-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Haklı olduğunuz noktalar var. Ama burada bence biraz da müşteride bitiyor iş. Darılmaca gücenmece yok. Forumda, başkasından adığı paketin sonucunu alır almaz kendisi ABCSEO Çılgın Paketleri - Siteniz uçacak. Biraz dikkatli olmak lazım adam söylemiş zate siteniz UÇACAK !
SEO Uzmanı olmak çok kolay sanırım bu forumda. Daha dün siteme hit gelmiyo diye konu açanlar PARA karşılığı iş yapıyorlar. Anlarım kendini geliştirmişsindir de, dur bi bekle de test et bari. Garip gerçekten. Ama işini iyi yapanlar da var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Hocam ellerinize sağlık. Bu konudan sonra sizin tanıtım yazısı çalışmasından bir şey anlamadığınızı öğrendim. ++
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Şu anda işe yarayan yöntemler ile site yükseltmek değilki esas olan. Gelecek algoritma ve Google hedeflerini iyi takip edip gelecekte de yeri korumak önemli.
Mesela ben diyorum ki Google gerçekten yazdıklarımı okusaydı. Veya bir gün Google mühendisleri sitemi ve linklerimi incelediklerinde yüzlerine bakabileceksem o zaman tamamdır.
Ama utanacaksam; açıkçası utanacağım işlere girmek istemem...
Ek Olarak: Düşünsenize Google sizi tebrik etmiş başarılı bulmuş. Sizi yükseltirken algoritması milyonlarca dolar yatırımları ile gurur duymuş ve sizi şirket merkezine davet etmişler.
Mahşer yerindeki utanç gibi olurdu saçma sapan günahlarımız ortaya çıkarsa...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yapılan çalışmalar işe yaradıysa etkisini 1 haftada görürsünüz, 3 ay'da görülür etki diyerek sizden aylık ücret alan seocu fazla para kazanma peşindedir ve siz 3 ay sonunda gerçekten ilerlersiniz ama sebebi seocu değildir sitenize verdiğiniz emektir.
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Değerli bir paylaşım olmuş. Bilmeyen arkadaşlar için sağlam bir konu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Reklam kokan hareketler bunlar ama yine de paylaşım güzel. Sitelerinizi saçmasapan paketlere emanet etmeyin. İlla mahvolsun istiyorsanız açın siz mahvedin. En azından nelerin zararlı olduğunu gözünüzle görmüş, tecrübe etmiş olursunuz.
ssyazilim
I'm retired from the NET!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Industry Engineering
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tanıtım yazısı formülü :
Tanıtım yazısı sadece güncel aktif sitelerden alınır. A tarzda bir siteniz varsa A tarzda sizden kaliteli bir siteden tanıtım yazısı alırsanız google botları sitenize o siteden yönlenirse o alanda değer kazanırsınız.
A tarzda bir siteniz var B tarzda bir siteden tanıtım yazısı alırsanız var olan keywordleriniz düşüş saçma sapan keywordlerde çıkış yaşayabilirsiniz. O kadar detaylı araştırmaya gerek yok konuyu açan arkadaşın dediklerinin %95 ine katılıyorum , teşekkürler.
Seo uzmanı değilim , 1 lira dahi backlink paketi almadım onlarca değerli kelimede siteleri googlede 1. sıraya getirdim. Bunların hepsini sadece rakiplerden farklı ve özgün olduğum için başardım. Yani siteler içi seo yerleşimini düzgün yaptığım için lider olmak için oyun oynayın aradaki 7 farkı bulun...