lostyazilim

Adsense reklamına tıkladım kazandırdım mantığı...

18 Mesajlar 2.226 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Buğrahan adlı üyeden alıntı

Ben anlamıyorum usta, neyin kafası şimdi bu? Gören sanacak Google yada reklam veren firma size milyonlar kazandırıyor. Zaten bu pek sahte tıklamaya girmez, hepsini geçin siz o firmalar kazanmıyor mu sanıyorsunuz? Bakıyorum da herkes vicdan derdinde gören sanacak 8 yaşındaki kıza tecavüz ettiniz. O para zaten sizin hakkınız yani kimseyi dolandırmıyorsunuz ki. Benzer konu açan insan çok artık bir yerden sonra insan ya bunların tüm derdi bu mu şu dünyada diyor...

Konuştuğunuzda hiçbir cümlede haklılık payı yok hocam. İyi o zaman fabrika sahibi senin hakkını veriyorsa, sen tut adam holding oldu ben niye asgari ücrete çalışıyorum de adamın malını çal ya da zarar ver. Mantık bunun neresinde Allah aşkına. Google ve reklamverenin kazancı kendinedir. Şimdi dersiniz ki tık başı neden düşük? Tık başı düşük değildir. Reklama tıklanma aşamaları tam olarak yerine gelirse, gerçekte sen o tık için google kadar para alırsın neredeyse.. + Ortada bir rıza var. Adam sayfalar dolusu şart koymuş sen ben kabul etmişiz. Bunun aksini yapmak, insanende, vicdanen de en azından benim dini inancıma göre de terstir. Kusura bakma tüm derdi bumu diyor demişiniz. Ancak google adsenseden banlatıpta sonra gelip burada sitem eden ağlayan çokta insan var hayırlı akşamlar :)
samdilli BCanKARA

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

BCanKARA BCanKARA Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum -
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 621
  • Beğeniler 168 / 255
  • Ticaret 2, (%100)
Buğrahan Tüm derdimiz bu değil. Bir çok derdimiz var çok şükür. Derdimiz olsun ki bunları çözme çabası içerisinde çeşitli fikirler üretelim, gelişelim. Bu konu da tamamen buna yönelik açılmış bir konu. Acaba bu sarmal dönüp dolaşıp reklam yayıncısını vurur mu vurmaz mı? Çünkü bunu 1-2 kişi yapsa sıkıntı yok fakat 1 milyon kişinin yaptığını düşün? Bilet satıyorsun ama 1 milyon kişinin tıkladığı reklamından 3 kişi bilet almış. Adam daha reklam verir mi? Vermez mi? Siz olsanız ne yaparsınız? Bir sürü soru... Yoksa şuan ben ne yayıncıyım ne de reklam veriyorum. Adsensem aktif lakin kullanıcıların isteği doğrultusunda reklamları kaldırdım.

Bugrahang Bugrahang WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Information Technology / OEM
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 18 / 39
  • Ticaret 7, (%100)
C-Uruc
BCanKARA
Bence siz konuyu yanlış anladınız. Ben adamlara çalın dolandırın demiyorum ama çevrenden 1 kişi tıkladı diye bunu büyütmeye gerek yok burada konu bunun üstüne adamın belki de gerçekten ilgisini çekti tıkladı bilemeyiz. Kimisi de denildiği gibi destek olma amaçlı tıklayabilir bu reklama, ne yapalım yani bize destek olmaya kalktı diye adamı mı suçlayalım? hadi çözüm getirin buna.
Adsense bu sebepten banlanmaz kendi reklamınıza tıklamıyorsunuz eğer başkası tıkladığı için ban olsa ortada hesap kalmazdı herhalde sayın C-Uruc birde gelip ağlayanlar var demişsiniz. Konu sahibi kendi reklamına tıklamaktan bahsetmiyor dışarıdan gelen tıklamadan bahsediyor zaten.
Kendim Adsense kullanıcısıyım 600K da Sayfa izlenimi var, şükür 20 30 bir şeyler geliyor günlük. Yani bizde kimseyi dolandırın diye gaza getirmiyoruz, yani konuyu yanlış anlayarak hemen dine kitaba bağlamaya gerek yok.

