lostyazilim
tr.link

Her şey için TEŞEKKÜRLER

22 Mesajlar 3.689 Okunma
lstbozum
tr.link

filmportakali filmportakali WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 5 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Genç yaşta zorluklar yaşayan kişiler çabuk olgunlaşır. Bu durum bazı iyi özellikler yükler insana, bazı sıkıntılar da verir. Hayat bir şekilde devam ediyor. Ne kadar kötü hissetsen de kendini, şu an için sahip olduğun kişileri düşün ve onlar için güçlü kal. Hayat yaşanılan her şeye rağmen güzel. Hayattan keyif almaya bak. Yoksa para,pul,arkadaşlık; hiç birisinin bir anlamı olmaz.
Backhoe

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Backhoe Backhoe Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 363 / 255
  • Ticaret 13, (%92)

BySaNCeZ adlı üyeden alıntı

Kimsiniz bilmem ama derdin sıkıntın olduğunda maddi yardimim olmayabilir ama Yardımlaşma veya dertlesmek adına bana yazabilirsin.Dinimiz bize bunu emrediyor zaten.

Çok teşekkür ederim hocam, herhangi bir dini benimsemiyorum ama siz de dilediğiniz zaman dilediğiniz konuda ulaşabilirsiniz. Çok sağolun.

filmportakali adlı üyeden alıntı

Genç yaşta zorluklar yaşayan kişiler çabuk olgunlaşır. Bu durum bazı iyi özellikler yükler insana, bazı sıkıntılar da verir. Hayat bir şekilde devam ediyor. Ne kadar kötü hissetsen de kendini, şu an için sahip olduğun kişileri düşün ve onlar için güçlü kal. Hayat yaşanılan her şeye rağmen güzel. Hayattan keyif almaya bak. Yoksa para,pul,arkadaşlık; hiç birisinin bir anlamı olmaz.

Bu düşünceye kapıldığımda; Ya tamam ya devam diyorum. Tamam diyemiyorum annem var. Mecburen devam diyip yeni işler, yeni uğraşlar bla bla devam ediyorum bir şekilde. Gerçekten bugüne kadar keyif almadığım işin içinde para kazanma kaygısıyla olmadım hiç ama yine de bir değeri yok gibi, şey modundayım ; arkadaşlarla bir yere mi gidicez “amaan gidip napıcam” / yeni bir yatırım mı yapılıcak “amaan yapıp napıcam” / para mı? “kazanıp napıcam ya” her şeye “olmasa da olur” gözüyle bakıyorum.
BySaNCeZ

kişi bu mesajı beğendi.

EKAloji EKAloji * Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2019
  • Yaş/Cinsiyet 19 / E
  • Meslek *
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 375
  • Beğeniler 12 / 86
  • Ticaret 0, (%0)
Yıllarca emek verilmiş bir yazı =)
Başın sağ olsun.
Backhoe

kişi bu mesajı beğendi.

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti şeyhler, dervişler memleketi olamaz!" -Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

• Üyelik 06.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 363 / 255
  • Ticaret 13, (%92)

EKAloji adlı üyeden alıntı

Yıllarca emek verilmiş bir yazı =)
Başın sağ olsun.

Dostlar sağ olsun, teşekkür ederim hocam.

wmaraci
wmaraci

ASY117 ASY117 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 465
  • Beğeniler 105 / 128
  • Ticaret 25, (%100)
Güzel anlatmışsınız hocam, başınız sağolsun . Haklısınız veya haklı olabilirsiniz ama benimde merak ettiğim bir şey bende içimden geleni söylemek istedim.Acaba paranız verip sevdikleriniz size geri verseler sevdiğiniz insanlar size aynı şekilde bakarmıydı. Yoksa issiz işe yaramayan birisi olarak mı düşünürdü. Size bir kasti düşüncem yok sadece insan ilişkilerinde bu konuyu hep merak ediyorum. Sanırım şuan için bu soruya cevap bulamayacağım.
Backhoe

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 363 / 255
  • Ticaret 13, (%92)

ASY117 adlı üyeden alıntı

Güzel anlatmışsınız hocam, başınız sağolsun . Haklısınız veya haklı olabilirsiniz ama benimde merak ettiğim bir şey bende içimden geleni söylemek istedim.Acaba paranız verip sevdikleriniz size geri verseler sevdiğiniz insanlar size aynı şekilde bakarmıydı. Yoksa issiz işe yaramayan birisi olarak mı düşünürdü. Size bir kasti düşüncem yok sadece insan ilişkilerinde bu konuyu hep merak ediyorum. Sanırım şuan için bu soruya cevap bulamayacağım.

