lostyazilim
tr.link

Ben ne bileyim, Yandex miyim? [Reklam Filmi]

87 Mesajlar 21.990 Okunma
acebozum
tr.link

Murat Can Murat Can Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Patron
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 22 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

webenes adlı üyeden alıntı

benim google sevdam deil senin yandex sevdan at gözlükleriyle bakmana sebep olan at gözlüğüyle bakan sensin bi tarafı rusça bi tarafı Türkçe olan bi hizmetten bahsediyorsun googleda seneledir kullandığın hizmetleri bak yandexte bu var deyip link atıyorsun ki şuan android kullanıyosan zaten bunları çok iyi biliyo olman gerek ama beyin işte yoksa öyle boş boş bakarsın fazla bakarsan beyin.dll hatası alırsın aslında hiç söze gerek yok beyni olan için internet sitene şuan en çok googleın hit gönderdiği kesin yandexin arama sonuçlarına bakınca saçma sapan alakasız siteleri görünce kullanmaya devam ediyosan savunmaya devam ediyosan sende zaten bahsettiğin beyin yoktur başka cevap gelmez sana beyin olmadığından anlamıcan nede olsa

"Bilip bilmeden kendi gözlüğünüzden birşeyler paylaşmak istemişsiniz burda sizin yanlışınızı düzeltip insanlara ışık tutmakta bize düşer Yandex ve Google'ın Türkiye'de herhangi bir şirketi veya şubesi yoktur." demissiniz evden çalışıyolarmış hacı ev tutmuşlar videoyu izle
http://tv.webrazzi.com/video/giris/4e77bebed27dc_502a289e3986a

Benim sözlerimi bana söyleyecek kadar seviyesi düşük bir insansın at gözlüğü konusunda ne kadar haklı olduğumu şimdi daha iyi anladım bu kelimeleri yazarken çokmu düşündün diyecem ama sende düşünecek bir beyin kapasitesi olmadığı için hiç düşünmeden aklına gelenleri yazmışsın akılmı dedim ha pardon o sende yoktu galiba herneyse konuya dönecek olursak bi tarafı rusça bi tarafı türkçe diyorsunda googleda bi tarafı ingilizce bi tarafı türkçedir googleın senelerdir kullandığı hizmetler demişsinde Yandex googledan 2 yıl önce açıldı ve google hizmetleri ondan bakarak yapmış olmasın :) android konusunda ben iphone kullanıyorum eğer beynin basacak olursa iphone de android kullanılmaz.

Beyin boş boş bakarsın derken ben her kelimemi seçerek yazıyor ve okuyorum ancak senin o beyin.dll diye kasteddiğin şey sende biraz hata vermiş galiba bilip bilmeden ötüyorsun.

İnternet sitem konusuna gelince benim sitem bir şirket reklam şirketi bu nedenle arama motorlarıyla herhangi bir işim yok yani şu benim sitemi ne kadar indexlemiş bu ne yapmış açıkcası umrumda bile değil ama genel olarak hitlere bakarsam Yandex daha çok hit gönderiyor.

Yandex'in arama sonuçlarına dönecek olursak yaklaşık 1 yıldır Yandex kullanıyorum ve googleda bulamadığım sorguların yanıtlarını Yandex'te buluyorum senin deyiminle saçma sapan olan bulgular benim işimi görüyor ;)

İnsanların sürekli beynini eleştiriyorsunya hani beyin yok var vs. diye bence sen önce bir kendi beynine bak bende beyin varmı diye sonra gel buraya cevap yaz.

Bilip bilmeden paylaşmışsın demişsinya sen o mesajın devamını okuyamayacak kadar aptal bir mahluksun galiba çünkü o konunun devamında evet şirketleri ve şubeleri yok sadece İstanbul'da ofisleri olduğunu yazdım ama sende gözlüklerini hiç çıkarmıyorsunki bunları okuyacaksın.

Bu arada şunada değinmeden yapamayacam hani senin gibi ergenler sürekli ''hacı'' kelimesi diye insanlara hitap edip kendi çapında dalga geçtiklerini sanıyorlar ya hani işte o hacı kelimesini dinimizde hacı olmayan birisine söylemek günahtır bunuda bilmeni isterim.

