lostyazilim

Wordpress E Ticaret

34 Mesajlar 5.465 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
Didimedya Bende tam konunuzu okuyordum.Woocommerce ,Automattic yani Wordpress'in kendi çekirdek ekibi ile üretiliyor birincisi Wordpress ile tamamen tümleşik ve stabil çalışıyor.Sistem içerisinde sistem olgusu kurmak bence yanlış size göre OpenCart altına kurduğunuz her modül de sistem içerisinde sistem oluşturuyor.Woocommerce için sınır koymak yanlış olur.Bugün OpenCart yada Woocommerce'ye masif ürün yüklemeleri yapıldığında her iki sistemde de kasmalar olacaktır.Her sistemin içerisindeki ürün sayısı trafiği gibi şeylere göre Sunucu ve kaynak ihtiyacı optimize edilmelidir.Woocommerce belirli bir ürün sayısından sonra kaldırmaz sağlıklı olmaz gibi bir değerlendirme de yanlış olur eklenti bugün geldiği nokta ile dünyanın en çok kullanılan hatta 2017 verilerine göre %27 lik yüzde ile en çok kullanılan E-Ticaret yazılımıdır.OpenCart ise %3 lük dilimle kullanılmaktadır.Konunuzda E-Ticaret için ayrılması gereken bütçeyi 100.000 ₺ gibi astronomik bir miktar belirlemişsiniz. 100.000 ₺ bütçeyi E-Ticarete ayırmış bir kişi ne Woocommerce ile uğraşır ne Opencart nede Prestahop ile uğraşır.Kendine özel yazılım yaptırır.Burda anlatılmak istenen Woocommerce üzerinde kolay ve ücretsiz şekilde yapabileceğiniz şeyleri OpenCart üzerinde para vererek yapmanızdır.İstediğiniz her yerde araştırma yapın Woocommerce OpenCart'dan her anlamda üstündür üstteki OpenCartı öven arkadaşa da bazı linkler attım obejktif olarak yaklaşırsanız gerçekleri siz de görürsünüz.Bu arada Wordpress bir blog sistemi değil içerik yönetim sistemidir içerik ürün de olabilir yazı da olabilir video da olabilir :) Sağlıcakla kalın :)
bbking

kişi bu mesajı beğendi.

Fizello - Inspired by Colors
wmaraci
reklam

dincerdirlik dincerdirlik WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam wordpress woocommerce baltalamak istediğim değil, işe giriş önemlidir, ben konumda ve burada şunu savunuyorum arkadaş 10 tene bal 20 kavanoz bal sata bilir lakin woocommerce ile bir n11 olamazsınız yada büyüme olamaz diye iddia ediyorum, 100,000 tl bütçe ile girilmesi gerekilen iş zaten başlı başınca e-ticarettir evinde el işçiliği yapan yada bal satacak kişiye özel önerim değildi..

Dikkat edilmesi gereken unsur aslında şöyle hocam, Wordpress içerik yönetim sistemi olsun blog olmasın size göre tamam lakin woocommerce kuruyorsunuz dikkat edin opencart veya prestashop sadece e-ticaret için yazılmış birer yazılım olarak piyasada kullanılıyor.

Sanırım ben durumu böyle açıklayınca insanlar wordpress kötülüyorum sanarlar aksine wordpress'den vazgeçemeyen kişilerdenim :) Sizlerde sağlıcakla kalın hocam iyi forumlar.

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4766
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
''OpenCart altına kurduğunuz her modül de sistem içerisinde sistem oluşturuyor'' ''kasmalar olacaktır''

Bana bir tane kasma yaratan bir eklenti söyleyebilirmisiniz Opencart için?

• Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
yilmaz70 Metni tam olarak okuyun :) "size göre" ifadesi var

wmaraci
wmaraci

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4766
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)

Blacksheep adlı üyeden alıntı

yilmaz70 Metni tam olarak okuyun :) "size göre" ifadesi var

''Size göre'' demekle neyi değiştirebilirsiniz? Sorumun net cevabını veremiyorsunuz belli ki.

