-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
89, (%98)
ben burda gülünç bişey bulamadım yalnız ? benmi espiriden anlamadım yoksa sizmi anlatamadınız kararsız kaldım. Domain beğenmişsen alırsın, düşüneceksende başkasının fikrini sormıyacaksın oldu diyelim sordun karşıdaki bunu beğenmip alsa sen bunda art niyet aramıcaksın. sen paylaşıyorsun çünkü. yanlış anlamayın konunuzu baltalamak amacında değilim ama komik olan sizsiniz bence...
1 kişi bu mesajı beğendi.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Sen gülmeye devam et, adam babanın oğlu mu ki güvenip herkese açık soruyorsun? Alacak tabi, helal olsun.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yaklaşık 2 ay önce yeni bir site açtım ve hala burada paylaşma konusunda kararsızım:) Hessap Et
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
89, (%98)
@[Csulu](userid:56692) yok ben almadım boyle basit durumlardaki domainleride satın almam.. basit bir örnek vereyim facebook alan adı sende olsaydı diyelim, sen bunu ne kadar büyütebilirdin ? önemli olan alan adı değil reklam ve bütçe. sen 8$ için burda konu açmışssan varsın o domain senin olmasın cünkü bütçen yoktur ki buraya konuyu açmıssın. yan anlatmak istediğim ortada gülünecek biri varsa sensin, proje dusunmussen üzerine alanadını gizli tutarak paylaşacan..
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Domaini kimin aldığı veya olağan şüpheliler kendini belli etmiş. :) Projeye başlamadan önce domaini almak gerek aslında beleşçiler bi hayli arttı son zamanlarda.
Sock
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Alan arkadaşın düşünme yetisi yok :D Haliyle beyin de yok , olsa zaten düşünüp kendi alırdı çoktan.. İşte bu tür insanlar hayatı boyunca başarılı olamayacaklar.. Daha domain ismini düşünecek kadar zekası yok başkasının bulduğu domaini alacak üstüne proje kuracak tutacak ohooo. Adam foruma güvenip konu açıyor fikir için. Yok herkes rakiptir , yok babanın oğlumu güvenme. Taraktır kürektir. Dağ yandı kül oldu falan filan.