İnsanların ne için yaptıklarının ne önemi var ki? Kendiniz demişsiniz bu olay çıkmasaydı kim biliyordu bu hastalığı? Kuru kuruya yardım kampanyası başlatılsa kimsenin haberi olmayacaktı. Ama bu sayede bir sürü insan hastalıktan haberdar oldu ve çok büyük miktarda yardım toplandı. Kim başlattı meselesine gelince ALS derneği başlattı. Bu hastalık oldukça yüksek meblağlar gerektiren bir hastalık.
Kusura bakmayın haklı falan değilsiniz. Gazze için, Türkmen kardeşlerimiz için elbette yardım edeceğiz ama bu dünyada destek olunması gereken başka kardeşlerimizi de unutmayacağız. Eğer bu ülkede yapılan bağışları sorgulamak istiyorsanız ALS bağışlarını değil üç cumhurbaşkanı adayı için yapılan 100 milyonlarca tl para yardımını sorgulayın.
Kusura bakmayın haklı falan değilsiniz. Gazze için, Türkmen kardeşlerimiz için elbette yardım edeceğiz ama bu dünyada destek olunması gereken başka kardeşlerimizi de unutmayacağız. Eğer bu ülkede yapılan bağışları sorgulamak istiyorsanız ALS bağışlarını değil üç cumhurbaşkanı adayı için yapılan 100 milyonlarca tl para yardımını sorgulayın.
İnsanların neyi ne için yaptıkları beni de ilgilendirmez ama ülkem ilgilendirir, malum çağ gereği ülkemiz tanınmış kişilere neredeyse göbek bağı kurmuş durumda, ne yaparlarsa yapmak istiyorlar, amerika vs. ülkelerde bu kampanya "yardım" için yapılıyor, cumhurbaşkanlığı şeylerinden bahsetmişsiniz, bilmiyorum haberleri izliyor yada okuyor musunuz ancak bizim ülkemizde 'Ünlüler Dahil' kafasından su döken bir çok kişi, sadece suyu döküp bırakıyorlar, para yardımı yapmadan, ben haberlerin yalancısım açıkcası bu konuda, yapıyorlarsa da bilemem, kısacası ben sadece Türkiyeden bahsediyorum, yabancı ülkelerde insanlar bunu yardım amacıyla yapıyorlar, ancak bizim ülkemizde Caps, Vine, Tarçın Yeme vs. Olaylara dönmüş bir eğlence olduğunu düşünüyorum.Ayrıca ben als hastalarına, tedavi ihtiyaçlarına yardım edilmesin demiyorum, daha çok yardım edilsin, bolca yardım edilsin, sadece insanların sorunlarının bu tür eğlence araçlarına dönüştürülmesine karşıyım. İnsanların bir şeyi önemsemesi için illaki yabancı ünlülerin bir şeyler yapıp bunu yayması mı gerekiyor, en basitinden bir örnek vereyim; diyanetin sitesinde gazze yardım kampanyası var, kaç kişi bundan haberdar ?, kimin umrunda ?, ben bile ezan vakitlerini öğrenmek için girmesem haberim bile olmayacak bundan, demem o ki insanlar artık eğlenmeden yardım bile etmek istemiyorlar hocam benden bu kadar.