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Buğrahan adlı üyeden alıntı

C-Uruc
BCanKARA
Bence siz konuyu yanlış anladınız. Ben adamlara çalın dolandırın demiyorum ama çevrenden 1 kişi tıkladı diye bunu büyütmeye gerek yok burada konu bunun üstüne adamın belki de gerçekten ilgisini çekti tıkladı bilemeyiz. Kimisi de denildiği gibi destek olma amaçlı tıklayabilir bu reklama, ne yapalım yani bize destek olmaya kalktı diye adamı mı suçlayalım? hadi çözüm getirin buna.
Adsense bu sebepten banlanmaz kendi reklamınıza tıklamıyorsunuz eğer başkası tıkladığı için ban olsa ortada hesap kalmazdı herhalde sayın C-Uruc birde gelip ağlayanlar var demişsiniz. Konu sahibi kendi reklamına tıklamaktan bahsetmiyor dışarıdan gelen tıklamadan bahsediyor zaten.
Kendim Adsense kullanıcısıyım 600K da Sayfa izlenimi var, şükür 20 30 bir şeyler geliyor günlük. Yani bizde kimseyi dolandırın diye gaza getirmiyoruz, yani konuyu yanlış anlayarak hemen dine kitaba bağlamaya gerek yok.

dine kitaba bağlamadım da, ayrıca neye bağlayacam hocam? Vicdani de, insani de ve inancım açısından da etik bulmuyorum dedim. Burada 3 duyguya inanca vurgu yaptım. Sizinde din kitap kısmını buradan cımbızla çekmenize gerek yok. Hayırlı günler meşgulum cevap veremeyebilirim.

wmaraci
wmaraci

xDot xDot Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 14 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
***da böyle bir konu açmıştım :D tepeme bindilerdi adwordscüler,yapmak pek akıl kari değil.
BCanKARA

kişi bu mesajı beğendi.

negiu negiu WM olmaya çalışıyoruz Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Fizyoterapist
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 2 / 183
  • Ticaret 0, (%0)
Girdiğim sitede aradığım yeterli bilgiyi bulduysam reklama da tıklarım. Sizin söylediklerinize bakarsak iyi reklam yerleşimi de yapmamak lazım o zaman. Adam reklamları öyle bir yerleştirmiş ki içerik gibi duruyor.

BCanKARA BCanKARA Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum -
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 621
  • Beğeniler 168 / 255
  • Ticaret 2, (%100)
Galiba reklam yerleşimi ilgili kişinin reklamı görebilmesini kolaylaştıracak veya dikkatini çekecek şekilde konulması ile oluyor. Sizin dediginiz google politikasına bile aykırı olabilir. negiu

EmreBeyWeb EmreBeyWeb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 1, (%100)
İyide siz o reklama tıkladığınızda ve açılan sitede biraz gezindiğinizde reklamverene hit sağlamış oluyorsunuz ayrıca dikkat ederseniz reklam yayıncılarına reklam veren siteler genelde hali vakti yerinde siteler oluyor zaten emin olun zarara uğramıyorlar. Bunu bir haksızlık olarak algılamayın ben sermayesi olmayıpta ufak çaplı bir site açıp emeğini sarfeden, sahip olduğu bilgileri sunma amacı güden ve bunu doğru bir şekilde yapan her webmaster arkadaşımı desteklemek isterim. Asıl o arkadaşların sitelerine yerleştirilen reklam başı tıklama ücretlerinin dalga geçermişçesine düşüklüğü haksızlıktır. Bir de bu açıdan bakın.
BCanKARA

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al