-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Winchester adlı üyeden alıntı
Hesaplar phishing hesapları, yaklaşık 4 5 aydır boş boş yatan hesaplar. Virgul ve ***'da 400k instagram hesabını 300'e 120k boş twitter hesabını 30tl'ye sattım.
Tanımadığınız, detayını bilmediğiniz işlere lütfen karışmayın yaptığınız boş boğazlık. Şikayet konularına neden 3. şahısların katılması yasak şimdi anlıyorum..
Hesap sizdeyse ödemeyi alır almaz versenize adama hesabı. Adamı 1 gün bekletmeye hakkınız yok. Hem hesap çalıp sattığınızı söylüyorsunuz hem de burada insanları madur bırakıyorsunuz. Ödeme yapılır ardından id ve şifre bilgileri verilir. Neyi beklediniz bu kadar ? İşinizi yapacaksanız adam akıllı yapın. Kimseyi madur etmeye hakkınız yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
STEAM; HOURBOOST l ACCOUNT SELLING l RANK BOOST l LEVEL UP
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Winchester adlı üyeden alıntı
Hesapları phishing adı altında topluyorum. Boş ve kullanılmayan hesapları alıyorum (yabancı hesaplar) genel konum Türkiye olmadığı için giriş yaparken sıkıntı çıkarıyor çoğu kişide. bende bu soruna çözüm ararken hesabı kaybettim fakat sorunu da çözdüm.
Phising yönteminini kullanabilmeniz için o hesabın kullanılıyor ve bakılıyor olması lazım ki sizin atacağınız fake sitelere hesapla giriş yapılabilsin. Yabancıların aktif hesaplarını çalıp millete satıyorsunuz. Tabi kimisi şüpheli mail doğrulamasına düşüyor kimisi hesabın ilk maili kullanılarak geri alınıyor. Satacağınız hesabın verseniz dahi geri alınmayacağının garantisi yok ilk sahibi tarafından. Yalanlara doyamadınız gitti.
STEAM; HOURBOOST l ACCOUNT SELLING l RANK BOOST l LEVEL UP