-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar, Allah aşkına şöyle bir bakıyorum da, benim blogumda da çok iddalı değilim henüz kendimi geliştiriyorum, ancak inanılmaz derecede blog çöplüğü mevcut internet aleminde..
Haddim olmayarak rica ediyorum kullanmadığınız blogları silebilir miyiz lütfen..Eğer bilmiyorsanız nasıl yapılacağını, aşağıda belirtiyorum, lütfen gereksiz, eski ve kullanmadıklarımızı silelim arkadaşlar.. teşekkür ediyorum..
Blogger.com'da oturum açıp Blogger Kumanda Panelinize erişin.
Silmek istediğiniz blog'un yanındaki gri renkli Yayın Listesi simgesinin (Blogger post list icon & drop-down) sağ tarafında bulunan açılır menüyü tıklayın.
Ayarlar'ı seçin.
Sayfanın sol tarafındaki Diğer seçeneğini (Ayarlar altında) tıklayın.
Sayfanın üst kısmında, "Blog araçları" altında bulunan Blog'u sil seçeneğini tıklayın.
Bu blog'u sil'i tıklayın..
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Milyonlarca var kim siler ki ? Bunu google'ın yapması gerek. Belli bir süredir aktif olmayan blogların hepsini uçurması hem kendisi için hem de yeni domain almak isteyenler için büyük bir alan açılacaktır. Google bizi dinleyecek birşeyler yapsaydı belki anlatırdık dertlerimizi ama nerde...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu konu'yu açmanız başlı, başına bir hakarettir. İnsan'ların ne yaptığına ya da ne yapması gerektiğini söylememize gerek yoktur herhalde. Google, Blogger'ı insanlar kendi yazılarını ya da, bilgilerini paylaşsın diye yaratmış olduğu bir sistemdir. Bu dediğinizin saçma olduğunu daha sonra yeniden anlıyacaksınız. Sizin yapmanız tek gereken, yazınızı yazmanızdır. Diğer blog'lar sizi ilgilendirmez. Çok yanlış bir düşünceye sahipsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Project Manager
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Nickiniz konuya çok uyum sağlamış tıpkı sizin siteniz gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
google rahatsız olmazken siz neden rahatsız oldunuz anlamadım... İnsanlar yeni tema yada ayarlarını test etmek için açıyor zaten yedek bloklarını...
www.dikkatçekiyorum.blogspot.com // Yapacak daha iyi işin yoksa tıkla...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önceden çöp forumlardı, blog çıktı.. değişen bir şey olmadı. Yine çöplük yine çöplük bir internet alemimiz var. Herkes alıştı kopyala yapıştıra.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Domain ne zaman satışa açılır ? www.endofdomain.com