-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google'dan siteye günde 1000 kişi gelirken Yandex'den 20 kişi anca ya geliyor yada gelmiyor. Günlük 1 milyon tekil hiti olan bir arama motorundan gelen ziyaretçi sayısı çok az, buda demek oluyorki sıralamaları çok geç güncelleniyor veya doğru yapılamıyor. Yandex'in büyümesini isterim fakat sıralamaları daha sağlıklı ve özgün sitelere daha çok önem vermeleri gerekiyor, bu şekilde gitmeye devam ederlerse ellerindeki pazar paylarından da olacaklar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
uzun süredir yandex kullanıyorum. eposta sistemi harika. türkiyeye gelmeden önce kullanmaya başladım. ama bu tolokoda kazandığım parayı göndermemeniz hoşuma gitmedi. defalarca göndermeme rağmen sürekli reddetti.
bi ara eposta adresime danimarka ip den giriş olmaya başlandı. şifreyi değiştirdim olmadı. daha sonra ziyaret kesildi.
bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Tşk ederim. İlginizden dolayı..
'' Kuvvete Dayanmayan Aciz Adalet, Adalete Dayanmayan Kuvvet Zalimdir. ''
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Şu an kullandığım web sitesi 20 günlük ve her eklenen makale Yandex tarafından 3-4 dakika içinde indeksleniyor. Sanırım site - içerik uygunluğu gerçekleştirildiğinde Yandex'in index hızı da artıyor.
Fakat aklımda şöyle bir soru var. Ben varsayılan olarak Yandex tarayıcı kullanıyorum. Haliyle cache sistemi işliyor. Yandex'te içeriğim anında indekslenirken Google aramalarından gelen gelen ziyaretçilerde düşüş olduğu görünüyor. Aramadan gelen ziyaretçi ağırlıklı olarak Yandex. Öyle ki genel ortalamada Yandex %54'lere kadar çıktı.
Benzer bir başlık Google aramaları ve Google tarayıcısı için de geçmişte açılmıştı. Arama motorları kendi tarayıcısının kullanıldığı durumlarda bir torpil geçiyor mu?