-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhabalar,
Domain+ host işinde yeniyseniz acele etmemeniz gerekiyor. Ücretsiz domain ve ücretsiz host veren yerler var bu yerlerden alıp, deneme ve öğrenme aşamanızı yapacaksınız. Daha sonra bütçenizi ayarlayıp, fikrinizi projenizi ücretli domain ve host alarak gerçekleştireceksiniz.
Tabirim caizse balıklama dalarsanız iki gün sonra keşke daha önce deneme, yanılma yapsaydım dersiniz haberiniz olsun :)
Sizin gibi yeni başlayacaklar için bir yazı yazmıştım blogumda bkz:
https://www.huseyinkorbalta.com/bir-web-sitesinin-anatomisi/
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
.com düşünüyorum ne olursa olsun her zaman profosyonel ve kalite duracak domain odur :) Zaten ismi kısa tutmak için düşünüyorum ama işte hala düşünüyorum aceleye getirmek istemiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
1- İsimtescil 25 TL Domain
2- Anindahosting 10 TL sınırsız host Aylık
3- Tema seçeneği warez var kullanmak isterseniz yok derseniz 59 dolar :) Yada ücretsiz temalar bulmanız lazım.
Toplam maliyet : 35 TL
*****************************************************************************************************************************
Benden wordpress hizmeti alsanız: 35 TL + Wordpress Kurulum + Wordpress Eklenti Kurulumu + Wordpress Tema kurulumu ve düzenlemesi + Wordpress SEO ayarları + Wordpress Optimizasyon ( Fiyat almak için PM ) :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Alan adınızı belirlediğinizde host'unuzu şuradan
https://goo.gl/V8PkCl satın alabilirsiniz. Host ve domainizi aldığınızda kurulum,kullanım ile ilgili bir sıkıntı yaşarsanız ya da sorunuz olursa bana özel mesaj göndermeniz yeterli yardımcı olabilirim.
Bana ulaşamazsanız eğer tavsiye ettiğim firmaya ticket attıp her türlü konuda destek alabilirsiniz. Sabahın 5'ide olsa yardım etmektedirler :)
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kusura bakma herkes para kazanma aleti gördüğü için konuyu sana patladım :) Hakkını helal et. Yardımcı olmak istemen için teşekkür ederim :) Yazdığın makaleyi incelikle okuyacağım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**