-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben sorunumu çözmek veya öneri almak için açmadım ki konuyu. Sadece açtım.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MeMo adlı üyeden alıntı
Kusura bakma ama çok ters birisin 😡.
Allah yardımcın olsun ne diyeyim illa vardır bir sorun ☺
Evet bu gece biraz öyle olduğumu fark ettim, özür dilerim. Sadece insanların her şeyin altında farklı nedenler araması beni tahammülsüzleştiriyor sanırım.
Son dal sigaramı içiyorum, ben o anın tadını çıkarmaya çalışırken başkasının sigara öldürür demesi gibi bir durum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Yav adam neyden bahsediyor iki uç kendini bilmez hemen gelip din tüccarlığı yapıyor
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Ben öyle bir şey söylemedim sadece konuyla alakasız birşeyler yazmışsın bunu eleştirdim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Adam belli ki bir sıkıntı içerisinde. Konuyu neden hemen din otaklarına çeviriyorsunuz. Neden adaleti, şimdiki yaşantınızda aramıyorsunuz da, öldükten sonra ne olacağımızı bilmediğimiz kısımlarda arıyorsunuz. Yahu, bırakın şu din tüccarlıklarını artık, gerçekten kendinizi küçük düşürüyorsunuz.
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Konu dışı tamam güzel de bu tarz konular için pek uygun değil. Hayatta herkesin sorunu var herkes sorunlarla savaşıyor güçlükler çekiyor. Durumdan şikayet etmek yerine bir şeyler ile uğraşmak bir şeyler için çaba göstermek daha mantıklı. Konuyu açarken ki psikolejiyi tahmin edemiyorum, elbette fazlasıyla karmaşıktır. Konuyu açmanın yararı da olmadı. Sıkıntını da yazmamışsın kimse sana yardım edemez :) Psikolog'a gidip derdini anlat. Umarım sevip sevmek aşk gibi durumlar değildir hayatındaki sıkıntılar. Eğer öyleyse 17 yaşında değilsiniz...
Din tüccarı kesilmeyi bırakın diyen büyüklerimizde konuyu saptırmadan yorum atmak gerek. Adamlar öyle yardımcı olmak istemiş akıllarına o gelmiş, konuyu açanı kafasını dağıtması mantıklı düşünmesi için yorum yapmışlar. Ya sizde faydalı olmaya çalışın yada sessiz kalın :)
Yargılama gibi bir amacım yok, Allah kolaylık versin. İyi forumlar :)
Eğlenmeye bak, hayatını yaşa sosyalleş.
eskisehirwebtasarim.net
ProTogi
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ön Muhasebe
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
“Sizi, bir imtihan olarak, şer ve hayırla deneyeceğiz. Hepiniz de nihayet bize döndürüleceksiniz.” (Enbiya, 21/35)
Buna göre dünya bir imtihan meydanıdır. Bir hadis-i şerifte de, dünya “ahiretin tarlası” olarak takdim edilir.
Bu dünya, rahat yeri değil, imtihan meydanı ve ahiretin tarlası olarak yaratılmış. Bu imtihan salonunda, insanlar sürekli çaba gösterir, ter dökerler. Ve bu tarlada, ahiretleri namına her gün bir bağ derleyip yorgun argın bitirirler günlerini.
Tarlada çalışan bir insan, dört beş çeşit yemek yerine, ekmek ve yoğurtla yetinir; döşek yerine toprakta veya çimende uzanır; öylece dinlenir. Bunları garip karşılamaz ve bundan fazla rahatsız da olmaz. Bir süre sonra köye döneceğinin ve asıl rahat ve huzuru orada bulacağının şuurundadır.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu yazılanın Din tüccarlığı ile alakası yoktur. Hayatın ne yazık ki ta kendisidir.
Yaşadıklarınızdan keyif çıkaracak bir şeyler bulduğunuz zaman sorun ortadan kalkacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ProTogi adlı üyeden alıntı
“Sizi, bir imtihan olarak, şer ve hayırla deneyeceğiz. Hepiniz de nihayet bize döndürüleceksiniz.” (Enbiya, 21/35)
Buna göre dünya bir imtihan meydanıdır. Bir hadis-i şerifte de, dünya “ahiretin tarlası” olarak takdim edilir.
Bu dünya, rahat yeri değil, imtihan meydanı ve ahiretin tarlası olarak yaratılmış. Bu imtihan salonunda, insanlar sürekli çaba gösterir, ter dökerler. Ve bu tarlada, ahiretleri namına her gün bir bağ derleyip yorgun argın bitirirler günlerini.
Tarlada çalışan bir insan, dört beş çeşit yemek yerine, ekmek ve yoğurtla yetinir; döşek yerine toprakta veya çimende uzanır; öylece dinlenir. Bunları garip karşılamaz ve bundan fazla rahatsız da olmaz. Bir süre sonra köye döneceğinin ve asıl rahat ve huzuru orada bulacağının şuurundadır.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu yazılanın Din tüccarlığı ile alakası yoktur. Hayatın ne yazık ki ta kendisidir.
Yaşadıklarınızdan keyif çıkaracak bir şeyler bulduğunuz zaman sorun ortadan kalkacaktır.
Yazdıklarınız sizin inancınız açısından doğru ve buna göre hareket etmekte haklısınız. Ayrıca ben köyde yaşıyorum ve toprak içinde yaşıyorum.