Bilgisi olan bana yanıtlarsa sevinirim. daha öncede reklam gösterimi konusunda sıkıntı yoktu; ama birden reklam gösterimleri düşmeye başladı. Bir değişiklik olduğu grafiklerden bile belli. Ben bir değişiklik yapmadım peki grafikte de görülen reklam gösterimi yüzdem neden hızla düştü?
Bununla ilgili yöneticilerle temasa geçtim ve bana ilk önce reklamın yerlerinin reklamın gösterimi etkilediğini söylediler ama bu söyledikleri dayanaksızdı; çünkü ilk gün nasılsa reklamlar şimdi bile aynı. Üsttteki bannerın kimse tarafından görülmediğini söylediler. Daha sonra "dtscout.com adlı bir web sitesine çağrı yapan bir kod" olduğunu ve reklamların yüklenmesini güçleştirdiğini söylediler. Ben bütün kodlara baktığımda bununla ilgili herhangi bir koda rastlamadım.
Çok fazla koddan anlamadığım için kaçırmış olabilirim; yada scriptlerin içindedir nasıl bulabilirim. Tablodaki gidişat size de birden bire bir değişiklik olmuş gibi görünmüyor mu? Zira ben hiç birşey değiştirmedim.
Sitenin ziyaretçisi hergün artsa da reklam gösterimleri artsa bile yüzde sanki sabitlendi. %48 ile %51 arasında gidiyor. Birde reklamın yerlerini düzün ayarlarsam %100 oranında gösterim artacakmış. Reklamları daha nereye koyayım. Önceden %100'e çıkan bu gösterim birden bire nasıl yar yarıya düşer?
Bu konuyla ilgili herhangi bir bilgisi olan, fikri olan vrasa yardımcı olsun bana... Şunu belirtmek isterim, reklamları koyduğum ilk günden beri değişen tek şey ziyaretçi sayımın artması. tekil hit o dönemde iki katına falan çıktı. Elbette reklam gösterim rakamıda arttı; ama yüzde nedense düştü. Burda matematiksel bir oyun mu var?
Ek Olarak: Bilgisi olan varsa destek bekliyorum değerli arkadaşlarım... Bana yol gösterin, neler yapabilirim...
Ek Olarak: demek ki sorun bende