-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Genç yaşta zorluklar yaşayan kişiler çabuk olgunlaşır. Bu durum bazı iyi özellikler yükler insana, bazı sıkıntılar da verir. Hayat bir şekilde devam ediyor. Ne kadar kötü hissetsen de kendini, şu an için sahip olduğun kişileri düşün ve onlar için güçlü kal. Hayat yaşanılan her şeye rağmen güzel. Hayattan keyif almaya bak. Yoksa para,pul,arkadaşlık; hiç birisinin bir anlamı olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
*
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yıllarca emek verilmiş bir yazı =)
Başın sağ olsun.
"Türkiye Cumhuriyeti Devleti şeyhler, dervişler memleketi olamaz!" -Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Güzel anlatmışsınız hocam, başınız sağolsun . Haklısınız veya haklı olabilirsiniz ama benimde merak ettiğim bir şey bende içimden geleni söylemek istedim.Acaba paranız verip sevdikleriniz size geri verseler sevdiğiniz insanlar size aynı şekilde bakarmıydı. Yoksa issiz işe yaramayan birisi olarak mı düşünürdü. Size bir kasti düşüncem yok sadece insan ilişkilerinde bu konuyu hep merak ediyorum. Sanırım şuan için bu soruya cevap bulamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Öncelikle başınız sağ olsun. Çok içten bir yazı, etkiledi açıkçası beni. Başarılarınız daim olsun ve sabrınız bol olsun.
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Başınız sağolsun. Yaşadığınız olaylar çok ağır. Herkesin kaldırabileceği türden değil ama hayat bir şekilde devam ediyor. Evlimisiniz bilmiyorum ama evlendiğinizde çoluk çocuğa karışınca tüm dünyan onların etrafı oluyor.