Merhaba arkadaşlar reklam olmaması için sitemi direk yazmıyorum,
İmza kısmımda bulunan web sitem ( wordpress tabanlı ) browser çubuğunda 10 dakika kadar yükleniyor olarak gözüktükten sonra sitenin sadece header kısmındaki başlık yazısı ve en üstteki menüler açılıyor. Ana sayfanın devamı olan resimler, konular ve footer alanı bulunduğum şehirdeki hiçbir internet kafeden, farklı bilgisayarlardan, başka internet bağlantılarından açılmıyor aynı şekilde ana sayfa devamındaki hiç bir sayfayı açamıyorum buradan. Site böyle eksik bir şekilde yüklenip kala kalıyor. Ben yurt dışında yaşıyorum ve Türkiye'de sanırım siz siteyi normal olarak görüyorsunuz . Tabi emin değilim bundan . Siteye girip sitenin düzgün olarak açılıp açılmadığı konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Birde siteye burada iphone veya i pad den girdiğimde siteyi normal olarak görüyor ve açabiliyorum. İlk girişimde yine yarım oarak yükleniyor bu cihazlarda da ama sayfayı yeniledikten sonra site gayet güzel gözüküyor iphone ve ipad den.
Host firmamla da 2 gündür sürekli temastayım ve adamlar ekran görüntüleri yollayarak sitede hiç bir problem bulamadıklarını bana ispat ediyorlar ama yinede problemi araştırmaya devam ediyorlar fakat hiç bir sonuç bulamıyorlar ve sıkıntının host sağlayıcısından olmadığı kesinlikle ispatlı olarak bana kanıtlanıyor. Host firmam amerikada ve amerika'da da site normal olarak görüntüleniyor.
Birde bazen yine yüklenemeyim aşağıdaki linkini verdiğim resimdeki gibi menülerin içerikleri gözükecek şekilde açılıyor yani site eksik yükleniyor.
Sizce sıkıntı neden olabilir çözümleri nasıl olabilir, siteyi neden burada açamıyor olabilirim? Teşekkürler.
Örnek resim :
Ek Olarak: İlave olarak belirtmeyi unuttum site 2 gün öncesine kadar gayet normal görüntüleniyordu, 2 gün önce sabah bi girdim siteye baktım açılmıyor , herhangibir eklenti, güncelleme v.s. işlemi yapmadım siteyi kendi kendine durup duruken böyle oldu