elegance
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
grafik & web tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
bir konuda bilgi rica edicem. Ben themeforest.net sitesinden para ile tema alıp müşterilerime web sitesi yapıyorum. 400-500 TL civarı. sayfa sayısına göre değişiyor tabi. Bu legal midir? Aynı temayı birkez alarak birçok müşterime kullanıyorum çünkü. Hem themeforest hem de kul hakkı açısından?
Ayrıca ingilizcesi olanlar için ingilizcem pek iyi olmadığından bir themeforest tema satıcısı arkadaştan gelen şu cevap ışığında bilgi verebilirler mi? Benim için çok önemli. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
"Sure you can purchase a regular license, put content, customize... for your customer's site. You can use one regular license per one domain name web site."
1 kişi bu mesajı beğendi.
TheExp3rT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir yerde Denk Geldim . Bu Temadan Para Kazanmak İçin Alıyorsan ThemeForest ten Temanın veya Scriptin Telif Hakkı Gibi birseyini alman gerekiyormus . Bu Sözlü Birşey . Sen Para Kazandıgında Bunlar Senin Temana Nasıl Bir Müdehale Yapar Bilgim Yok .
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
bir temayı sadece bir sitede kullanabilirsin, 5 sitede kullanacaksan 5 kere satın alman gerekiyor. öbür türlü kul hakkına girersin wa-rez kullanmış olursun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
mrshn
Felix Themes (technoesh)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Themeforesttan regular lisans ile alınan temaları sadece tek sitede kullanabilirsiniz. Bir çok sitede kullanmak istiyorsanız Extended lisans almanız gerekir. Yukarıdaki yazıda da extended lisans hariç bunu belirtmiş.
2 kişi bu mesajı beğendi.
elegance
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
grafik & web tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
çok sağolun arkadaşlar yardımlarınız için..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yapılan iş , iş ücreti , iş şekli ve planı sizi ilgilendirir. Önemli olan müşteri'nin sizden istediğini yapmanızdır. Siz bunu internet'de ücretsiz wordpress temalarıyla'da yapsanız , satın alıp'da yapsanız müşteri'den yana hak geçmez. Sonuç'da hizmetiniz , fiyatınız belli.
Yani ben şimdi gidip pazar'dan 1 kilo mandalina alıp , kapı kapı dolaşıp mandalina'nın tanesini 1 TL satarım. Bu ticaret'dir. Ama gidip pazar'dan her tezgah'dan 1'er mandalina rica edip alırsam ve götürüp satarsam hak. :)
Gelelim themeforesten aldığınız 1 temayı başka siteler'de kullanmaya. Eğer aldığınız 1 temayı başka site'de kullana biliyorsanız bu demek oluyor ki theforest izin veriyor. O zaman helaldir. Fakat Lisans kırıcıyla kullanırsanız hak geçer. Sonuç'da adam 1 Kullanıma 15 $ alıyor. Örnek fiyatını söylüyorum.
Ben'de wordpress , joomla , blogger vb. alt yapılarını ve temalarını kullanarak hizmet sağlıyorum. İnternet'den çok kaliteli wordpress temaları'da bulabilirim warez bir şekilde fakat 200 300 lira için yukarı da ALLAH (C.C) hesap verirken zorlanmaya değmez.
Anlıyacağın işin helali her site için 1 tema al taş çatlasa 60 70 + para ödersin ama bereketli para kazanırsın.
İyi Çalışmalar.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben düşünceleri mi belirttim.
Warez kullanmadığın sürece bir hak mevzusu olmaz.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.