-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamlar,
Wordpress'te Newsmag temasını kullanmaktayım tema lisanslı ama tema içerisinde bazı ingilizce kelimeler var ve ben bunları değiştirmek istiyorum çoğu yerini değiştirdim ama bu kısımları değiştirebileceğim bir yer yok ne yapmalıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
languages dosyasında .po uzantılı dosyalar var tr_TR dosyasını bul poedit programını indirip tr_TR.po dosyasını poeditle açıp düzenleyebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yanlış hatırlamıyorsam tema seçeneklerinde translations kısmı var oradan türkçeleştirebiliyor ayrıca bu yönteme kesin diyebilirim bu temanın digtwv composer adlı eklentisi var sayfalar kısmında ana sayfanız için düzenle diyin içerik başlığının altında edit with composer yazısını görürsünüz sayfa canlı önizlemede açıldıktan sonra ingilizce metne shift tusuna basılı tutarak tıklayın
https://www.ticklat.com
Sercans
www.sercansevincer.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema ayarlarında bu alanlar için değiştirme alanı yoksa çeşitlik eklentiler loco translate gibi kullanarak deneyebilirsiniz. Bu şekilde de olmuyorsa bu değiştirmek istediğiniz alanların tema alanları olduğundan emin olunuz. Daha sonrasında tema klasörünüzü bilgisayarınıza indirin ve çeşitli kelime arama programları ile aratarak o kelimeleri gerekli yerlerinde direk koda müdahale ederek düzenleme gerçekleştirin.
Bu şekilde bir değişiklikte eğer temayı güncellerseniz tekrar oralar eski haline gelecektir, bilginize.
Kullanabileceğiniz programlar; atom, agent ransack
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Lojistik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bazı temaların .po dosyasını ne kadar düzeltirseniz düzeltin sonuç alamıyorsunuz. Ben böyle durumlarda tema doayalarını Notepad++ ile açıp tek tek kontrol ediyorum, değiştirmem gereken yerleri değiştiriyorum. Kesin çözüm diyemem ama bu da bir yöntemdir.
Bazen bir fikir binlerce satır koda denktir.