-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ister tema dosyalarından ister wpadmin tema düzenle kısmından
blogalp
Grafik & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Tema düzenleme işi basit bir iki müdahale dışında kapsamlı bir işlemdir. wp-admin / görünüm / düzenleyici üzerinden aktif tema dosyalarını görüp düzenleyebilirsin. Bazı temalar bu alandan css düzenlemesine izin vermez. Sana tavsiyem localhost üzerinden sitenin yedeğini bilgisayarın üzerine kurman ve direk dosyaları buradan editlemen. Dreamwaver gibi programların localhost birleştirme işlemiyle işini fazlasıyla kolaylaştıracağını söyleyebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben bu işe yeni başladım ve kendimi geliştirmek amacı için bedava host ve domainlerden aldım bedava tema attım fakat düzenleyiciden slogan ve site başlığı gliyor başlıkların içini nereden düzenleyebilirim acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
www.site-adresi.com/wp-admin'den giriş yap sonrasında soldaki görünüm menüsünden düzenleme yapailirsin. Ayrıca sanırım sen özelleştir menüsüne giriyorsun ondan öyle oluyor. Görünüm menüsünün en altında "Düzenle" seçeneği var aktif temayı oradan düzenleyebilirsin. Ayrıca bence de düzenleme işlerini localhost üzerinden yaparsan daha rahat edersin ve yaptığın hatalar direk site üzerinde görünmez ;)
Kişisel Blog - http://ekyildiz.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
o dediğiniz düzenleme panelinden kodlama şeklinde çıkıyor görselli düzenleme panlei yokmu?