Aslında bir çok insanın merak ettiği bir durum bu ancak şöyle açıklayabilirim bu durumu;

bu bahsettiğim, kaybettiğim ve her şeyim karşılığında geri istediğim insanlarla ben parasızken de çok iyi anlaşıyordum. Yani geri istediğim şeylerin gerçekliğinden eminim ama sorarsanız şuan hayatımda olan insanlar "paranız yokken" size nasıl bakardı? diye. inanın hiç bilmiyorum. Herkesten o kadar şüpheleniyorum ki, sadece kendimden ve annemden eminim. Aslında kimseye güvenemediğim için eskileri geri istiyorum ya, bütün olay bu.
ASY117

kişi bu mesajı beğendi.

awoken awoken WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 19 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 1002
  • Beğeniler 250 / 478
  • Ticaret 41, (%100)
Öncelikle başınız sağ olsun. Çok içten bir yazı, etkiledi açıkçası beni. Başarılarınız daim olsun ve sabrınız bol olsun.
Backhoe

kişi bu mesajı beğendi.

filmportakali filmportakali WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 5 / 42
  • Ticaret 0, (%0)

Backhoe adlı üyeden alıntı

Çok teşekkür ederim hocam, herhangi bir dini benimsemiyorum ama siz de dilediğiniz zaman dilediğiniz konuda ulaşabilirsiniz. Çok sağolun.

Bu düşünceye kapıldığımda; Ya tamam ya devam diyorum. Tamam diyemiyorum annem var. Mecburen devam diyip yeni işler, yeni uğraşlar bla bla devam ediyorum bir şekilde. Gerçekten bugüne kadar keyif almadığım işin içinde para kazanma kaygısıyla olmadım hiç ama yine de bir değeri yok gibi, şey modundayım ; arkadaşlarla bir yere mi gidicez “amaan gidip napıcam” / yeni bir yatırım mı yapılıcak “amaan yapıp napıcam” / para mı? “kazanıp napıcam ya” her şeye “olmasa da olur” gözüyle bakıyorum.

Anlıyorum. Yapabileceğin en güzel şey, hayatındaki sülükleri temizlemek. Seni sen olduğun için kabul eden bir avuç insanı etrafına topla. Hikmet anıl öztekin in az çoktur diye bir düşüncesi var. Çok doğru buluyorum. https://www.youtube.com/watch?v=5CuDxjlTNfk izleyebilirsin. Hayatını anlamlandır. Yoksa bu şekilde depresif yaşamak seni çok zorlar.
Backhoe

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 363 / 255
  • Ticaret 13, (%92)

filmportakali adlı üyeden alıntı

Anlıyorum. Yapabileceğin en güzel şey, hayatındaki sülükleri temizlemek. Seni sen olduğun için kabul eden bir avuç insanı etrafına topla. Hikmet anıl öztekin in az çoktur diye bir düşüncesi var. Çok doğru buluyorum. https://www.youtube.com/watch?v=5CuDxjlTNfk izleyebilirsin. Hayatını anlamlandır. Yoksa bu şekilde depresif yaşamak seni çok zorlar.

Çok teşekkür ederim hocam, zaman zaman bu kafadan çıkıyorum.
"Yaşa yaa hayat işte, takılma her şeye mutlu olmaya bak. Sanane kötü insanlardan takıl devam et gençsin" diyorum ama bazen de böyle düşüyorum ve atlatmak zor oluyor.

Teşekkürler tekrardan :)
filmportakali

kişi bu mesajı beğendi.

68136 68136 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 24.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1016
  • Beğeniler 380 / 381
  • Ticaret 5, (%100)
Başınız sağolsun. Yaşadığınız olaylar çok ağır. Herkesin kaldırabileceği türden değil ama hayat bir şekilde devam ediyor. Evlimisiniz bilmiyorum ama evlendiğinizde çoluk çocuğa karışınca tüm dünyan onların etrafı oluyor.
Backhoe

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al