Daha önce yolladığınız linklerden bahsetmişsiniz;

https://medium.com/gurolcan/woocommerce-mi-opencart-m%C4%B1-fb5b3bb430b8 bu tamamen saçmalamış. Kendi hatalarını anlatmış sadece.

https://comparisons.financesonline.com/opencart-vs-woocommerce bu linkte yer alan; https://reviews.financesonline.com/p/opencart/ linkini de ekleseydiniz? İngilizce biliyorsanız gayet güzel açıklamalar mevcut. Unlimited categories and products bile yeterli bir sebeptir Opencart için.

Bir şeyi iyi anlamak gerekiyor: Opencart e-ticaret yazılımıdır. Wp ise blog yazılımıdır.

Dünya geneline bakmak bir mantık hatası olur açıkçası. Çünkü biz Türkiye de yaşıyoruz. Yanlış mı biliyorum? Dünyaya satış yapan Opencart kurulu Türk siteleri de mevcuttur bu arada.

Dünya demişken;

14.000
11.500
5.000
4.000
8.000

günlük ziyaretçi sayılarına göre rastgele seçerek bilginiz olsun diye ekledim belki bakmak istersiniz fikir açısından.

İyi forumlar.

• Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
yilmaz70 Ben bir şeyi anlatmaya çalıştıkça sizi kafanızda oluşturduğunuz ve bir kalıp ile baktığınız şeye doğru yöneliyor ve hala onu savunuyorsunuz."Unlimited categories and products" bunun her şey olmadığını siz de biliyorsunuzdur umarım."Dünya geneline bakmak bir mantık hatası olur" bunu söylerkende global bir e-ticaret yazılımını savunuyorsunuz bu yazılım Türkiye için üretilmedi.Siz bazı şeyleri çok yanlış anlamışsınız olaya tamamen farklı bir yönden bakıp saptırıyorsunuz.Ben alıntımda bana cevap yazan arkadaşa cevap verdim size değil.Metni tam olarak okuyup orada yazanı tam olarak algıladığınızda tekrar görüşürüz, yada bırakın hiç alıntı yapmayın objektif olamayan birisine daha fazla bir şey anlatmakla kendimi yormak istemiyorum.
Hayırlı geceler.

aydogan338 aydogan338 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Onpage ve Offpage SEO
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 32 / 27
  • Ticaret 1, (%100)
İlki kolay, ana sayfayı ayarlardan mağaza sayfan olarak seç. İkincisi için satış yapma yetkin varsa bankadan api kodu isteyebilirsin, bankalar ile bir görüş.

patron55 patron55 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad I** B**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 28 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Düzeltseniz de ileride yavaş açılmalar ve kasma olacaktır. E-ticaret için wp sistemi kullanmak hatadır.

İyi forumlar.

şuanlık benim için sorun yok eğer ciddi sorunlar oluşursa değişim yapacağım

srdr53 srdr53 RuHastasi Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 164
  • Beğeniler 8 / 11
  • Ticaret 3, (%100)

MakaleMatik adlı üyeden alıntı

Bu konuda çok iyi bir yer biliyorum. Özel atıyorum.

atmamışsınız sanırım :)

Ruhastasi.com

srdr53 srdr53 RuHastasi Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 164
  • Beğeniler 8 / 11
  • Ticaret 3, (%100)

Blacksheep adlı üyeden alıntı

Didimedya Woocommerce için tanıtılabilecek ürün sayısını öğrenebilir miyim ? Siteye eklenebilecek ürün sayısını vesaire limitleri nedir ?

siteye eklenebilecek ürün sayısı max 100 olur fazladan yazdım onuda . o kadar bal çeşidi yok zaten. farklı gramlardan farklı bal çeşitlerinin kombinasyonunu kafadan salladım ama 100 etmesi bile çok zor.

Ruhastasi.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al