Sevgiler efenim Saygılar bizden. :)

elektronikssl
reklam

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
Bu reklamı engellediğimden beri tık sayısı arttı sitelerde :)

Timur Timur Porsuk Medya Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Kartograf
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 346
  • Beğeniler 73 / 72
  • Ticaret 0, (%0)

Yusufbey1001 adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar benim yandexi sevmememin nedeni anasayfası bi google a bakın beyaz iç açıcı bi sayfa yandex e bakın yok kırmızıydı yok oydu buydu yoksa bende yandexi destekliyorum

Sade görünümü mevcut o sayfanın. Sadece default değil.

www.porsukmedya.com

webenes webenes Avare Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Web
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad E** Ü**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 1 / 9
  • Ticaret 20, (%100)

Murat Can adlı üyeden alıntı

Benim sözlerimi bana söyleyecek kadar seviyesi düşük bir insansın at gözlüğü konusunda ne kadar haklı olduğumu şimdi daha iyi anladım bu kelimeleri yazarken çokmu düşündün diyecem ama sende düşünecek bir beyin kapasitesi olmadığı için hiç düşünmeden aklına gelenleri yazmışsın akılmı dedim ha pardon o sende yoktu galiba herneyse konuya dönecek olursak bi tarafı rusça bi tarafı türkçe diyorsunda googleda bi tarafı ingilizce bi tarafı türkçedir googleın senelerdir kullandığı hizmetler demişsinde Yandex googledan 2 yıl önce açıldı ve google hizmetleri ondan bakarak yapmış olmasın :) android konusunda ben iphone kullanıyorum eğer beynin basacak olursa iphone de android kullanılmaz.

Beyin boş boş bakarsın derken ben her kelimemi seçerek yazıyor ve okuyorum ancak senin o beyin.dll diye kasteddiğin şey sende biraz hata vermiş galiba bilip bilmeden ötüyorsun.

İnternet sitem konusuna gelince benim sitem bir şirket reklam şirketi bu nedenle arama motorlarıyla herhangi bir işim yok yani şu benim sitemi ne kadar indexlemiş bu ne yapmış açıkcası umrumda bile değil ama genel olarak hitlere bakarsam Yandex daha çok hit gönderiyor.

Yandex'in arama sonuçlarına dönecek olursak yaklaşık 1 yıldır Yandex kullanıyorum ve googleda bulamadığım sorguların yanıtlarını Yandex'te buluyorum senin deyiminle saçma sapan olan bulgular benim işimi görüyor ;)

İnsanların sürekli beynini eleştiriyorsunya hani beyin yok var vs. diye bence sen önce bir kendi beynine bak bende beyin varmı diye sonra gel buraya cevap yaz.

Bilip bilmeden paylaşmışsın demişsinya sen o mesajın devamını okuyamayacak kadar aptal bir mahluksun galiba çünkü o konunun devamında evet şirketleri ve şubeleri yok sadece İstanbul'da ofisleri olduğunu yazdım ama sende gözlüklerini hiç çıkarmıyorsunki bunları okuyacaksın.

Bu arada şunada değinmeden yapamayacam hani senin gibi ergenler sürekli ''hacı'' kelimesi diye insanlara hitap edip kendi çapında dalga geçtiklerini sanıyorlar ya hani işte o hacı kelimesini dinimizde hacı olmayan birisine söylemek günahtır bunuda bilmeni isterim.

Sevgiler efenim Saygılar bizden. :)

anladım sen reklam işi yapıyon reklam sitenle kimse çalışmıyo sende reklamı böyle forum sitelerine gelip yapıyon karşındaki kişinin yaşını bilmeden ergen diyon belli ne kadar zeki olduğun arama motorlarıyla işim yok diyon yandex her aramaya iyi sonuç veriyor diyon beyinsiz herif google.com.tr nin neresinde ingilizce var iphone kullanıyomuş andoid yüklenmezmiş beyinsiz ben bilmiyormuyum neye ne yüklenir şuan iphonedan fazla android kullanıcısı var benim demek istediğim bir çok kişi zaten bilgisayardan deil telefondanda google hizmetlerinden faydalanıyor

Beyinsiz birde yandexin hitini atmıssın Türkiye'deki haber siteleri yandexten daha çok hit alıyor aylık 20 milyon hit arama motoru için rezillik resmen hemde tv ye okadar reklam vermssine karşılık 20 milyon AYLIK hit şuan haber siteleri aylık 40 milyondan fazla hit alıyor en çok hiti yandex gönderiyor diyorsun sen nerde yaşıyon sen nasıl reklamcısın kendi alanında rezil bir bilgin var 2 yıl önce kurulmuş lafa bak biri dünya çapında 10 senedir lider diğeri Daha 1 sene önce duyuruldu eski olması başarılı olması anlamına gelmiyor senle google mı yandexmi tartışması yapmıcam sen harbi beyinsiz çıktın büyük ihtimal yandex çalışanı falansın bu kadar körü körüne dandik bir arama moturunu savunduğuna göre senelerdir ekmeğini yediğin googlea nankörlük etmende cabası herzaman iknci palnda kalacak yandex bu kadar reklama bu kadar hit dükkanı kapatmassa helal olsun dini bilginde maşallah hacı olmayan birini hacı deyince günahmış günahı sevabı sen gibi kocakarı hurafelerinden dinlemedim ben anladınmı beyinsiz HACI

