-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sen sat bişey olursa istanbul hukukdan mezun avukat arkadaşımı sana hediye olarak gönderecem :)
Join
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hak değildir bu kısmı vicdanen rahat edecekseniz sıkıntı yok.
yapılacak sistem wp bir sistem ise biliyorsunuzki bu sistem ücretsiz olarak dağıtılıyor yani bunu kimse ben yaptım sen yapamazsın diyemez tabiki clone yaparsanız mutlaka hukuki bir yaptırırm mevcuttur.
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Usluer ücretsiz olarak sunulan yani hertürlü hakkı kullanıcılarına ait olan bir temayı düzenleyip bunu satışa çıkardı. (Bu yasaldır. Ama kimilerine göre etik değildir. Bana göre hakkını vererek editledikten sonra etiktir.)
Aynı şekilde tüm haklarını satın aldığın bir temayıda ister ücretsiz dağıt istersen parayla sat. Kimse sana ne yapıyorsun demez / diyemez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Ücretli olarak alınan temalar eğer satın alırken belirtildiyse ki genel de böyledir, temayı limitsiz versiyonu almadıkça düzenleme yapılıp satılamaz. Eğer öyle olsa bir çok şey düzenlenip satılırdı. Eğer ücretsiz temayı düzenliyorsan o başkadır ki onlarda bile bazen sadece kullanmak içindir satış için değildir der. Benim tavsiyem ona benzer temayı düzenle. Sonuçta ne kadar düzenlersen düzenle kod yapısı veya css benzer olacağından sorun çıkabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Eğer ödemesini yaptıysanız sorun olmaz ama ödeme yapmadan kullanmakta olmaz. Bu aynı şuna benzer " teknoloji marketten siyah televizyonu çalıp sonra onu beyaza boyayıp ben bunu beyaz olarak kullanıyorum ama " demek gibidir. Ama parasını verdikten sonra ister kır ister boya ister parçala ama dediğim gibi her ne kadar sanal ortamda bir şey olsa da o bir üründür.
2 kişi bu mesajı beğendi.