-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar, yıllardır Blogger kullanıcısıyım. Wordpress deneyimim hiç olmadı. 15 gün önce açtığım ve özel domaine bağladığım bir Blogger tabanlı sitem var. Sitede 15 içerik var ve neredeyse tamamı Google’da indekslenmiş durumda.
Konu ile ilgili fikirlerinizi istiyorum. Sizce wordpresse geçerken taşıma işlemi ile mi geçeyim yoksa sıfırdan wordpress kurup içeriklerimi sıfırdan mı yayınlayayım.
Sadece 15 içerik fakat site konusunun temel konularını işlediğim ve çok emek verdiğim 15 yazı. Bu yazıların sıfırdan wordpresse geçtikten sonra Google gözünde kopya sayılmasını, yazıların hiç olmasını istemiyorum. Böyle bir durumda tüm hevesim kaçacaktır.
Her iki sistemden de anlayanlar veya deneyimi olanlar lütfen yol göstersin. Şimdiden çok teşekkür ederim.
NOT: Bu arada wordpresse geçerken url yapısının bloggerda olduğu gibi ay/yıl içermesini istemiyorum. Ayarlayacağım url yapısı siteadı.com/yazi-basligi şeklinde olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Yolun başındayken sıfırdan başla hocam malum ay ve yıl içermesi kötü, kalıcı bağlantıların değişmesi gerekir. Siteye göre kategori+post da yapılabilir kalıcı bağlantıda. Ben diğer sitedeki yazıların altına yeni siteye link verirseniz kaynak gösterir gibi, birde eski siteyi bloggerda arama motorları görmesin (indexlenmesin) seçerseniz çok kısa sürede eski linklerin silinip yenilerin değerleneceğini düşünüyorum. Benden daha bilgili arkadaşların görüşlerini de dinleyin derim, 15 yazı olduğu için bence sorun olmayacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam hala cesaret edemiyorsanız küçük bir meblağa sizin yerinize ben taşıma işlemi yapabilirim :) fakat dediğim gibi siz yaparsanız ve bir yerde takılırsanız size her zaman ücretsiz şekilde yardımcı olurum :)