-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Siteniz bende de sorunsuz açıldı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam Dns ayarlarınızı 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak ayarlar mısınız? Belki bulunduğunuz ülke kullanılan bazı adresleri yasaklamış olabilir.
www.hubeybi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Demek istediğim sizin siteniz yasaklanmaz ama veri çektiği farklı adresler olabilir. O sitelerin yasaklanması durumunda sizin siteniz tam görüntülenmez. Ama DNS'leri değiştirdiğiniz halde sorun devam ediyorsa sorun o da değil
Gerçekten çok ilginç bir durum söz konusu, daha önce hiç böyle bir soruna şahitlik etmemiştim. Maalesef önerebileceğim farklı bir şey yok.
Sorununuzu çözmeniz dileğiyle.
www.hubeybi.com
rankend
barankaraboga.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Adayı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam sorun sizde galiba ben onun dışında viewlike.us'dada görüntüledim herhangi bir sorun göremedim.Çerezleri ve bütün tarayıcı verilerini silin.Belki site önbelleğe alınmış olabilir.
barankaraboga.com // rankend.com // hatadeposu.com - türkiyenin hata çözüm arşivi
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam buyur bak sorun görünmüyor
Çerezleri ve tarayıcı verilerini siliniz sorun ortadan kalkacaktır. benim de bir ara aynı sıkıntım olmuştu 1 ay önceki kon ular görünüyor yenile dediğimde eski konular görünüyor yeni yazılar görünmüyordu.
pc deki çerezleri temizledim sorunum yok su anda
https://www.youtube.com/c/delidoktoru
Adabımızdandır; veda etmez, müsaade isteriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dwgindir adlı üyeden alıntı
1-2 saattir site gayet normal çalışmakta kendi kendine düzeldi sorunun internet sağlayıcısından kaynaklandığını tahmin etmekteyim . Site üzerinde hiç bir değişiklik veya düzeltme yapmadım sorun kendiliğinden düzeldi şu an için siteye gayet normal erişebiliyorum ayrıca diğer bilgisayarlarda ve bulunduğum ülkedeki başka şehirlerde bulunan arkadaşlarım da artık siteye erişebilmekte sorun şimdilik ortadan kalktı. Umarım aynı sıkıntı tekrarlanmaz. Şimdilik hala diken üstündeyim.
kullandığınız pc deki Çerezleri ve tarayıcı verilerini de silmeyi unutmayınız.
https://www.youtube.com/c/delidoktoru
Adabımızdandır; veda etmez, müsaade isteriz.