-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bence iban sahibinin ceza alması çok saçma *** da herkesin profilinde ibanları mevcut hiç tanımadığınız birine para gönderip dava açsanız kazanacak mısınız bana hiç mantıklı gelmiyor ben gelen paradan haberim yok dolandırılan kişi ile hiçbir şekilde konuşmadım dediğinde dolandırılan kişinin konuştuğu kişi bulunması gerekir diye düşünüyorum ama öyle bir şey de demedim
Yaklaşımınız bana göre çok doğru değil ben gibi öğrenci insanlar var iban ile aldığınız kişi aynı ise sorun değil ama *** dan kullanıcıyı da şikayet edin derim .
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben ibana para gönderdiğimde ve o parayı çekip harcadıysa o kişi suçludur. Zaten buna dair mahkeme kararı var. Bir kişinin hesabına yanlışlıkla para transferi olmuş. Ve bu kişi paranın nereden geldiğini öğrenmek veya bankaya iade etmek yerine parayı çekip bir güzel yemiş. Parayı gönderen kişi hak talep etmiş ama kişi oralı olmamış ve mahkemeye vermiş. Mahkeme ise iban sahibinin içinden geçti. :)
İban sahibini internette araştırdığımda tek olmadığımı benim gibi insanları aynı isim ve iban no ile dolandırmaya kalktığını gördüm.
Ayrıca dilekçemi hazırlarken kullanıcı adı ve iban bilgileri ve yazışmalarıda delil olarak sundum.
Ve burada siz para transferi konusunda aracı olduğunuzu söylüyorsunuz.
Siz hiç düşünmediniz mi? Neden aracıya ihtiyaç duyar insan? Hemen hemen çocukların bile banka hesapları varken neden aracı şart olsun?
Hem belki kara para aklayanlara istemeden yardımcı olabilirsiniz? Teröristler arası para transferi yapılıyor olsa ne olacaktı?
Kolay yoldan para kazanmak için yapmış olduğunuz girişimden başınızın ağrıması çok normal. Ve bence bu davranışınız cezaya tabi olmalıki, bir daha birileri buna benzer girişimde bulunmaya kalkarsa ders olarak gösterilir.
Adalet tecelli edecektir. Mahkemelere güvenim tam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.ilgikolik.com
cooley
saklanan Gerçekler Açığa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Onun bunun işi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
geçmiş olsun. ne kadar uyanık olursan ol, insanın bazen basireti bağlanıyor resmen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
0 552 936 27 31 05529362731
Üsteki numara tl transferi için yazdı yine ************** yapmayınız
alper155
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest ticaret
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
kardeş sanki **************lar seni bulmuyor da sen onları buluyorsun gibi. kaç kere dolandırıldın anlamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci / Video Editör
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ICQ'da bunlardan çok var. Sizin papara hesaplarınızı hackercıklara veriyorlar. Çalıntı kredi kartları satıyorlar hesaplarınız üzerinden. Paylaşmayın, pişman olursunuz.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hocam buna benzer bir konu daha açmıştınız. Umarım ben yanılırım ama siz zaten olayın farkında olup, ardından mağdur olunca nasıl çözüm bulabilirim derdindesiniz. Zira 150 liradan bireşy olmaz dedim. Yada kdtak e ticaret sitesi vs kabul ettim. Dediğiniz için söylüyorum bunları. Yani bana göre siz zaten "birşey olmaz" deyip duruma bilinçli müdahil oldunuz. Umarım bu size ders olur zararsız atlatırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam bu olaylar birbirine yakın zamanda gerçekleşti karakola 5-6 ay sonra ard arda çağırıldım bu olayda hatırlamadığım yerler var ben ziraat bankasını aradım 2. olayda iade istemek için ama bir türlü yapamadım gönderen ziraat bankası hesabından değil enpara veya finansdan atmıştı konuşmalar kayıt altına alınıyor diyor bunu ifademde söylemedim daha doğrusu çok sonradan aklıma geldi inşallah bir şey olmaz bu olaylar bana ders oldu bile bu mevzuları çok bilmiyordum şikayet var konusunda yüzlerce konu var millet saçma salak yorum yapıyor
+905 TR numaralardan biri transfer için yazıyor biri de 2-3 hafta sonra user satın almak için veya program kodlatmak için mi yazmıştı hatırlamıyorum ama müşteri gibi yazdı
Alper Hocam maddi olarak dolandırılmadım zararda değilim ************** başkasını ben aracılığıyla dolandırıyor