-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Örenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PHP JavaScript, CSS HTML nekadar şürde öğrenirim arkadaşlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bu eğitimi nerden ve kimden aldığın, ne kadar çabaladığın, günlük kaç saatini eğitime ayıracağına bağlı olarak değişir. En hızlı şekilde kabataslak 5 ay normal şartlarda 1 senede öğrenirsin ve tabiki basic seviyede
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Okul Okuyorum
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benim sana tavsiyem şöyle dostum. İlk html ile başla gayret edersen ortalama 1 haftada öğrenirsin. Sonra css ardından php en son olarak da javascript öğrenmeni öneririm :)
bunlarının hepsini çok çalışırsan ortalama 5-6 ayda orta seviye öğrenebilirsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önce HTML+CSS sonra js (jQuery) ve Php öğrenebilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Örenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Html bilgim var css calısmaya baslayacagım php javascript ne nekadar sürede öğrenebilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Süre konusunda pek bir şey söylenemez. Eğitim videoları izlerken öğrenmiş olmazsınız, ne zaman kendi kodlarınızı ufaktan yazmaya çabaladığınız asıl öğrenme aşaması o zaman başlamış oluyor. Örneğin iyi vakit ayırırsanız genel bir javascript kursunu ortalama bir-iki ayda komple bitirmiş olursunuz fakat iyi bir seviyeye gelmek birkaç yılı bulabilir.
BTK Akademi üzerinden daha önce eğitim almadığım için kurslar hakkında yorum yapmam doğru olmaz fakat Javascript kurs içeriğine baktığımda her bir javascript konusunu ayrı ayrı bölüp ders haline getirdiklerini görüyorum. Bence bu hatalı bir öğrenme yöntemi olur ve her 10-15 derste bir önceki dersleri tamamen unutmanıza yol açar ve tabii süreci de bir hayli uzatır. Çünkü orada belki de hiçbir zaman kullanmayacağınız metodlara bile bolca yer verilmiş. Tabii bu söylediğim JS için geçerli diğerlerine yorum yapamam.
Benim tavsiyem eğer orta seviyede bile olsa İngilizce'niz varsa doğrudan yabancı Udemy eğitimlerine yönelmeniz. Özellikle modern Javascript eğitimleri konusunda son zamanlarda oldukça iyi bir rekabet var Udemy üzerinde. Bu da derslerin gerçekten kusursuz olmasını sağlıyor.
Başlarken HTML & CSS & SASS, sonrasında JS, PHP şeklinde devam edebilirsiniz ama bence şimdiden en sonunu düşünmeyin. Belki JS öğrendiğinizde backend ihtiyaçlarınızı da görecek ve PHP'ye geçmek istemeyeceksiniz veya belki de Python üzerinden ilerleyeceksiniz. Envato hayaliniz tabiki gayet güzel ama Envato seviyesine ne zaman gelirim konusunu şimdilik rafa kaldırın derim. :)