-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Minimum maliyetle yüksek fayda nasıl elde edilir.
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
En iyisi bende 1-2 hafta süren basit bir seo çalışması yaptırdım. O zaman dle kullanıyordum amacım sıralamaya girmekti. Yama indir kelimesinde ilk 100 de bile yokken o çalışmadan sonrasi 14. sıraya geldim. Tabii çalışma bittikten 2 gun sonra sıfırdan siteyi tasidim wordpress e geçtim. 1-2 sıralama geriledim. Sonra tekrar siteyi silip kendi scriptimize geçtik o zamandan beri sadece 1-2 top link sitesinde adres eklemesi yaptık. Onun dışında hiç bir şey yapmıyoruz. Yama indir de 3-4. sıradayız şu anda ama arama sonuçlarında (bkz: GTA 4 İron Man Mod 4. sıra global, modu ya da modu indir 1. sıra,bkz: Football Manager 2015 Türkçe yama,yama indir 1. sıra bazen 2. sıra.) Bunları ilk actigimda yaptirdigim 30 TL lik paketin ilk katkıları olmasa zor olurdu. Burada profesyonel iş yapanlar var ajanslar milliyet vb gibi referansa sahip olan firmalar ile konuştum kelime zorlu ilk 5 e girmeniz için 3 ay düzenli bir çalışma gerek 1600 TL de masraf çıkardılar. Yaptirmadim onların yapacağı işi seo bilmeme rağmen ben sadece site için seoyu en iyi hale getirerek yaptık ortağımla
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Benim tanıtım yazısı konusunda çok merak ettiğim ancak bir türlü cevap alamadığım bir konu var. A tarzı bir siteye sahibim ve xxx anahtar kelimesinde yükselmek istiyorum. Yine A tarzı bir site xxx anahtar kelimesinde bir makalesi ile aramalarda ilk 5 içinde yer alıyor ve onlardan yüksek meblağ karşılığında da olsa tanıtım yazısı alma şansım var.
Benim merak ettiğim o çoktan sıralamaya girmiş makaleye kendi linklerimi yerleştirmem mi yararlı olur, yoksa o sitede aynı anahtar kelime için başka bir tanıtım yazısı yayınlatmam mı yararlı olur?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
ajans
-
-
Ad Soyad
K** M**