emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
:D Tabi apk sitesi için bu tarz kullanışlı şık tema bulursanız söyleyin hemen değişeceğim. Lütfen bir örnek atın. Bekliyorum :)
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sidebarda neyi nere göre sıralıcan anlamadım detaylıca olmadıysa pm atarmısın ?
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Hocam söyle söyleyeyim, ben yazıların başlığı işte nebilim Fifa 14 1.9 Apk İndir diye giriyorum. Fakat kullanıcıların Fifa 14 şeklinde görmesini istiyorum. Fifa 14 1.9 Apk İndir ibaresi sadece konunun tarayıcıdaki titlesinde görünmesini ve googlenin öyle görmesini istiyorum.
Anasayfada gördüğünüz gibi sol alanda istediğim gibi kısa kısa başlıklar var onları ben özel alandan çekiyorum. Sidebarda ise bunu yapamadım. Postviews üzerinden sıralayarak çekiyorum fakat özel alan ile çektiğimde özel alanda yazan değeri yazmıyor.
Umarım anlatabildim.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
özel alan ile anasayfaya yazdırgığın kodu ve postwies ile çektiğin bileşen kodlarını yazarmısın buraya :)
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
emre7 adlı üyeden alıntı
Hocam söyle söyleyeyim, ben yazıların başlığı işte nebilim Fifa 14 1.9 Apk İndir diye giriyorum. Fakat kullanıcıların Fifa 14 şeklinde görmesini istiyorum. Fifa 14 1.9 Apk İndir ibaresi sadece konunun tarayıcıdaki titlesinde görünmesini ve googlenin öyle görmesini istiyorum.
Anasayfada gördüğünüz gibi sol alanda istediğim gibi kısa kısa başlıklar var onları ben özel alandan çekiyorum. Sidebarda ise bunu yapamadım. Postviews üzerinden sıralayarak çekiyorum fakat özel alan ile çektiğimde özel alanda yazan değeri yazmıyor.
Umarım anlatabildim.
İşine karışmak gibi olmasın ama sen anahtar kelimenin sonuna apk indir koymazsan faydasını göremezsin seo da. Senin komple anahtar kelimen "fifa 2014 apk indir" değilmi? bırak sayfa içi olarakda öyle linklensin derim. Görecek adamda apk indiri görecek ama başka varyasyonlarda yaparsan güzel olur, apk download , full apk indir, full apk download gibi.
Ayrıca tema da seya tam uyumlu değil. Her yer link yazı yok. altında 10-15 kelimelik veya biraz daha açıklamalı tema bulsan veya kodlardan anlıyorsun sen eklesen daha güzel olurdu derim. Tamamen benim görüşümdür, amele seocu işte. :D
Bükemediğin Eli Öpeceksin...
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
demonline adlı üyeden alıntı
İşine karışmak gibi olmasın ama sen anahtar kelimenin sonuna apk indir koymazsan faydasını göremezsin seo da. Senin komple anahtar kelimen "fifa 2014 apk indir" değilmi? bırak sayfa içi olarakda öyle linklensin derim. Görecek adamda apk indiri görecek ama başka varyasyonlarda yaparsan güzel olur, apk download , full apk indir, full apk download gibi.
Ayrıca tema da seya tam uyumlu değil. Her yer link yazı yok. altında 10-15 kelimelik veya biraz daha açıklamalı tema bulsan veya kodlardan anlıyorsun sen eklesen daha güzel olurdu derim. Tamamen benim görüşümdür, amele seocu işte. :D
Hocam etiketlerde apk indir ekliyorum gerekli etiketi ekliyorum fakat kullanıcının tam adı görmesini istemiyorum site içinde böyle daha kaliteli oluyor yoksa kullanıcıya blog gibi gelir site. Evet yazı yok şuan en yakın zamanda makale gibi bir kısım yapacağım. Tema bu konuda adam akıllı profesyonel tema yok. Bu temada benim yapımım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Temayı sen yaptıysan ben boşuna konuşuyorum. Daha program yazma tema yazma gibi bilgim yok. Bükemediğin Eli Öpeceksin. Allah yardımcın olsun hocam. İşin rast gitsin.
Bükemediğin Eli Öpeceksin...
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
demonline adlı üyeden alıntı
Temayı sen yaptıysan ben boşuna konuşuyorum. Daha program yazma tema yazma gibi bilgim yok. Bükemediğin Eli Öpeceksin. Allah yardımcın olsun hocam. İşin rast gitsin.
Sağ olun hocam bükemediğin el diye bir şey yok hocam, biz de anamızın karnımızda öğrenmedik :)
1 kişi bu mesajı beğendi.