lostyazilim
tr.link

Web sitem tam açılmıyor, eksik yükleniyor

22 Mesajlar 12.755 Okunma
acebozum
tr.link

dwgindir dwgindir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

kalbimiver adlı üyeden alıntı

kullandığınız pc deki Çerezleri ve tarayıcı verilerini de silmeyi unutmayınız.

:) sürekli bunu söylüyorsunuz ama yazdıklarımı sanırım dikkate almıyorsunuz veya tam olarak okumuyorsunuz sorun sadece benim bilgisayarımda kaynaklansa haklı olabilirsiniz. Ama bulunduğum ülke çapında site açılmıyordu yani bunun benim browser'ımın çerezlerini temizlememle bir ilgisi yoktu gerçi ben 2 gündür sanırım 6-7 sefer çerezleri sildim ancak konuyu okuyup bir arayış içerisinde olabilecek diğer insanların yanılmaması için bunu özellikle belirttim yanlış anlamayın beni. Sıkıntı bilgisayar veya çerez sorunu değildi . Problemi anlayamadım ve bana destek veren pek çok kişi de anlayamadı ama site şu an sorunsuz şekilde çalışmakta nasıl düzeldiğini bilmiyoruz. Tek tahminim bu ülkenin interneti ile alakalı bir problemdi ve bu problemi birileri çözdü ve belki benim gibi pek çok site de vardı hepsi beraber düzeldi sanırım . Ama dediğim gibi hiç bir şekilde kesin bir bilgiye sahip değilim.

www.dwgindir.com
wmaraci
reklam

kalbimiver kalbimiver kalbimiver.com Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek özel sektör
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 484
  • Beğeniler 72 / 71
  • Ticaret 0, (%0)

dwgindir adlı üyeden alıntı

:) sürekli bunu söylüyorsunuz ama yazdıklarımı sanırım dikkate almıyorsunuz veya tam olarak okumuyorsunuz sorun sadece benim bilgisayarımda kaynaklansa haklı olabilirsiniz.

yazdıklarınızı okudum
Ben ayrıntıya girmek istemedim sonucu söyledim ve yapmanız gereken neler olabileceğini söyledim.
siz de haklısınız.
internetim kısıtlı olduğu için uzun uzun yazamadım.

benimde başıma aynı sorun gelmişti. (Türkiye de) Ben çerezleri sildim düzeldi dedim.

geçmiş olsun.
bu gün yine baktım herhangi bir sorun gözükmüyor sitenizde kolay gelsin.

https://www.youtube.com/c/delidoktoru
Adabımızdandır; veda etmez, müsaade isteriz.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al