Ben anlamıyorum usta, neyin kafası şimdi bu? Gören sanacak Google yada reklam veren firma size milyonlar kazandırıyor. Zaten bu pek sahte tıklamaya girmez, hepsini geçin siz o firmalar kazanmıyor mu sanıyorsunuz? Bakıyorum da herkes vicdan derdinde gören sanacak 8 yaşındaki kıza tecavüz ettiniz. O para zaten sizin hakkınız yani kimseyi dolandırmıyorsunuz ki. Benzer konu açan insan çok artık bir yerden sonra insan ya bunların tüm derdi bu mu şu dünyada diyor...
Konuştuğunuzda hiçbir cümlede haklılık payı yok hocam. İyi o zaman fabrika sahibi senin hakkını veriyorsa, sen tut adam holding oldu ben niye asgari ücrete çalışıyorum de adamın malını çal ya da zarar ver. Mantık bunun neresinde Allah aşkına. Google ve reklamverenin kazancı kendinedir. Şimdi dersiniz ki tık başı neden düşük? Tık başı düşük değildir. Reklama tıklanma aşamaları tam olarak yerine gelirse, gerçekte sen o tık için google kadar para alırsın neredeyse.. + Ortada bir rıza var. Adam sayfalar dolusu şart koymuş sen ben kabul etmişiz. Bunun aksini yapmak, insanende, vicdanen de en azından benim dini inancıma göre de terstir. Kusura bakma tüm derdi bumu diyor demişiniz. Ancak google adsenseden banlatıpta sonra gelip burada sitem eden ağlayan çokta insan var hayırlı akşamlar :)