wmaraci
wmaraci

Murat Can Murat Can Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Patron
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 22 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

webenes adlı üyeden alıntı

anladım sen reklam işi yapıyon reklam sitenle kimse çalışmıyo sende reklamı böyle forum sitelerine gelip yapıyon karşındaki kişinin yaşını bilmeden ergen diyon belli ne kadar zeki olduğun arama motorlarıyla işim yok diyon yandex her aramaya iyi sonuç veriyor diyon beyinsiz herif google.com.tr nin neresinde ingilizce var iphone kullanıyomuş andoid yüklenmezmiş beyinsiz ben bilmiyormuyum neye ne yüklenir şuan iphonedan fazla android kullanıcısı var benim demek istediğim bir çok kişi zaten bilgisayardan deil telefondanda google hizmetlerinden faydalanıyor

Beyinsiz birde yandexin hitini atmıssın Türkiye'deki haber siteleri yandexten daha çok hit alıyor aylık 20 milyon hit arama motoru için rezillik resmen hemde tv ye okadar reklam vermssine karşılık 20 milyon AYLIK hit şuan haber siteleri aylık 40 milyondan fazla hit alıyor en çok hiti yandex gönderiyor diyorsun sen nerde yaşıyon sen nasıl reklamcısın kendi alanında rezil bir bilgin var 2 yıl önce kurulmuş lafa bak biri dünya çapında 10 senedir lider diğeri Daha 1 sene önce duyuruldu eski olması başarılı olması anlamına gelmiyor senle google mı yandexmi tartışması yapmıcam sen harbi beyinsiz çıktın büyük ihtimal yandex çalışanı falansın bu kadar körü körüne dandik bir arama moturunu savunduğuna göre senelerdir ekmeğini yediğin googlea nankörlük etmende cabası herzaman iknci palnda kalacak yandex bu kadar reklama bu kadar hit dükkanı kapatmassa helal olsun dini bilginde maşallah hacı olmayan birini hacı deyince günahmış günahı sevabı sen gibi kocakarı hurafelerinden dinlemedim ben anladınmı beyinsiz HACI

Senin gibi gerizekalılara laf anlatmaktan yoruldum artık cevap vermeyeceğim ne kafan basıyor yazılan sözleri ne beynin daha fazla rencide etmek istemiyorum seni :)

Sevgiler efenim Saygılar bizden :)

guven5 guven5 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 58 / E
  • Meslek bilgisayar teknisyeni
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** P**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 7 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
insanımız her ortamda tartışmayı bilir... efendiler ortamı tartışmanıza alet etmişsiniz

blonde-lovers.com kaliteli makalelerinizi ucretsiz yayinlayin.

yasinolmez yasinolmez WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Görsel İletişim Tasarımcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 55 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
blog'uma günde 1500 hit geliyorsa sadece 1480'i googledan 20 tanesi falan yandex'ten geliyor. Yani %1'den bile düşük bir etkisi var sitem üzerinde. Ben bu firmayla neden çalışıyım neden kullanayım ki?

ElseIf ElseIf Yazılım Geliştiricisi Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
vallaha google alışkanlık olmuş. Yandex browserinde bile google arama motorunu kullanıyorum.

Timur Timur Porsuk Medya Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Kartograf
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 346
  • Beğeniler 73 / 72
  • Ticaret 0, (%0)

yasinolmez adlı üyeden alıntı

blog'uma günde 1500 hit geliyorsa sadece 1480'i googledan 20 tanesi falan yandex'ten geliyor. Yani %1'den bile düşük bir etkisi var sitem üzerinde. Ben bu firmayla neden çalışıyım neden kullanayım ki?

Bunun sebebi arama motorlarının kullanım oranları ile ilgili olamaz mı ? Yani sonuç yine kullanıcıda bitiyor. Kullanım oranı az olunca "hit gelmiyor" diyorsunuz.

Ziyaretçi her türlü ulaşır. Yeter ki kullanım olsun.
http://webmaster.yandex.com.tr sayfasından site kaydınızı yaptınız mı ?

www.porsukmedya.com

aras20 aras20 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 14 / 44
  • Ticaret 5, (%100)
tek kelimeyle berbat bir reklam biraz hayal gücü biraz daha emek beni yandexten soğutan liseli videosu gibi birşey.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al