-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Google Adsense durduk yere hiçbir şey yokken 1,600 TL gelirimi yalan ettikten sonra daha elimi bile uzatmıyorum. Piyasanın en iyi kazanç oranlarına sahip olsa da yanaşmıyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ortalama 5 yıldır googlenin hiç bir ürününü kullanmıyorum HA adamların umrundamı benim kullanmamam değil tabikide en azından sömürüldüğüm bir sistemde olmamak bana iyi geliyor, ne yazıkkı google Türk kullanıcısını umursamıyor diğer ülke webmasterlerine vermiş olduğu değeri vermiyor. Yandex mandex hikaye ayrıca farklı kazanç sistemlerini denemeni tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Google aranmada en dogru bilgiyi sunduğu sürece sektörde dev ve tek olmaya devam edecektir. Yandex hiçbir zaman googlenin alternatifi olamayacak. Bakıyorum bazı kelimelerde yandexte arama yapıyorum saçma sapan siteleri 1. sayfaya koymuş sektörde dev olan siteler alt sıralarda çıkıyor.
Google belki adsens konusunda site seçiminde yanlış yapıyor olabilir ama dogru sonuç vermede kesinlikle 1 numara ve gelecek 10 yıl google gene tek gözüküyor.
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Kingjames aradım çıkan bu yabancu sayfaları göremedim
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Google TURKİYE halkla ilişkiler sıfırın altında
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Şu konu başlığının bu denli uzaması ve wmaracı gündemine pat diye oturması bile günbegün açık ve net olan, artık düzeltilmesi gereken, varlığı rahatsız edici boyutlara gelen bir takım sorunların olduğuna delalettir.
GOOGLE ADSENSE TÜRKİYE GÖREVİNİ YAPMIYOR!!
Ben burada psikopatlığına koca koca başlıklar açmıyorum arkadaşlar, tekel olmuş ve de bu gücü bizim aleyhimize kullanmış bir firmaya karşı mücadele başlattım. Dediğim gibi her gün takımımı giyeceğim, çayımı demleyeceğim ve bu konu düzelene kadar yazmaya, düşünmeye devam edeceğim.
Google'ın meşhur bir sözü, sloganı vardır: "Don't be devil" yani "şeytanlık yapma diye".
Şu durumda en büyük şeytan Google'ın ta kendisidir. Dinsizin hakkından da imansız gelir.
El mi yaman bey mi yaman göreceğiz.
Şimdiden tahminen, esaslı yayıncıların %15'ine ulaştık, sesimizi duyurduk bile.
Bu daha başlangıç, mücadeleye devam, sitelerimizi de bu mücadeleye dahil edeceğiz henüz.
Yeni konu başlığıma gelmenizi öneririm, beni destekleyenlere...
Zaman haklı bir şekilde intikam, hak arama, mücadele zamanı...