-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ya bence yandex ve google bizimkinlere arama motoru yapamıyorlar. Geliooo muhtemelen ingilizce yazılımı türkçe çevirip, türkçe arama motoru diyorlar. Gerçekten te türk arama motoru var kullanmak isterseniz ara.com.tr deneyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gemi Operatörü
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşte bu yüzden var hepimizin dilinde "bizden birşey olmaz" ibaresi.
Çok fazla uzatmak istemiyorum ve bu konunun bu kadar uzatılması taraftarı da değilim fakat her ne olursa olsun ortada koskoca bir emek varken, neden karalama & dalga geçme kampanyası yapılıyor bunu hiç anlamadım, anlayamıyorum da. Yapılan her yorumu tek tek okudum. Eleştiren eleştirmemiş yerden yere vurmuş resmen. Peki ya neden? Aramak istediğinizi bulamadığınız için mi? Karşınıza istediğiniz şeyi çıkarmadı diye mi? Farklı şeyler getiriyor diye mi? Olabilir, neden olmasın. Bunları yapmak eminim ki kolay değildir ve görünen o ki kolay olmuyor da. Biz millet olarak çok severi "Armut piş, ağzıma düş" olayını. Eleştiriyi severim, yapanı da severim ancak burada yazılanlar eleştirinin dışına çıkmış açıkçası. Beraber olmak yerine neden birbirimizin sırtını kamçılıyoruz hiç anlayamadım. Eleştiren eleştirsin, eksik birşey varsa da her yoldan arkadaşın iletişim detayları var zaten gereken neyse neyi eksik görüp neyin fazla olduğunu düşünüyorsanız kendisine iletin ama sadece bu konuda değil ne olursa olsun kimse kimseyi aşağılayıcı & dalga geçici şekilde eleştirmesin ki bu eleştirmek değildir de zaten. Kendisi gerçekten çok ilgili birisi, bu konu hakkında ne gibi sıkıntılarınız varsa kendisi ile bire bir görüşmenizi tavsiye ediyorum. Eminim burada sorulan her sorunun tek tek cevabı vardır ki verilmişte zaten.
Not : Kimseye bir lafım olmamıştır, genelleme yaparak kendi düşüncelerimi yazdım, bilginize. :p
"Paylaşmak, erdemdir."
Emrecany
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Sizin gibi artadaşlarım oldukça bu ülke bi arama motoru tabi açamaz adamlar google varken bunu kim napsın BÖYLE DÜŞÜNDÜGÜNÜZ İÇİN ASLA BÜYÜYEMEYECEKSİN
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Google,Bing,Yandex vb. arama motorları oldukça halk kolay kolay bırakamaz.Kimse ön yargı falan demesin.
Bi girin yandex'e bakın sonrada geliyoo'ya bakın,Geliyoo kullanabilmemiz için çook fazla gelişmesi gerekiyor , 5-10 kişiyle olucak bir iş değil.
Birşey yazıyorsunuz 3-4 sn sonra sonuçlar geliyor onlarında çoğu gereksiz,kimler nasıl kurmuş bilmiyorum ama harcadıkları para çöpe gitmiş bence.
Türkiye'de bu işi yapmak istiyorsan milyoner olman gerekir , bunuda ancak Acun Ilıcalı yaparsa yapar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Evet arastirma yapan arkadaşlar çoğalmış bu güzel bir durum nedir ne değildir bilenler artarsa bu laf edebiyatlarını inşallah bitiririz.
Her ne hikmetse geliyoo benim güzel sorularıma cevap vermemekle inat ediyorlar.
Gerçekler bunlar tekrar soruyorum kimseyi kandırmaya gerek yok sizde kanmayın arkadaşlar
Geliyoo browser de adult kesinlikle yok diye açıklama yaptınız ama adult var o Açıklamayi yaparken bile adult icerikler sitenizde var iken neye güvenerek böyle bir açıklama ile kendinizi lanse ettiniz ?
Bu adult lar yeni güncellemede gerçekten olmayacak mı ?
Ve geliyoo ya facebook diye arttığımızda bizi adult sitelere yonlendirmesi ne zaman düzelecek? Çünkü çocuklar için çok tehlikeli bir durum.
Yine cevap bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
MAKİNA RESSAMI
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
ara.com.tr de kapandı beyler Geliyooo da yakında kapanır. Benim gözümde yandex in bile değeri yok.
Beni geliyooo index lemiş indexlememiş önemli değil. Google ve yandex index lesin yeter.
Daha facebook bile indexlememişler. Çince yazılar çıkıyor. :)
Birde şunu savunuyor daha tam yapılmadı browser çıkınca olcak. İlk yap dört dörtlük sonra bize sun. Suçluymuşuz gibi hitam etme kimseye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benim anlamadığım madem beğenmiyorsun, madem kullanmayacaksınız niye karalama çalışması yapıyorsunuz? Bing, yahoo, ask search falan senede 1 defa girerim ya girmem. Gidipte forumlarda yok aramaları kötü, aradığımı bulamıyorum, saçma sonuçlar çıkıyor diye birşey yazdığımı hatırlamıyorum. Kaldı ki bunlar 1-2 yıllık sitelerde değil. Git google'nı kullan. O kapanır, bu açılır, bunu yapsa yapsa acun yapar. Bu kafada olduğumuz için bu ülkede teknolojiye önem verilmiyor.
Hadi selametle
İyi forumlar herkese.
Bana kalırsa bu konu silinmeli. Site daha aktif duruma geçmemiş tam anlamıyla başlamış karalamalar. Bu konuda yazan hiç kimseyi tanımam etmem.
Ferrari
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri CTO
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Çılgın algoritma'mı desek yoksa, düşündürücü ve kuşkulandıracak bir algoritma'mı acaba :)