WMAracı Paylaşım Ekibi Başvuru Sonuçları |
38 Mesajlar | 6.267 Okunma |
Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
Kişisel yorumumu da yapayım. Genellikle projelerde görev almış veya editörlük geçmişi olan üyeler seçilmiş, mantıklı bir karar verilmiş. Bilgi bakımından daha iyi üyeler olsada, tecrübe konusunu ön plana alarak yönetim böyle bir karar vermiş. Umarım bu hakkı elde eden kişiler foruma güzel katkılar sunarak wmaracını hak ettiği konuma çıkmasında iyi bir vesile olurlar. Bir nevi işe personel alır gibi cvleri kabarık olanları seçmiş yani yönetim. Hepsine başarılar diliyorum.Paylaşım ekibi nedir?
Forum bünyesinde bir çok alanda aktiflik gösteren, bilgi sahibi olduğu konularda yeni ve güncel içerikler üreterek en doğru bilgileri sunan, çeşitli alanlarda tartışma konuları açarak; kullanıcıların görüşlerini var etmek ve akıllarda soru işareti olan bir çok konuda anketler hazırlayarak çözüm üretebilen insanların oluşturduğu topluluğa paylaşım ekibi adını veriyoruz.
Neden böyle bir proje başlıyor?
- Okulların tatil olmasıyla beraber bir çok genç Webmaster adaylarına en doğru bilgileri sunarak onların gelişimine destek olmak.
- Forum kullanıcıları ve ziyaretçilerine güncel bilgiler sunarak günümüz teknolojisine alıştırmak, bu alanda bilgi vermek ve onları daima bir üst seviyeye çıkarmak. Ne kadar genç bilgi sahibi olursa o kadar gelişiriz ve hedefimiz olan dünya genelinde; her zaman hazır oluruz, vâkıf oluruz, söz sahibi oluruz.
- Güncel anketler, tartışma konuları var ederek bir çok doğru bildiğimiz gerçeklerin aslında yanlış olabileceğini görme imkanımız olabilir.
- Bilgi seviyesi arttıkça, ticaret kültürüde artacaktır, bu kültür arttıkça yeni nesil adına daha güvenli bir ticaret ortamı doğacaktır.