraşmalısınız. Daha önce bu işi yapmadıysanız hiç girmeyin. Ayrıca bu konuya sizin gibi (günde 15-16 saat harcayabilirim diyordunuz sanırım) canını verecek çalışan bulmanız şarttır. Son olarak, çağımızın vebası ve herkesin faydalanmaya çalıştığı telif hakları konusunda, konusunda iyi bir avukatı da sürekli yanınızda bulundurmanızda fayda vardır. Biraz ün yaptıktan sonra vergi memurları da sürekli ve internette olduğunuz için kolay şekilde sizi takip edecektir. Bu risk faktörlerini de hesaba katın. Ardından hepsine tamam diyorsanız, gönül rahatlığı ile işe girişin. (Yatırım oranınızı arttırın)

düşünceleriniz için teşekkür ederim. haklısınız zaten aniden kurcam demiyorum. araştırıyorum iyice zaten.

HidrolikAdam HidrolikAdam yok Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek yok.
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 475
  • Beğeniler 316 / 114
  • Ticaret 1, (%100)
hocam reklam için oraya buraya gerek yok. Tahminim ciddi para ( gerçekten ciddi) alıyorlardır bir fikrim yok ama, verin batesmotelpro'ya reklamı, sonra varsın youtube düşünsün :D

Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 832
  • Beğeniler 65 / 138
  • Ticaret 1, (%100)
bu sistemi kaç sene önce görmüştüm kafadan 5 yıl vardır.Bunu uygulayan akıllıtv vardı 1k izlenmeye 5tl para veriyordu video başına buna milleti video yüklemeye yüklediği videoyuda paylaştırma izletmeye itiyordu doğal olarak sende kazanıyordun bence tutar.

hasancem hasancem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** C**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 22 / 21
  • Ticaret 2, (%100)

Gavurun kopyesinde evcilik oynarsan bu forumda aldığın olumlu mesajlardır, senin projenin alabileceği en iyi başarı.

Ek Olarak:

Ayrıca amacım konunu baltalamak falan değildi, bana taş atacağına projenin farklı yanlarını anlat.

Konuyu açarken yazdığın şey ile youtube'yi anlatmışsın. Doğruya doğru.

Ek Olarak:

Bende Türküm kardeşim, bende isterim Türk siteleri, Türk beyinleri iyi yerlere gelsin...
Ama kopye ile olmaz işte.

Ayrıca eleştiriye açık değilsen konu açmayacaksın.

bloggerim bloggerim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 101 / 62
  • Ticaret 3, (%100)

hasancem adlı üyeden alıntı

Gavurun kopyesinde evcilik oynarsan bu forumda aldığın olumlu mesajlardır, senin projenin alabileceği en iyi başarı.

Ek Olarak:

Ayrıca amacım konunu baltalamak falan değildi, bana taş atacağına projenin farklı yanlarını anlat.

Konuyu açarken yazdığın şey ile youtube'yi anlatmışsın. Doğruya doğru.

Ek Olarak:

Bende Türküm kardeşim, bende isterim Türk siteleri, Türk beyinleri iyi yerlere gelsin...
Ama kopye ile olmaz işte.

Ayrıca eleştiriye açık değilsen konu açmayacaksın.

Buradaki olumlu yorumlar bile yeterlidir. Türk sitesini geliştirmeye. Evcilik oyunundaki rolünde önemli kimi koca kimisi karı!

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al