Sırf Windows 8′i deneyip yazı yazmak icin bugün internet kafeye gidip Windows 8 indirdim
![]()
![]()
![]()
![]()

Metro arayüzünden istediğiniz yere gidebilir , istediğinizi kolayca arayıp bulabilirsiniz, Ancak iyi kullanabilmeniz icin bir hayli kurcalamanız gerek
![]()

Metro Menüsüne ters tıklayıp , “All Apps” yani “Tüm Uygulamalar” a tıklayıp , standart basalt menüsü uygulamalarını ve diger araçları görüntüleyebilirsiniz.
Ayrıca , bilgisayarı nereden kapatıyoruz diyenlere ise , ben okadar uzun arayıp da bulduğum , yanmenü
![]()
![]()

Buradan settings diyip , Power Off deyip kapatabiliyoruz , ayrıca diğer ayarlara da
![]()
Ayrıca pencere başlıkları , daha göz alıcı olmuş
![]()

Windows Gezgini yani “explorer.exe” ise kullanıcı dostu ve daha gelişmiş daha işlevsel yapılmıs
![]()
![]()
İnternetim biraz daha hızlı olsa da uzun uzun yazsam keşke
![]()
Birkaç gün once telefonuma yaptıgım internet paketini eskiden bilgisayarımda kullanabiliyordum ancak yeni rom ile , bir uygulama ile yapılabiliyormus yeni öğrendim , direk girip zar zor yeni ve kaliteli resimleri upload ettim :) İnşallah iyi etmişimdir .. ;)
Ve Yeni ScreenShootlar ^^ 05.03.2012
Masaüstü
Gelişmiş Gezgin
Metro Arayüzündeki All Apps Ekranı

Daha once hiçbir Windows sürümünde görmediğim (varsada ben görmedim) Çoklu çalışma alanı , varsayılan pencerenin , uygulamanın tepesinden tutup herhangi biryere çekiyoruz :)

Sağ Menü , bilgisayarı kapatmak ve digger araçlar için :)

Ve meşhur [COLOR=red]Metro![/COLOR] :)

Buda acık olan pencereleri kapatmak ve geçiş yapmak icin . Bi nevi [COLOR=red]ALT+TAB[/COLOR] ;)

Log In screen , Metro ve diğer özelleştirme ayarları.

Görev yöneticisi bir hayli geliştirilmiş :)

XboxLive

ve son olarak , metro arayüzündeki[COLOR=red] Internet Explorer ile Wmaracı manzarası[/COLOR] :)

[COLOR=darkred]Windows 8 hakkında sormak istediğiniz soruları , bloguma yorum atarak yada bu konu altından yada PM ile sorabilirsiniz , bu arada blogumdaki yazıya bir yorum atarsanız cok memnun olurum :)[/COLOR]
Rıza Sabuncu
[COLOR=#16566b]www.uzmanadam.com[/COLOR]
[SIZE=3]İndirmek İçin[/SIZE]
[COLOR=#16566b]Windows 8 Kullanıcı Önizlemesi 32Bit & 64Bit (ENG)[/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=red]Kaynak :[/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=black]http://uzmanadam.com/windows-8-ilk-izlenimlerim.html[/COLOR][/SIZE]