-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnşallah yakında bu sorunlarla uğraşmak zorunda kalmayacağınız bir reklam servisi kuracağız.Milli ve müşterilerine önem veren...Allah izin verirse daha çok şey yapacağız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Skaylet hocam; ben siz reklam firmanızı kurun, ben burada ülkem için, yayıncıların esaretten kurtulması için, şerefim için o firmayı tanıtacağım.
Bazı kendini bilmez YAYINVERENLER sırf Google Adsense'de yayıncı azaldığında daha çok para ödemek zorunda kalacakları için burada Google Avukatlığını yapıyorlar. Ancak kendileri boşa çaba harcarlar. Biz yayıncılar olarak "pazarlama" alanında onlardan daha iyiyiz. Yani sonuç olarak Google Adsense'in havasını alacağız dedik mi bunu yaparız. Kaldı ki epey yol da kat ettik. Birer birer kaliteli yayıncılar reklam alanlarını bu parazit Google Adsense'den kurtarıyor.
Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Şuanlık bende güvenmiyorum Google'ye. Ne yapacağı belli olmuyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ah sevgili dostum, kardeşim benim, halbuki ben ağzımdan çıkanlara itina ile dikkat eden, titiz bir insanım. Bir avukata daha da ötesi yazara yaraşır şekilde her türlü yazılarımı kaleme alırım.
Ben orada "kendini bilmez" lafını yazarken doğrudan sizi hedef almadım. Aklımda bile değildiniz. Aklımdan geçen şey o sıra şu idi "Zaten gerçekten kendini bilmezler alınacak bu yazdığıma"...
Görüyorum ki siz de alınmışsınız...
Bilmenizi isterim ki; "kendini bilmez" kelimesi ne TCK'da ne de bir başka yerde hakaret, küfür ya da ağır söz kapsamındadır. Hatta "kendini bilmez" demek "kendi özünden habersiz, aslında ne olduğunu bilmeyen, fevri, serbest" anlamına gelmektedir.
Ben ifade özgürlüğü gereği asla hakaret kapsamında sayılmayacak bu sözü dilediğim her yerde dile getirir ve de bu deyimi kullanırım.
Son olarak; Sayın impjix, sana tavsiyem şudur ki, "asla unutma bir yazar ile gerçek bir kalem tutan kişi ile asla laf cambazlığı girişme; zira sonunda kaybeden hep sen olursun..."
Saygılarımla
M.G
Not: Şu saatten sonra sana başkaca cevap yazmayacağım, her kim uzatırsa forum adminlerini göreve davet ediyorum.
37153
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Istediginizi alamadiginiz icin bir markayi karalamaya calismaniz etik bir davranis degil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sevgili Çağrıküçükel;
1)İstediğimi alamadığımı kim söyledi?
2) "Marka karalamaya çalışmak" ile "ifade özgürlüğü sınırları içerisinde şahsi yorumlamalarda bulunmak" arasında ince bir çizgi var ve ben bunun gayet iyi
farkındayım.
3) Özgürce ifadelerini dile getiren birine "etik değilsin" demek de pek hoş, pek etik değil:)))
Ek Olarak: Bakıyorum da Google Avukatları iş başında galiba yine:))
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-