Baykus
kula minnet eylemem.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Coder & Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
DMOZ Çöp diyenler neye göre çöp diyor.
Biz Türk toplumunda şöyle birşey var, Kimseyi aşağılamak için vs. demiyorum.
Lise yıllarında Hocanın biri sözlüye 100 verirdi, En kralı oydu, diğer hoca 50 verirdi, Hocaya etmediğimiz laf kalmıyodu.
Halbuki kimse de demiyo ki, hoca neden 50 verdi acaba. DMOZ Çöp diyenler de böyle muhtemelen, sitesi eklenmeyen çöp, Sitesi DMOZ'da olan kral diyor :)
Şahsi fikrim, eskisi gibi olmasa da Dmoz hala değerli...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Dmoz editörleri kategorilerine site eklerken mutlu olurlar.Çünkü kategorilerini daha güzelleştirirler. Bu tarz düşüncelere kapılmayın. Eğer bir site e uzun zamandır paylaşım yapılmıyorsa ama sitenin arşivinde çok önemli ve o konu hakkında bilgiler varsa o site DMOZ da listelenebilir.
Lagger
SEO & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Konuyu güncelleyeyim. Bir müşterimin isteği üzerine başvuru yaptım ve gelen mailde 100TL'ye sitenizi ekleriz dediler. Müşterime sordum asla vermem dedi. Sizce bu rüşvetçiler için ne yapılması gerekiyor ? Dmoz yönetimine nekadar haber versekte mitoz bölünmeyle git gide çoğalıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dmoz editörüne vereceğin 100 tl ile, Çok sağlam 2 tane siteden tanıtım yazısı al, inan daha çok faydasını görürsün.
Dmoz Çöp değildir, Dofollow backlink kaynağıdır. Bu kadar büyütülmesi çok mantıksız.
Lagger adlı üyeden alıntı
Konuyu güncelleyeyim. Bir müşterimin isteği üzerine başvuru yaptım ve gelen mailde 100TL'ye sitenizi ekleriz dediler. Müşterime sordum asla vermem dedi. Sizce bu rüşvetçiler için ne yapılması gerekiyor ? Dmoz yönetimine nekadar haber versekte mitoz bölünmeyle git gide çoğalıyorlar.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Evet şimdi baktım ve Dmoz Girememişim.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
123, (%99)
DMOZ bitti diyen arkadaşlara sesleniyorum. Buyrun sitenizi hemen onaylayayım , DMOZ'a ekleyeyim desem paldır küldür atlarsınız. DMOZ bitti diye bir şey yok. Etkisi azaldı doğru. Fakat DMOZ.org sitesi ne zaman kapanırsa işte DMOZ o zaman biter. Bitti tabiri burda yanlış bir tabir. Son güncellemeler ile beraber sadece etkisi azaldı desek daha doğru olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.