Juzk
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
66, (%100)
Gecenin 5 i olmuş dedim ki forumda bi konu açayım varmı bu saatte benım gıbı ders çalışanlar.Girdiğime pişman oldum.Hergün başka bir bomba haberi.Ve her gün başka bir tartışma.
Onlar istediğini başarıyor siz bu şekilde tartıştıkça.Onlar sizin aranızda islam ve islam karşıtı bir ayrıştırma yapmayı başarıyor.
Siz onların algılatmak istediği gibi algılıyorsunuz.
Gerçekten akıl ehliyetine sahip bir insan bunun bir islam karşıtlığı sebebiyle yapılmadığını anlayamayacak kadar kör mü ?
Bende İslama inanıyorum evet ama bu tür şeyleri bırakın ne kötülemeyi ne de başkalarına dayatmayı.Geçmişten örnek almadınız mı ? Özgürlük getiriyoruz diyerek başörtüsünü yasaklamaları,üniversitelere almamaları ya da IŞID'i görmüyor musunuz? Bu tarz İslam savunucularından mı olmak istiyorsunuz ?
Bırakın kimin neye inandığını ya da ne yapmak istediğini...
Siz ülkenizin nasıl daha iyi yerlere gelebileceğini tartışın,eğitimi tartışın,bilimi tartışın,insan haklarını tartışın...
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ülkemin geldiği hale gördükçe, üstüne oynana oyunları, bu oyunlar uğruna katledilen onlarca masum canı. Kahroluyorum. Dini, Müslümanlığı ve Hristiyanlığı kullanarak aynı Türk ve Kürt gibi ülke içi huzursuzluk çıkarmaya çalışıyorlar. Ama olan yine bizlere yine masumlara oluyor.
Yazık. Yapana da, yaptırana da ve terörün her türlüsüne lanet olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Nasıl yaşayacağız, nasıl nefes alacağız...
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