lostyazilim
tr.link

Şu Buzlu Su Şeyi Hakkında.

16 Mesajlar 3.696 Okunma
lstbozum
tr.link

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

faruk adlı üyeden alıntı

İnsanların ne için yaptıklarının ne önemi var ki? Kendiniz demişsiniz bu olay çıkmasaydı kim biliyordu bu hastalığı? Kuru kuruya yardım kampanyası başlatılsa kimsenin haberi olmayacaktı. Ama bu sayede bir sürü insan hastalıktan haberdar oldu ve çok büyük miktarda yardım toplandı. Kim başlattı meselesine gelince ALS derneği başlattı. Bu hastalık oldukça yüksek meblağlar gerektiren bir hastalık.

Kusura bakmayın haklı falan değilsiniz. Gazze için, Türkmen kardeşlerimiz için elbette yardım edeceğiz ama bu dünyada destek olunması gereken başka kardeşlerimizi de unutmayacağız. Eğer bu ülkede yapılan bağışları sorgulamak istiyorsanız ALS bağışlarını değil üç cumhurbaşkanı adayı için yapılan 100 milyonlarca tl para yardımını sorgulayın.

İnsanların neyi ne için yaptıkları beni de ilgilendirmez ama ülkem ilgilendirir, malum çağ gereği ülkemiz tanınmış kişilere neredeyse göbek bağı kurmuş durumda, ne yaparlarsa yapmak istiyorlar, amerika vs. ülkelerde bu kampanya "yardım" için yapılıyor, cumhurbaşkanlığı şeylerinden bahsetmişsiniz, bilmiyorum haberleri izliyor yada okuyor musunuz ancak bizim ülkemizde 'Ünlüler Dahil' kafasından su döken bir çok kişi, sadece suyu döküp bırakıyorlar, para yardımı yapmadan, ben haberlerin yalancısım açıkcası bu konuda, yapıyorlarsa da bilemem, kısacası ben sadece Türkiyeden bahsediyorum, yabancı ülkelerde insanlar bunu yardım amacıyla yapıyorlar, ancak bizim ülkemizde Caps, Vine, Tarçın Yeme vs. Olaylara dönmüş bir eğlence olduğunu düşünüyorum.Ayrıca ben als hastalarına, tedavi ihtiyaçlarına yardım edilmesin demiyorum, daha çok yardım edilsin, bolca yardım edilsin, sadece insanların sorunlarının bu tür eğlence araçlarına dönüştürülmesine karşıyım. İnsanların bir şeyi önemsemesi için illaki yabancı ünlülerin bir şeyler yapıp bunu yayması mı gerekiyor, en basitinden bir örnek vereyim; diyanetin sitesinde gazze yardım kampanyası var, kaç kişi bundan haberdar ?, kimin umrunda ?, ben bile ezan vakitlerini öğrenmek için girmesem haberim bile olmayacak bundan, demem o ki insanlar artık eğlenmeden yardım bile etmek istemiyorlar hocam benden bu kadar.

wmaraci
reklam

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)

faruk adlı üyeden alıntı

Hocam terbiyeli olun lütfen. Artanın devlete aktarılmasından değil yapılan tüm yardımlardan bahsettim. Bir kişiyi değil üç adaya yapılanı da eleştirdim. Bu eleştiriyi de als den önce tepki gösterilecek yardımların olduğunu anlatmak için yaptım konuyu farklı yönlere çekmeye çalışmayın.

ASL'den girip siyasi içeriğe kaydıran sizsiniz. İnsanlar Cumhurbaşkanı seçiyor ve o kişinin en iyi şekilde reklamını yapmasını istediği için onlara para yardımı veriyor ve bu yardımların hepsi kişilerin kendi iradesi ile gerçekleşiyor. O parayı verirken ne olacağınıda iyi biliyor. Ben S.Demirtaş'a para vermediysem bir bildiğim var. Ekmeleddin İhsanoğluna verdiğim parayıda bir bilgim var ki veriyorum. Yani insanlardan zorla para almadılar. Bunu tartışmak bile gereksiz. Sonuçta verdiğim üç beş kuruş para (kişi başı) onuda sadece Türk vatandaşları veriyor ve kalan para bana geri dönüyor. Çocuğuma, kardeşime ona buna sıra olarak masa olarak, eğitim olarak, yol olarak bir şekilde bana dönüyor. siz niye şikayetçisiniz bundan?
VipTema

kişi bu mesajı beğendi.

Veysel Veysel Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Otomotiv
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad V** T**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 84 / 146
  • Ticaret 31, (%100)
Konu takibimde. Tartışma yaratacak konu ve konuşmalar istemiyoruz.

faruk faruk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Starters' Agency
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** B**
  • Mesajlar 765
  • Beğeniler 38 / 89
  • Ticaret 10, (%100)

WebDost adlı üyeden alıntı

ASL'den girip siyasi içeriğe kaydıran sizsiniz. İnsanlar Cumhurbaşkanı seçiyor ve o kişinin en iyi şekilde reklamını yapmasını istediği için onlara para yardımı veriyor ve bu yardımların hepsi kişilerin kendi iradesi ile gerçekleşiyor. O parayı verirken ne olacağınıda iyi biliyor. Ben S.Demirtaş'a para vermediysem bir bildiğim var. Ekmeleddin İhsanoğluna verdiğim parayıda bir bilgim var ki veriyorum. Yani insanlardan zorla para almadılar. Bunu tartışmak bile gereksiz. Sonuçta verdiğim üç beş kuruş para (kişi başı) onuda sadece Türk vatandaşları veriyor ve kalan para bana geri dönüyor. Çocuğuma, kardeşime ona buna sıra olarak masa olarak, eğitim olarak, yol olarak bir şekilde bana dönüyor. siz niye şikayetçisiniz bundan?

Bu başlıkta eleştirilen, als hastalarına yapılan yardımlar ve kampanya da insanların iradeleriyle karar verdikleri bir yardım. Burada halk eleştirilmiş ben de seçim yardımlarında halkı eleştirdim. Siyasi içerikli bir mesajımı gösterir misiniz? Dikkat ederseniz ayrım yapmadan üç adayı da kattım. Konuyu açan arkadaş Gazze'den Türkmenler'den bahsetmiş. Onlara yardım yapma konusunu dile getirmiş. Ben de savaştaki kardeşlerimize yapılacak yardımlarla ilgili als den önce seçim yardımlarını eleştirmek daha doğru diye mesaj yazdım. Anlamadan etmeden "cahil" vs ithamlarda bulunuyorsunuz. Mesajınız moderatöre bildirildi.

girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
wmaraci
wmaraci

mtpektas mtpektas Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 0 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Ne kadar saçma şey varsa yapıyoruz. Bizi ancak böyle bir kampanya harekete geçirirdi.

bozdemir1 bozdemir1 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Peki o dökülen sulara muhtaç afrikalı çocuklar? Yemişim böyle kampanyayı
MertUslu

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al