lostyazilim

Para kazanmak için ne yapabilirim?

33 Mesajlar 5.374 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

onurdalkilic onurdalkilic WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 8 / 18
  • Ticaret 13, (%100)
İlginiz için teşekkür ederim. Yolladığınız siteye bakacağım. Tekrar teşekkür ediyorum saygılarımı sunarım.

wmaraci
reklam

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
Burada kimse rekabet açısından sana nasıl para kazanacağını, nasıl bir yol çizeceğini anlatmaz. Bizim milletimiz hep kendime, hep kendime der ve geçer. Güzel kardeşim. Sana ufak bir öneri de bulunayım. Website, Adsense bilmem ne saçma sapan işleri bir an önce bırak. Senin yaşın itibari ile yapabileceğin en iyi iş şuan 1.000 TL bütçe ayır kendine ve " Sosyal medya " işine gir. Nasıl mı? Herhangi bir yerden Instagram için örnek vereyim bayilik al. Git 10 işlem 10.000 takipçi en ölüsü 200 TL den al. Sonra belirli yerlerde reklam ver ve 10.000 takipçiyi 60-100 TL arasın da sat. Instagram'da sponsorlu reklam ver butik ve önemli satış sayfalarının altına reklamını yap. Sosyal medya yönelikli forumlar da ve sitelerde konular aç. Ufak, ufak satışlar yapmaya başlayacaksın ve %100-%200 kar marjı elde edeceksin. Bu dediğimi dikkate al, ilk başlarda zorlanirsin. Sonra satışlara başlarsın, al sana yattığın yerden para.

Hayırlı geceler.
SpeedTroller Sametfaki Heisenberg0133

kişi bu mesajı beğendi.

Fatii Fatii WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 44 / 121
  • Ticaret 4, (%100)
internet üzerinden site açıp aylık 2500 tl kazanmak için o 1 yıl içinde eğer öyle bir şey için büyük yatırım gerek. şahsen benim sitem var :D 3 aydır adsense aldım siteden. ve kazanç daha sitenin domainini karşılamaz :D kısacası site bir hobidir. ya uğraşmak için yaparsın para kazanmak için yaparsan büyük paralarda yatırman gerek. hobi olarak yaparsanda bizim gibi o zaman hep domainini karşılayacak parayı beklersin :D dizi sitesi konusuna gelincede en azından host sınırsız olmalı bu bile aylık ne kadar paradır :D ayrıca güvenliğinide sağlamanız için çok iyi paralar vermenizde gerekecek .

Heisenberg0133 Heisenberg0133 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 641
  • Beğeniler 768 / 377
  • Ticaret 14, (%100)
Economist hocama katılıyorum, bizim milletimiz hep bana hep bana der kimseye yardımcı olmaya çalışmaz. Bende üniversite öğrencisiyim, 17 aralık 2017’ de yani 3-4 ay önce kendime ek gelir yaratabilmek için sosyal medya işlerine merak saldım, bu 3-4 ay içerisinde birçok tecrübe edindim. En basitinden bir websitem olsun istedim dijital ürünlerimi satabilmek ve instagram profilime bu websitesini ekleyip biraz daha profesyonel gözükmek için, amacim basit bir e-ticaret sitesi sahibi olmak idi ancak bana 1000/1500 arası fiyatlar çekilince malum öğrenciyiz yaptıramadım.Bende bir sekilde kendim yapmaya çalışırım iyi kötü birşey olur herhalde diyip başladım çalışmalara daha önce ne bir websitesi kurmuştum ne de daha önce domain almıştım anlayacağın 0 bilgi :) ancak internet o kadar güzel bir nimet ki kurcalaya kurcalaya 2 günde kendi e-ticaret sitemi kurdum. Tamam belki çok profesyonel bir site değil ancak temel olarak işimi görüyor ve müşterilerime kart ile alışveriş imkani sunabiliyorum. öyle böyle derken şuan 3-5 farklı platformdan, bunların arasında tr nin önde gelen freelance çalışanların yeteneklerini sunduğu bir websiteside dahil olmak üzere satışlarımı yapıyorum ve bir öğrenciyi tatmin edecek miktarlar kazanıyorum. Kısaca sosyal medya işlerine biraz merak salıp kendine ek gelir yaratabilirsin bu sektöre 1 kişi daha katılsa kimse batmaz. İşini iyi yapan insan zaten rekabetten korkmaz :) Çok uzun yazdım başınızı ağrıttıysam affola, herkese iyi forumlar :)
ekrem996 barisduman ArinArslan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 8 / 18
  • Ticaret 13, (%100)
Hepinize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Dediklerinize katılıyorum insanlar bilgi vermek için bile ücret istiyor hepinize saygilarimi sunarım.
Heisenberg0133

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 8 / 18
  • Ticaret 13, (%100)
Başka Kişilerin de Yorumlarını almak istiyorum lütfen.

EkipNetwork EkipNetwork akacak para hesapta durmaz Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 1274
  • Beğeniler 365 / 364
  • Ticaret 170, (%100)
Kardeşim sen devamlı iş olmadığından bahsetmişsin. Skype ekle: hasanmercan6 100 kelimesi 1 tl den bir ton iş verebilirim sana tabi kabul edersen...
ArinArslan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 8 / 18
  • Ticaret 13, (%100)
Çok teşekkür ederim elbette eklerim hocam saygılarımla.

useranonimm useranonimm Kimlik Onayı Bekliyor Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / K
  • Meslek Editör
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 386
  • Beğeniler 276 / 118
  • Ticaret 47, (%100)
Makale yazarlığını önermiyorum, ne aç insanlarla çalıştım. 100 kelimesi 1 liradan yazı yazdırırlar gece gündüz işle ilgilenmeni isterler. Dışarıda garsonluk yapsan daha çok kazanırsın. Emeğini satma bence.
onurdalkilic

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 8 / 18
  • Ticaret 13, (%100)
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim hocam. Ancak okuduğum yerde o tür işler yok. Arada bazı işler olsa da yok fiyatına çalıştırıyorlar insanı. O yüzden bu şekilde bir arayışa girdim. Saygılarımla.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al