-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Site Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun zamandır TR'de wm'lık yapıp duruyorum :) işler büyüyünce büyükler arenada oynar deyip IS'e (Uluslar arası sunucular) çıktım. Türkiye'nin aktif kullanıcı ve potansiyel ziyaretci havuzu bakımından bana dar gelmeye başladı.Pek fazla zorlukla karşılaşmadan kurmaya başladım siteleri :o ama dikkatimi çeken şey şu oldu Türkler site açıp en azından piyasada kendimizi hissetirebileceğimiz bir seviyede değiliz. :confused: Gurbetçiler desen ya oyunlarda,forumlarda yada chat odalarında, bizimkilerde daha dil bilmiyorlar yada sıcak bakmıyorlar :D
Sorum şu olacak neden şöyle 20 kişi kadar el ele verip bir Türk birliğini kurup yüzlerce projeyle en az 1 milyarlık bir akış oluşturmayalım? Çalıp çırpmak yerine yazmayı bilen profesyonellerimiz buralarda copy-paste denizinde neden boğulsunlar ki? :cool:
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Aslına bakılırsa yazdıklarının hepsi çok mantıklı ve olabilecek şeyler lakin, ben bu webmaster dünyasın da egolarını hala giderememiş insanları gördükçe pek sıcak bakmıyorum bu işe aslında. Çünkü egosu yüksek olan kişiler hep " ben " yapayım sadece " benim " yaptığım işler konuşulsun dedikçe zor gibi geliyor:) umarım bir gün bunları aşıp dediklerini gerçekleştirmiş bir Türk webmasterları yazılımcıları oluruz:)
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Benden yana korku tereddüt yok hocam sadece bu işe girmek istesek beraber gireceğimiz kişilere karşı bir geri adım geride durmak isterim. Cünkü dediğim gibi ego varsa bir insan da korkucaksın o kişiden:)
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
20 kişi demişsiniz.. kim kime neden güvensin? patron kim? gelir modeli? kazanç? en önemlisi proje(yüzlerce)?
ozergul.net/com
GClup
I Love You Photoshop
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Hocam bu işi 20 kişiyle olmaz yani 20 kişi ile organize çalışmanız çok zor, birde bu işte güven önemlidir. Güven her şeyin başında gelir ve karşılıklı olmalıdır. Arkadaş ego konusuna değinmiş, bu konu oldukça önemli bir kişi egosuna yeni düşerse hep kendini ön planda göstermek isteyecektir ve birlikte çalıştığı insanları çıkarları için satacaktır. Birde korku konusundan çok kendisine güvenip lakin maddi sıkıntılardan bu projeleri gerçekleştiremeyen insanlarda var işte bu insanlar harcanıyor, birisinin çıkıp elinden tutması lazım.