-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam dediğiniz şey mümkün değil sanırsam siz wordpressi, blogger gibi sandınız. WordPressin ücretsiz sistemine domain bağlayamazsınız. Premimum seçeneğini seçmezseniz tabi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Blogger konusun da sifira yakin bir bilgim var. Suan da sizin halinizo anlayabiliyorum. Ama kolaydir , hemen cozersiniz. Umarim bende blogger konusundaki sikintilarimi giderir kafamdaki soru isaretlerini yok ederim :)
Edit : telefondan yaziyorum. Yazim hatasi icin simdiden ozur dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wpmavi.com sitesinde wordpressle ilgili istediğiniz bilgiyi çok rahatlıkla bulabilirsiniz. Orayı takip etmenizi öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yeni projeler peşinde
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Helal olsun hocam sorun yok.
JigSaw
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kriminolog
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu güncelliğini yitirmiştir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yok hocam .comu aldım suan:) hani baktığında bilmeyen insanlarda daha iyi duruyor diye şey ettim:) birde dün başka bit projeye girişip xyz aldım :)
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
domain ve hostu aynı firmadan alırsan birbirine bağlı geliyor. neredeyse sıfır ayar yapıyorsun next next diyip geçiyorsun. çoğu firma ücretsiz otomatik wp kurulumu yapıyor. tek tıkla kuruyor.
ilk kurulumda beceremedim müşteri hizmetlerine sordum hatamı söylediler ve halloldu. benim bilgim de sıfırdı.
wp zaten otomatik. sol taraftaki menülerden her şeyini ayarlıyorsun sitenin kod mod bilmene gerk yok. zaten bilmeyenler için yapılmış bir paket program. temayı ve tüm eklentileri de p nin kendi menüsünden arayıp tek tıkla kuruyorsun.
bu iş kurcalayarak ve takıldığın yerde google arama yaparak çözüme ulaşarak öğrenilir. hatta aramadan karşılaştığın sorunu buraya yazarsan yardımcı olacak çok kişi var.
domain olayına gelince. benim xyz adında firmam olsa abc diye uzantı alırım. xyz.abc güzel görünüyor değil mi? ya da google ın yaptığı abc.xyz çok güzel. akılda kalıcı. noopunblogu.xyz bu nasıl? berbat beş para etmez kalitesiz. sanki rasgele harflere basılmış klavyeden. noopunblogu.com bu bir internet sitesine bniyor. birisi blog yazıyor olmalı hem de ciddi bir kişisel blog olmalı.
com net mecbur kalırsan org gerisi yalan. ha bi fight.club domainin varsa o ayrı. abc.xyz ayrı. linked.in connectedto.me bunlar çok farklı bizim üzerinde konuştuğumuz konu bunlar değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Wordpress'i tamamen ücretsiz kullanabilirsiniz. Bunun için sadece domain + hosting satın almanız gerekiyor.
Sonrasında Wordpress'i indirip sitenize yükleyip kurulumu yapabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
Bu konuda görsel eğitimim mevcut dilerseniz izleyip bilgi alabilirsiniz.
http://blog.gokhankara.net/wordpress-kurulumu-ve-genel-ayarlar-1/
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-