lostyazilim

67K Bot Hesap 50TL

44 Mesajlar 5.336 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Winchester Winchester Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 155
  • Beğeniler 25 / 40
  • Ticaret 1, (%100)

en son ki açıklamam yeterli gelmedi mi? şuan okuldayım hafta sonu ayarlarım anca.

wmaraci
reklam

Frankresh Frankresh WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 350
  • Beğeniler 40 / 74
  • Ticaret 15, (%100)

Winchester adlı üyeden alıntı

Hesaplar phishing hesapları, yaklaşık 4 5 aydır boş boş yatan hesaplar. Virgul ve ***'da 400k instagram hesabını 300'e 120k boş twitter hesabını 30tl'ye sattım.
Tanımadığınız, detayını bilmediğiniz işlere lütfen karışmayın yaptığınız boş boğazlık. Şikayet konularına neden 3. şahısların katılması yasak şimdi anlıyorum..

Hesap sizdeyse ödemeyi alır almaz versenize adama hesabı. Adamı 1 gün bekletmeye hakkınız yok. Hem hesap çalıp sattığınızı söylüyorsunuz hem de burada insanları madur bırakıyorsunuz. Ödeme yapılır ardından id ve şifre bilgileri verilir. Neyi beklediniz bu kadar ? İşinizi yapacaksanız adam akıllı yapın. Kimseyi madur etmeye hakkınız yok.
ahmtdayi

kişi bu mesajı beğendi.

STEAM; HOURBOOST l ACCOUNT SELLING l RANK BOOST l LEVEL UP

ahmtdayi ahmtdayi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazilim gelistirme
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 36 / 38
  • Ticaret 3, (%100)

en son ki açıklamam yeterli gelmedi mi? şuan okuldayım hafta sonu ayarlarım anca.

Güzel kardeşim. Ben sana ödeme yaptığımda da okuldaydın. Hemen gönderiyorum dedin. Vereceğin id ve şifre bunu bu kadar uzatmanın uzun sürmesinin anlamı yok. Whatsapptan saçma sapan bir numarayla yazdın ve engelledin şimdi.

• Üyelik 22.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 36 / 38
  • Ticaret 3, (%100)

Frankresh adlı üyeden alıntı

Hesap sizdeyse ödemeyi alır almaz versenize adama hesabı. Adamı 1 gün bekletmeye hakkınız yok. Hem hesap çalıp sattığınızı söylüyorsunuz hem de burada insanları madur bırakıyorsunuz. Ödeme yapılır ardından id ve şifre bilgileri verilir. Neyi beklediniz bu kadar ? İşinizi yapacaksanız adam akıllı yapın. Kimseyi madur etmeye hakkınız yok.

Önce bot hesaptı şimdi çalıntı hesaba döndü olay.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 01.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 155
  • Beğeniler 25 / 40
  • Ticaret 1, (%100)

ahmtdayi adlı üyeden alıntı

Önce bot hesaptı şimdi çalıntı hesaba döndü olay.

Hesapları phishing adı altında topluyorum. Boş ve kullanılmayan hesapları alıyorum (yabancı hesaplar) genel konum Türkiye olmadığı için giriş yaparken sıkıntı çıkarıyor çoğu kişide. bende bu soruna çözüm ararken hesabı kaybettim fakat sorunu da çözdüm.

smmhane smmhane www.smmhane.com Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 25 / 9
  • Ticaret 8, (%100)
satılmadıysa pm

Frankresh Frankresh WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 350
  • Beğeniler 40 / 74
  • Ticaret 15, (%100)

Hesapları phishing adı altında topluyorum. Boş ve kullanılmayan hesapları alıyorum (yabancı hesaplar) genel konum Türkiye olmadığı için giriş yaparken sıkıntı çıkarıyor çoğu kişide. bende bu soruna çözüm ararken hesabı kaybettim fakat sorunu da çözdüm.

Phising yönteminini kullanabilmeniz için o hesabın kullanılıyor ve bakılıyor olması lazım ki sizin atacağınız fake sitelere hesapla giriş yapılabilsin. Yabancıların aktif hesaplarını çalıp millete satıyorsunuz. Tabi kimisi şüpheli mail doğrulamasına düşüyor kimisi hesabın ilk maili kullanılarak geri alınıyor. Satacağınız hesabın verseniz dahi geri alınmayacağının garantisi yok ilk sahibi tarafından. Yalanlara doyamadınız gitti.

STEAM; HOURBOOST l ACCOUNT SELLING l RANK BOOST l LEVEL UP

• Üyelik 22.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 36 / 38
  • Ticaret 3, (%100)

Hocam okumuyorsunuz sanırım ? Biz burada bir yerimizi yırtıyoruz @frankresh hocamla.

• Üyelik 22.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 36 / 38
  • Ticaret 3, (%100)

Sorunu çözdüysen pm ile bilgileri alabilir miyim artık.

• Üyelik 01.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 155
  • Beğeniler 25 / 40
  • Ticaret 1, (%100)

Frankresh adlı üyeden alıntı

Phising yönteminini kullanabilmeniz için o hesabın kullanılıyor ve bakılıyor olması lazım ki sizin atacağınız fake sitelere hesapla giriş yapılabilsin. Yabancıların aktif hesaplarını çalıp millete satıyorsunuz. Tabi kimisi şüpheli mail doğrulamasına düşüyor kimisi hesabın ilk maili kullanılarak geri alınıyor. Satacağınız hesabın verseniz dahi geri alınmayacağının garantisi yok ilk sahibi tarafından. Yalanlara doyamadınız gitti.

Bana 1 yıldır para kazandığım işi öğretme istersen? Sen sadece izlersin çünkü yaptıklarımı. Sadece izlediğin için fikir sahibi bilgi sahibi değilsin.. daha 2 gün önce 120k takipçili bir hesaba girdim hikaye görüntülenmesi 1000 felandı? nerede bu aktiflik? where is this activity? hani türkçeden anlamıyorsan. Şüpheli mail doğrulaması diye bir şey yoktur. Arkadaşa hesabı satacağım için benim mail onayımdan çıkardım sallama bir mail koydum. Onu öyle unutup doga düşürünce hesabı geri alamadım. Hesaba bağlı mailide başka bir hesabın kurucusu olarak sattım. Telefonda değiştirdiğim için sattığım kişiyle irtibatım neredeyse imkansız. Bunlar için yemin edebilirim kimseye yalan attığım yok her şey üst üste geldi.
Bana düşmüş hesap asla geri alınamaz kanadanın en ünlü oyuncusu bile acentası ile geri alamadı.. vallahi sallamayı öyle bir seviyor ki bu türk milleti.
Montreal şehrindeki türklerden hala övgüler alıyorum. Çünkü işimi iyi yapıyorum. :D
https://www.google.com/search?q=Jennifer+d%27Occupation+instagram&oq=jen&aqs=chrome.0.69i59l2j69i57j69i59l2j69i60l3.759j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Gidip hakkımdaki haberleri okuyabilirsiniz. Eğer ki benden sonra hesap erişimini kaybeden insanlar olursa x2 olarak geri ödeme yapacağım(şuana kadar olmadı).
Daha da muhattap olmamakla beraber kale almayacağım sizi. Bilgi yoksunluğunuz, cahilliğiniz bir kenara çocuk gibisiniz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al