HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
kendilerini tebrik ederiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
cok yakında çalışacağım onlarla temaları evlat olsa cebe koyar taşırım o kadar değerli :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
3 arkadaşım var tanıdığım onlarda arkadaşın bahsettiği firmayla çalışıyorlar çok övmüşlerdi zmanında bana.Demek istediğim odur ki çevremden duyduklarıma göre en memnun bırakan bu firma.
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web sitesi
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Evet netinternet iyi bende kullaniyorum aninda cvp veriyorlar ama en iyisi degil neden mi cunku limitsiz hosting diye sattilaklari hosta yetersiz disk alani vermisler limistsiz yazdigina bakmayin 3 ay sonra sorun yasamaya basliyorsunuz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
barındırdığınız sitenin hiti ne kadar ?
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
Vaybe
Vaybe.Net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
tek takıldım nokta (yazıyorum saniyeler içinde cevap alıyorum) demekki müşterileri pek yok boşta çok adam var hemen yazıyorlar :) işin espirisi tabi ben natro'yla çalışıyorum gayette memnunum.
https://www.vaybe.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Netinternet ile daha önce ben de çalıştım. Kaliteli bir firma. Fakat şuraya takıldım ben; henüz 1 hafta olmuş siz çalışmaya başlayalı. Biraz erken bir övgü yazısı olmuş sanki bu.
Ninja
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Açıkçası bende çoğu firmayla çalıştım. Lakin sizin kadar olumlu düşünmüyorum. Başlarda bende sizin kadar güzel düşüncelere sahiptim ama benim çin en ufak noktalar dahi önemlidir. Kendileri ile çok sıkı bir tartışma da yaşadım. O yüzden çokta iyi olduğunu düşünmüyorum. Bilgi düzeyleri kısmı derece de iyi çalışanların. Onun dışında her kategori için aynı yorumu yapmakta zaten yanlış olur. Standart bir hosting çoğu yerde iyidir. Önemli olan çok daha riskli hizmetlerde gösterdikleri dönüşlerdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
[QUOTENinja;1135197]Açıkçası bende çoğu firmayla çalıştım. Lakin sizin kadar olumlu düşünmüyorum. Başlarda bende sizin kadar güzel düşüncelere sahiptim ama benim çin en ufak noktalar dahi önemlidir. Kendileri ile çok sıkı bir tartışma da yaşadım. O yüzden çokta iyi olduğunu düşünmüyorum. Bilgi düzeyleri kısmı derece de iyi çalışanların. Onun dışında her kategori için aynı yorumu yapmakta zaten yanlış olur. Standart bir hosting çoğu yerde iyidir. Önemli olan çok daha riskli hizmetlerde gösterdikleri dönüşlerdir.[/QUOTE]
Acaba hangi firmayı öneriyorsunuz ve riskli dediğiniz öge nedir?