-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Habercibirlik adlı üyeden alıntı
Aslında herkezin emeğinin karşılığını alabilecek bilgilere sahibim seo olsun adsense olsun.ama gel gelelim yazasım yok.bıktırdılar beni
Hevesle bu foruma üye olmuştum ilk. Ancak insanların alaycı davranışları, teşekkür'ü bilmemesi beni soğuttu açıkçası. Yoksa Size yazdığım uzun cevabın benzerini konuyu açan arkadaşa da yazabilirdim. Yani daha çok bilgi veren bir yazı olabilirdi. Ama içinden gelmeyince olmuyor. 2005'ten beri web işleri ile uğraşıyorum bir çok şey gördüm karşılaştım, tecrübe edindim. Ancak bazı insanların egoist davranışları yüzünden, Ne tecrübelerimizi paylaşabiliyoruz nede edindiğimiz bilgileri. Bazılarını anlattığım taktiklere gülüp dalga geçenler, sen bu kafayla googlede tersine yükselirsin diyenler oldu ama O Yöntemlerimle, 10k üzeri sitelerim var.
Anlayacağın hocam Zaman Susma zamanı. Bırak yoğurdu seni beni bezdirenler yesin. Biz Kaymağımıza Bakalım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sadece Adsense'den çok para kazanmayı, zengin olmayı beklemeyin. Mağara Adamının dediği gibi 1000 ziyaretçiden en fazla ortalama 20-30 tıklama alırsın ki bu da sana maksimum 3-5 TL kazandırır.
Bence satış ortaklığı web sitelerine yönelin. Yani belli bir sektöre özgü site kurun. Özellikle en çok çevrenizin olduğu sektörlerden yararlanın. Bu sektöre yönelik özgün konular, incelemeler, ürün karşılaştırmaları, kullanıcı görüşleri, puanlama, anket, firmaların kampanyaları, kendi video çekimleriniz, vb. ile sitenizi Google da kısa sürede yükseltirsiniz. Şuna çok dikkat edin ki bir ürünü başka bir siteden alıp kopyala yapıştırla sitenize yerleştirmeyin. Aksi takdirde Google da yükselmeniz hayal.
Siteniz belli bir popülerliğe eriştikten sonra çevrenizden başlayarak, firmalara satış ortaklığı teklifinde bulunun. Siz sitenizdeki tanıtımlar ile hem firmaların telefon trafiğini yükseltecek, hem de satışlarını hızlandıracaksınız. Sitenize güveniyorsanız 1-2 ay ücretsiz test imkanı tanıyın. Telefon trafiği artan firma seve seve size sponsor olacaktır. Aylık veya yıllık bir bedel belirleyerek aranızda sözleşme imzalayın. Ciddi anlamda internetten para kazanmak istiyorsanız mutlaka düşünün.
2 kişi bu mesajı beğendi.
"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Herkes için teşekkürler. İyi bir para kazanmak için işi iyice büyütmek gerekiyor anladığım kadarıyla. Ben videoları zevk için çekerim reklamsız yaparım ileride büyürse reklam de eklerim o zaman. Herkese teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Güvenlik
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam benim özgün kanalımda (Türkçe içerik) 1k görüntüleme 0.49$ kazanmısım program anlatım videosu Ülkelere göre bin gösterım başına kazanç değişiyor spam kanalımın birinde 2k görüntüleme 12$ kazanç elde etmişim İzlenim Amerika,Kanada ağırlıklı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özgün çalışacaksan eğer partner falan uğraşma direk AdSense çalış AdSense çlışırken de yükleyeceğin videoların Content ID'sini al ki başkaları videolarını alıp kullandığında YT üzerinde eşleşen veya telif uyarısı çıksın. Yada Content ID'yi al biri gelip senin videonu kendi kanalına yüklediğinde o da para kazansın onun para kazandığı videodan sende %50 oranında para kazan. 2-3 TL demişler doğrudur ama bu oran yükseltilebilir. YouTube da niche çalışması yaparak çok daha güzel paralar kazanabilirsin. Bol kazançlar :)
İnternet Bizans ise, biz de FATİH'in fedaileriyiz!