onlinemir adlı üyeden alıntı

Yapılan iş , iş ücreti , iş şekli ve planı sizi ilgilendirir. Önemli olan müşteri'nin sizden istediğini yapmanızdır. Siz bunu internet'de ücretsiz wordpress temalarıyla'da yapsanız , satın alıp'da yapsanız müşteri'den yana hak geçmez. Sonuç'da hizmetiniz , fiyatınız belli.
Yani ben şimdi gidip pazar'dan 1 kilo mandalina alıp , kapı kapı dolaşıp mandalina'nın tanesini 1 TL satarım. Bu ticaret'dir. Ama gidip pazar'dan her tezgah'dan 1'er mandalina rica edip alırsam ve götürüp satarsam hak. :)

Gelelim themeforesten aldığınız 1 temayı başka siteler'de kullanmaya. Eğer aldığınız 1 temayı başka site'de kullana biliyorsanız bu demek oluyor ki theforest izin veriyor. O zaman helaldir. Fakat Lisans kırıcıyla kullanırsanız hak geçer. Sonuç'da adam 1 Kullanıma 15 $ alıyor. Örnek fiyatını söylüyorum.
Ben'de wordpress , joomla , blogger vb. alt yapılarını ve temalarını kullanarak hizmet sağlıyorum. İnternet'den çok kaliteli wordpress temaları'da bulabilirim warez bir şekilde fakat 200 300 lira için yukarı da ALLAH (C.C) hesap verirken zorlanmaya değmez.
Anlıyacağın işin helali her site için 1 tema al taş çatlasa 60 70 + para ödersin ama bereketli para kazanırsın.

İyi Çalışmalar.


katılmıyorum kardeşim sana.. sen kitabına uydurmuşsun resmen..